• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
6923 porszívóhoz porzsák és tartozék700, 750 porszívóhoz porzsák és tartozék800, 850 porszívóhoz porzsák és tartozék900, 950 porszívóhoz porzsák és tartozékA 3000(i) porszívóhoz porzsák és tartozékAmazone 2475 porszívóhoz porzsák és tartozékAmsterdam porszívóhoz porzsák és tartozékAnimal Care - Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékAzur T 300 - 800 porszívóhoz porzsák és tartozékBalai 700 W porszívóhoz porzsák és tartozékBarcelona - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékBerlin - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékBolido : 1500, 4595 porszívóhoz porzsák és tartozékCarpet - Serie Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékChicago - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8404 Roma porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8406 MonteCarlo porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8410 Tokio porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8412 Chicago porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8421 Berlin porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8421A Berlin porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8422 Sevilla porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8424 Venice porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8426 Geneva porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8430 Singapore porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8432 Athena porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8433 Seoul porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8434 Melbourne porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8436 Amsterdam porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8437 Amsterdam porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8438 Moscow porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8439 Stockholm porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine FC 8440...8499 porszívóhoz porzsák és tartozékCityLine HR 8368...8378 porszívóhoz porzsák és tartozékClassique : TCX 400...999 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 700, 750 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 800, 850 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 900, 950 porszívóhoz porzsák és tartozékControl - Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékDaisy porszívóhoz porzsák és tartozékEasyLife FC 8133 porszívóhoz porzsák és tartozékEasyLife FC 8139 porszívóhoz porzsák és tartozékEasyLife FC 8200/01 Animal+ porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8600 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8600...8619 ParquetCare, A porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8604 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8606 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8607 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8610 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8611 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8613 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8614 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8615 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8617 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8619 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8619...8629 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression FC 8620 porszívóhoz porzsák és tartozékExpression HR 8300...8349 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 3404/31F porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6142/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6161 01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6161 02 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6161 03 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6161 04 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6161 05 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6162/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6162/02 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6167/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/01 POWERPRO DUO DUO 2-IN-1 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/01F POWERPRO DUO 2-IN-1 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/01FA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/01FC porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/32FA POWERPRO DUO 2-IN-1 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/61 POWERPRO DUO 2-IN-1 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/62 POWERPRO DUO 2-IN-1 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/62F POWERPRO DUO 2-IN-1 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/62FA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/81 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6168/82 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6169/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6169/01F porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6169/31F porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6171/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6171/01FA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6171/81F porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6172/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6172/01F porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6172/01FA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6401/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6404/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6404/01F porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6404/01FA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6404/31FA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6405/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6405/01F porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6405/01FA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6405/81 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6405/81F porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6405/81FA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6408/01F porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6408/01FA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6408/81F porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6408/81FA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6409/01 POWERPRO AQUA 3IN1 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6409/01/F POWERPRO AQUA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6409/61 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6409/81 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6719/01 SPEEDPRO AQUA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6722/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6722/01 SPEED PRO porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6723/01 SPEED PRO porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6723/01 Speed Pro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6724/01 SPEED PRO porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6725/01 SPEED PRO porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6726/01 SPEED PRO porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6727/01 SPEED PRO porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6728/01 SPEED PRO AQUA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6729/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6812 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6813 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6822/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6823/01 SPEEDPRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6823/31 SPEEDPRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6823/61 SPEEDPRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6823/81 SPEEDPRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6823/82 SPEEDPRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6826/01 SPEEDPRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6827 SPEEDPRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6827/82 SPEEDPRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6841... 6844 Triathlon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6842 Triathlon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6843 Triathlon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6844 Triathlon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6901 SPEEDPRO MAX AQUA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6902 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6903 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6904/01 SPEEDPRO MAX AQUA porszívóhoz porzsák és tartozékFC 6938/.. porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8020 green porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8021 Classic Original porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8022 Clinic Original porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8023 AntiOdour Original porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8026 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8027/.. porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8044 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8046 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8047 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8060 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8120/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8130 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8130... 8139 Easy Life porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8130/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8131/01 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8131/11 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8132/01 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8133/01 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8134 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8135 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8135/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8136 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8136/01 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8137/09 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8138/02 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8138/12 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8139 EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8140/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8142/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8146 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8146/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8188 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8200...8219 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8200/01 Animal+ EasyLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8202/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8202/04 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8204 GEMINI porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8206 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8207 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8208/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8208/02 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8209 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8210/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8212/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8212/03 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8220... 