• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
SRV 4000GD porszívóhoz porzsák és tartozékSRV 4250SL porszívóhoz porzsák és tartozékSRV 6250BK porszívóhoz porzsák és tartozékSRV 8250BK porszívóhoz porzsák és tartozékSRV 9250BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 0725BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 0740BL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 0741YL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 0825WH porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1010-EUE2 Forte porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1010Forte porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1011BL Forte porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1011BL-EUE2 Forte porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1011GR Forte porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1011GR-EUE2 Forte porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1020 Chilli porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1020-EUE2 Chilli porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1030 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1035/1038 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1035/38 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1040SL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1080BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 1080TI porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 300 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 300 YL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 3001 Orca porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 400 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 400 LB porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 420 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 420RD porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 45 BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 45 BL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 45 GR-eu2 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 45 RD porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 45 WH porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 5000BL Aquino porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 5000YL Aquino porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 5001YL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 510GR porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 510GR-EUE2 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 511TQ porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 511TQ-EUE2 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 512VT porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 512VT-EUE2 Allegro porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 52 BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 52 GR porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 52 WH porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 520RD porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 530 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 5500WH porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 5501BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 55X porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 6000BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 6001BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 600BL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 600RD porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 620LB porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 6300BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 6300VT porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 6301BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 6301VT porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 65BL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 65GR porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 65VT porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 65YL Boffin porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 660 Corso porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 660RD porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 660RD-EUE2 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 660SL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 660SLEUE2 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 670 Delta porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 670RD porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 682VT porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 684TQ porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 730GR Alto porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 730GR-EUE2 Alto porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 730RD Alto porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 730RD-EUE2 Alto porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 7500BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 7550TI porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 75xx porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 7612VT porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 7614TQ porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 770 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 770SL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 7811WH porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 7814VT porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 7822TQ porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 7CA porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 7CA-EUE2 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 7PE porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 820BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 821BL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 821RD porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 825 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8250 R porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 825GR porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 825OR porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8300TI porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 840RD porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 840RD-EUE2 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8500TI Eighty Five porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8505TI porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8618GD porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8621TI porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 86xx porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8825TI porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8936TI porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8GR Tizio porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8RD Tizio porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8VT porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8VTEUE2 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 8YL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 900 Gemino porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 9000BK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 9020BK CLEENO porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 9020RD CLEENO porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 9031BK CLEENO porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 9031RD CLEENO porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 9050BL porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 9300BK porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24928 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
3.233.221.90