8239 SmallStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8220/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8220/02 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8220/31 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8224/01 AirStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8226/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8230...8286 SmallStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8230/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8232/01 SmallStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8232/60 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8234/01 SmallStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8236/01 SmallStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8240/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8241/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8242/09 PowerGo porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8243/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8243/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8244/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8244/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8245/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8246/09 POWERGO porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8250/09 POWERGO porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8253/09 POWERGO porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8256/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8289/09 POWERGO porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8290 CompactGo porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8291 CompactGo porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8294/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8295/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8296/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8297/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8320 - 8326 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8320/09 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8321/09 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8322/08 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8322/09 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8322/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8323 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8324/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8325/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8326/09 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8334...8339 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8336 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8338 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8344 Economy porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8348 Economy porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8370/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8371/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8371/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8372/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8373/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8374/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8375/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8376/08 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8377/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8377/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8378/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8379/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8380 Impact Plus porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8380... 8399 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8380/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8381 Impact Plus porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8381/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8382 Impact Plus porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8382/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8383/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8384 Impact Plus porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8384/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8385/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8385/02 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8386 Impact Plus porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8386/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8387/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8388 IMPACTPLUS porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8388/02 IMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8389/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8390 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8390/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8391/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8392 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8393/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8394 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8394/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8395/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8396 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8396/02 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8396/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8397 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8397/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8398/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8398LFL Impact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8399/09 PerformerCompact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8400 Miami CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8400...8499 City Line porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8402 Barcelona CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8404 Roma CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8406 MonteCarlo CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8408 Helsinki CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8410 Tokio CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8412 Chicago CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8421 Berlin CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8421A Berlin CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8422 Sevilla CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8424 Venice CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8426 Geneva CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8428 Oslo CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8429 Floorcare CityLine Oslo porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8430 Singapore CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8432 Athens CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8433 Seoul CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8434 Melbourne CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8436 Amsterdam CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8437 Amsterdam CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8438 Moscow CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8439 Stockholm CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8440 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8440...8499 CityLine porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8443 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8444/01 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8445 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8446 - 8459 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8450... 8459 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8450/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8451/01 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8452/01 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8452/11 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8453 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8453/91 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8454/01 Animal Care PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8455/01 POWERLIFE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8456/01 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8457/91 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8457/92 PowerLife porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8458/91 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8470/01 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8470/11 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8471/01 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8472/01 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8473/01 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8474/01 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8475/01 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8476/92 POWERPRO COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8477/91 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8478/91 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8479/92 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8518/81 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8520 - 8527 Performer Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8520/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8521/08 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8521/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8522/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8523/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8524/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8525/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8526/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8527/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8528/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8574/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8575/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8575/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8576/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8577/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8577/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8578/09 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8578/69 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8579/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8580/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8588/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8589/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8592/91 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8593/91 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8600 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8600...8649 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8601 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8601/A porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8601/B porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8601/C porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8601/D porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8602/01 Excel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8604 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8606 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8607 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8608 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8608/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8608/05 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8608/D porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8608/E porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8610 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8611 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8612 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8613 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8614 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8615 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8616/01 HomeHero porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8617 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8619 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8619...8629 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8620 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8630/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8631/01 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8632/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8633/01 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8634/01 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8635 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8636 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8637 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8638 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8639 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8640 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8641 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8642 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8643 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8644/91PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8645/91 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8646/91 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8647/91 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8648 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8649 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8650/01 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8651/01 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8652 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8653/01 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8654/01 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8655/01 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8656 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8657/01 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8658/01 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8659 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8660/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8660/69 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8660/91 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8661/91 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8662/91 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8663/91 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8664/91 PerformerActive porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8681/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8700-8799 Easy Clean porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8710...8729 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8712/01 HomeCare EasyClean porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8712/02 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8714 Allergy CareEasyClean porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8714/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8716 HomeCare EasyClean porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8720 PerformerExpert porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8721/08 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8721/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8721/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8722/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8723/09 PerformerExpert porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8724/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8724/09 PerformerExpert porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8724/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8725/09 PerformerExpert porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8725/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8726/08 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8726/09 PerformerExpert porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8726/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8727/09 PerformerExpert porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8728/09 PerformerExpert porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8728/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8729 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8730...8749 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8732/01 HOMECARE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8732/02 HOMECARE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8733/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8734 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8736/01 EASYCLEAN porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8738/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8740/01 PARQUETCARE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8748/01 ENERGYCARE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8760 - 8769 PowerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8769/91 POWERPRO EXPERT porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8770/91 POWERPRO EXPERT porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8779 Performer Silent porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8780/08 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8780/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8780/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8781/07 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8781/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8781/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8782/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8783/09 PERFORMER SILENT porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8784/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8785/07 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8785/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8786/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8787/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8810/01 SMART PRO ACTIVE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8810/81 SMART PRO ACTIVE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8810/82 SMART PRO ACTIVE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8840 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8910... 8919 Home Hero porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8912/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8913/01 HomeHero porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8915 HomeHero porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8915/01 HomeHero porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8916/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8917 Energy Care HomeHero porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8917/01 HomeHero porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8918/01 HomeHero porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8920 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8921 Performer Ultimate porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8922 Performer Ultimate porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8924 Performer Ultimate porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8925 Performer Ultimate porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8941/09 Performer Ultimate porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8942/09 Performer Ultimate porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8950/01 AquaAction porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8950/61 AquaAction porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8950/81 AquaAction porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8952/01 AquaAction porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8952/81 AquaAction porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8955/09 Performer Ultimate porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8955/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 8957/09 Performer Ultimate porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9000...9049 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9002 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9002/01 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9003 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9004 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9006 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9006/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9007 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9007/01 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9008 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9008A Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9008B Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9009 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9009A Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9010 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9011A porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9012 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9014/01 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9014AB Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9014B Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9015 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9015/09 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9016 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9016/01 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9017 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9017/09 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9017/30 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9017A Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9017AB Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9017B Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9018 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9018/01 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9018/10 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9018A Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9018B Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9019 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9021 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9022 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9022A Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9023 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9024 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9025 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9026 Universe porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9050 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9050...9079 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9050/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9054/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9055/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9056/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9057/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9060/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9061 Tri Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9061/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9062 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9062/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9062/04 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9064/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9064/02 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9066/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9067/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9067/02 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9071/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9071/08 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9073/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9074/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9076 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9078/01 Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9080 StudioPower porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9080...9099 Studio porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9081 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9083 StudioPower porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9084/01 StudioPower porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9087 StudioPower porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9088 StudioPower porszívóhoz porzsák és tartozékFC 91 9172/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9100- FC 9149 Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9102 Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9104 Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9106 Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9108 Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9110 Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9112 Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9114 Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9120 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9122 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9126 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9128 Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9150...9194 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9150/02 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9150/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9150/61 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9150/B porszívóhoz porzsák és tartozékFC 915001 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9153 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9154 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9160 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9164 Animal Care Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9166 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9170 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9170/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9170/02 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9170/03 PERFORMER porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9170/07 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9170/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9170/17 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9170/61 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9170/67 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9171 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9172 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9173 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9174 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9175 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9176 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9178 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9179 Performer porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9180/01 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9180/72 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9181 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9182 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9183 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9184 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9185 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9186 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9187 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9188 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9189 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9190/01 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9191 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9192/01 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9193/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9193/91 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9194 Animal+ PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9194/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9194/11 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9195 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9195/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9196 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9197/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9197/91 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9198 PerformerPro porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9199/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9199/02 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9200 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9200...FC9218 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9202 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9204 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9206 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9208 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9209 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9210 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9212 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9214 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9216 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9218 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9220-9239 Marathon porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9250...FC9269 Ergofit porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9300... 9312 SilentStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9302/01 SilentStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9302/02 SilentStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9304 SilentStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9304/01 SilentStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9306 Energy Care SilentStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9308 SilentStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9310...9319 SilentStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9310/01 SilentStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9312/01 SilentStar porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9320/09 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9321/09 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9322/09 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9323/09 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9324/09 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9325/09 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9326/09 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9327/09 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9328 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9329/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9329/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9330/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9331/07 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9331/09 POWERPRO COMPACT BAGLESS porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9331/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9332/07 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9332/09 POWERPRO COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9333/07 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9333/09 POWERPRO COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9334/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9515 PowerPro Compact porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9520/09 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9521/09 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9524/09 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9525/09 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9529/09 POWER PRO ACTIVE BAGLESS porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9530/09 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9530/19 POWERPRO ACTIVE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9531/09 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9532/09 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9532/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9533/09 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9540/91 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9542/91 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9550/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9551 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9552/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9552/19 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9553 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9555/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9556 PowerPro Active porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9557/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9721/09 POWERPRO EXPERT porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9728/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9729/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9732/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9733/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9734/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9735/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9735/81 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9741/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9742/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9743/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9744/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9745/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9746/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9747/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9911 - 9929 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9919/07 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9919/09 POWERPRO ULTIMATE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9922/09 POWERPRO ULTIMATE porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9928/07 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9928/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 9932/09 porszívóhoz porzsák és tartozékFC8293/01 porszívóhoz porzsák és tartozékFuchsia porszívóhoz porzsák és tartozékFURORE porszívóhoz porzsák és tartozékFV 6404/31 porszívóhoz porzsák és tartozékGemini FC 8200...8219 porszívóhoz porzsák és tartozékGemini FC 8202 porszívóhoz porzsák és tartozékGemini FC 8206 porszívóhoz porzsák és tartozékGemini FC 8207 porszívóhoz porzsák és tartozékGemini FC 8208 porszívóhoz porzsák és tartozékGemini FC 8209 porszívóhoz porzsák és tartozékGemini FC 8210 porszívóhoz porzsák és tartozékGeneva porszívóhoz porzsák és tartozékGeneva - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékGolden Magic porszívóhoz porzsák és tartozékHandy Jet porszívóhoz porzsák és tartozékHandy Jet Electronic porszívóhoz porzsák és tartozékHardfloor Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékHL 2475, HL 6651, HL 6661 porszívóhoz porzsák és tartozékHomeHero FC 8616/01 porszívóhoz porzsák és tartozékHomeHero FC 8910...8919 porszívóhoz porzsák és tartozékHomeHero FC 8912 porszívóhoz porzsák és tartozékHomeHero FC 8913/01 porszívóhoz porzsák és tartozékHomeHero FC 8915 porszívóhoz porzsák és tartozékHomeHero FC 8915/01 porszívóhoz porzsák és tartozékHomeHero FC 8917 Energy Care porszívóhoz porzsák és tartozékHomeHero FC 8917/01 porszívóhoz porzsák és tartozékHomeHero FC 8918/01 porszívóhoz porzsák és tartozékHR : 6204, 6220, 6225, 6230, 6240 (P40) porszívóhoz porzsák és tartozékHR 3680 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 4330, HR4337 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6110, 6130 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6180 - 6190 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6190, HR 6191, HR 6192 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6204 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6208...6214 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6215 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6216 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6220 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6225 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6230, 6240 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6242... 6259 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6260...6264 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6265... 6279 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6282 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6285... 6299 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6300... 6320 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6325... 6339 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6340... 6800 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6373A VITALL 373 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6500 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6585 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6651... 6665 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6675 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6800 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6815 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6835 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6836 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6849 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6923 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6930 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6935 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6936 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6937 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6938... 6939 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6939 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6940 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6947/.. - Athena porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6961 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6970, 6983 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6985 London porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6995 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 6999 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 7000 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 7666 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8200-8299 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8300...8349 Expression porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8310 EXPRESSION porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8331A EXPRESSION porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8345A EXPRESSION porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8346/C EXPRESSION porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8350...8367 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8352 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8353 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8356 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8358 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8360 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8362 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8364 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8368...8399 City Line porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8370 City Line Rio porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8372 City Line Milano porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8374 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8376 City Line Paris porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8378 City Line New York porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8500...8599 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8501 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8502 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8503 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8504 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8505 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8507 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8508 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8512 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8514 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8522 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8525 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8532 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8534 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8536 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8539 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8542 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8546 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8556 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8564 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8565 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8566 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8567 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8568 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8569 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8570 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8572 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8573 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8581 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8582 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8599 Mobilo porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8700 - 8999 Vision Excel porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8700... 8999 Vision porszívóhoz porzsák és tartozékHR 873501 VISION porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8800 - 8899 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8900 - 8999 porszívóhoz porzsák és tartozékHR 8903 VISION porszívóhoz porzsák és tartozékHygiene porszívóhoz porzsák és tartozékHygiene - Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékHZ 4800, HZ 4820 porszívóhoz porzsák és tartozékImpact Excel porszívóhoz porzsák és tartozékImpact FC 8380...8399 porszívóhoz porzsák és tartozékImpact FC 8390 porszívóhoz porzsák és tartozékImpact FC 8398LFL porszívóhoz porzsák és tartozékImpact HR 8350...8367 porszívóhoz porzsák és tartozékImpact Plus FC 8380 porszívóhoz porzsák és tartozékImpact Plus FC 8381 porszívóhoz porzsák és tartozékImpact Plus FC 8382 porszívóhoz porzsák és tartozékImpact Plus FC 8384 porszívóhoz porzsák és tartozékImpact Plus FC 8386 porszívóhoz porzsák és tartozékImpulse porszívóhoz porzsák és tartozékImpulse HR 6190, HR 6191, HR 6192 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9050...9079 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9050/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9054/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9055/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9056/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9057/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9060/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9062/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9064/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9064/02 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9066/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9067/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9067/02 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9071/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9071/08 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9072 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9073/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9074/01 porszívóhoz porzsák és tartozékJewel FC 9078/01 porszívóhoz porzsák és tartozékLondon porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon Azur porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9200 porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9202 porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9204 porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9206 porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9208 porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9209 porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9210 porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9212 porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9214 porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9216 porszívóhoz porzsák és tartozékMarathon FC 9218 porszívóhoz porzsák és tartozékMelbourne - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékMellow Yellow porszívóhoz porzsák és tartozékMiami - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékMilano - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékMinipro porszívóhoz porzsák és tartozékMobilo : HR 6999, 8500...8599 porszívóhoz porzsák és tartozékMobilo HR 8500...8599 porszívóhoz porzsák és tartozékMobilo HR 8501 porszívóhoz porzsák és tartozékMobilo Plus porszívóhoz porzsák és tartozékMosquito porszívóhoz porzsák és tartozékNew York - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal FC 8021 Classic porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal FC 8022 Clinic porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal FC 8023 AntiOdour porszívóhoz porzsák és tartozékOslo - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékOslo HR 6938 porszívóhoz porzsák és tartozékOslo HR 6983 porszívóhoz porzsák és tartozékP 40 porszívóhoz porzsák és tartozékP 42... 59 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékP 60...64 porszívóhoz porzsák és tartozékP 65... 79 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékP 700 - P 780 porszívóhoz porzsák és tartozékP 80...84 porszívóhoz porzsák és tartozékP 800, P 900 porszívóhoz porzsák és tartozékP 85... 99 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékParis - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9150 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9150...9179 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9153 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9160 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9164 Animal Care porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9166 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9171 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9172 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9173 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9174 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9175 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9176 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9178 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9179 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformer FC 9179 Energy Care porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8522/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8523/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8524/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8525/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8526/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8527/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8593/91 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8650 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8651/01 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8654/01 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8655/01 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8656 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8658/01 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8659 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8660 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8661/91 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8662/91 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerActive FC 8664/91 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8370/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8371/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8375/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8377/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8378/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8379/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8380/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8381/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8382/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8383/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8384/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8386/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8387/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8390/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8393/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8395/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8398/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerCompact FC 8399/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerExpert FC 8720 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerExpert FC 8721/09 ECO porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerExpert FC 8723/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerExpert FC 8724/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerExpert FC 8725/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerExpert FC 8726/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerExpert FC 8727/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerExpert FC 8728/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9180 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9181 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9182 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9183 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9184 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9185 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9186 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9187 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9188 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9189 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9191 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9192 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9193 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9194 Animal+ porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9195 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9196 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9197 ECO porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9197/91 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9198 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformerPro FC 9199 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8320 - 8326 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8320/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8321 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8323 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8326/09 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8440...8459 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8443 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8444 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8446 - 8459 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8450/01 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8451 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8452/01 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8454 Animal Care porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8455 Animal Care porszívóhoz porzsák és tartozékPowerLife FC 8456/01 porszívóhoz porzsák és tartozékReach & Clean - Specialist porszívóhoz porzsák és tartozékRH 1050, RH 1090 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 3604 porszívóhoz porzsák és tartozékRio - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7111...7115,7117...7119,7121,7123 porszívóhoz porzsák és tartozékRoma - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékRSS 6540 porszívóhoz porzsák és tartozékS 6500, S 6580, S 6838 porszívóhoz porzsák és tartozékS-bag porszívóhoz porzsák és tartozékSahara porszívóhoz porzsák és tartozékSC 8348 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence porszívóhoz porzsák és tartozékSingapur - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékSpecialist : Animal,Carpet,Control porszívóhoz porzsák és tartozékSpecialist FC 9100...9149 porszívóhoz porzsák és tartozékStockholm porszívóhoz porzsák és tartozékStudioPower FC 9080...9099 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper:HR6651, 6655, 6661 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper:HR6665, 6675(Trivac) porszívóhoz porzsák és tartozékSurf porszívóhoz porzsák és tartozékSydney HR 6998 porszívóhoz porzsák és tartozékSydney HR 6999 porszívóhoz porzsák és tartozékT 300 - T 800 porszívóhoz porzsák és tartozékT 500 porszívóhoz porzsák és tartozékTC 400...999 porszívóhoz porzsák és tartozékTC 526/A porszívóhoz porzsák és tartozékTC Exculsive porszívóhoz porzsák és tartozékTCX 400... 999 Classique porszívóhoz porzsák és tartozékTokio - City Line porszívóhoz porzsák és tartozékTokio FC 8400 - FC 8430 porszívóhoz porzsák és tartozékTransparent Bonny Blue porszívóhoz porzsák és tartozékTriathlon HR 6814...6845 porszívóhoz porzsák és tartozékTriathlon HR 6888 porszívóhoz porzsák és tartozékTriatlon 1300, 1400, 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékTriatlon HR 6814, 6815, 6835, 6836, 6845 porszívóhoz porzsák és tartozékTriatlon HR 6947, 6888, 6955 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbomax porszívóhoz porzsák és tartozékUniverse FC 9000...9049 porszívóhoz porzsák és tartozékV 371... 396 Vitall porszívóhoz porzsák és tartozékVision Excel HR 8700 - 8999 porszívóhoz porzsák és tartozékVision HR 8700 - 8999 porszívóhoz porzsák és tartozékVitall:HR 6371...6396 porszívóhoz porzsák és tartozékWild Lime porszívóhoz porzsák és tartozékWild Lime porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2022/01 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2023/01 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2042/01 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2122/08 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2122/09 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2122/19 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2123/08 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2123/09 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2125/08 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2125/09 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2140/09 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2140/19 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 2142/08 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 9154/09 porszívóhoz porzsák és tartozékXB 9185/09 POWERCYCLONE porszívóhoz porzsák és tartozékXC 7041/01 SPEED PRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékXC 7043/01 SPEEDPRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékXC 8043/01SPEED PRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékXC 8045/01 SPEEDPRO MAX porszívóhoz porzsák és tartozékXC 8047/01 porszívóhoz porzsák és tartozékXC 8049/01 porszívóhoz porzsák és tartozékXC 8049/01 SPEEDPROMAX porszívóhoz porzsák és tartozékXC 8147/01SPEEDPROMAX porszívóhoz porzsák és tartozékXC 8149/01SPEEDPROMAX porszívóhoz porzsák és tartozékXC 8347/01 8000 SERIES AQUA PLUS porszívóhoz porzsák és tartozékXC 8347/61 porszívóhoz porzsák és tartozékXC 8349/01 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 3000/01 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 3010/01 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 3010/61 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 3010/61 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 3100/06 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 3110/09 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 3110/19 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 3112/09 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 3140/09 porszívóhoz porzsák és tartozékXU 3100/01 porszívóhoz porzsák és tartozékXU 3110/02 porszívóhoz porzsák és tartozékXW 9383/01 AquaTrio 9000 porszívóhoz porzsák és tartozékXW9385/01 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24928 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
3.233.221.90