• Porzsák és tartozék kereső
 • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Új webáruházunk elérhetősége : www.porzsakcsomag.hu

Új webáruházunk elérhetősége : www.porzsakcsomag.hu

-------------------------------------------------------------------------------------

Vásároljon a  www.porzsakcsomag.hu  új webáruházunkban!

           Kattintson IDE.--->https://porzsakcsomag.hu/---------

---------------  ---Oldalunk folyamatos feltöltés alatt áll.-- --------------------

 

 

 

Kérdés esetén hívjon minket a 20/451-2377-es telefonszámon hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1490-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  1190-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1590Ft.

Banki előreutalással, Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →

MPL 2024.júliusi Hírek

MPL 2024.júliusi Hírek

2024. július 1-jétől módosulnak az MPL szolgáltatásban az alábbiakban részletezett szolgáltatás elemek.

 • A 0 napos őrzési idő az eddigi házhoz kézbesítés mellett a csomagautomatára címzett küldemények esetében is igénybe vehető. Ennek az opciónak a kiválasztása esetén a csomagot a kézbesítési kísérlet időkorlátjának (48 óra) lejáratát követő munkanapon visszaküldjük a feladó részére. A „postán maradó” és a PostaPonti címzések esetében az 5 és 10 munkanapos őrzési idő választása továbbra is lehetséges.

 

 • Az ügyféligényeket figyelembe véve az alapárban foglalt kétszeri házhoz kézbesítési kísérletet időben jobban elválasztjuk egymástól. Ez azt jelenti, hogy a sikertelen első kézbesítési kísérlet után a csomagot a rendelkezésre tartás (őrzési idő) céljából letétbe helyezzük. Amennyiben az őrzési idő alatt nem történt átvétel, vagy a címzett rendelkezése alapján nem történt ismételt kézbesítési kísérlet, az őrzési idő lejártát követően, külön értesítésben jelzett munkanapon újra, másodjára megkíséreljük kézbesíteni. Sikertelen másodszori kézbesítést követően nincs újabb rendelkezésre tartás, a csomag visszaszállításra kerül a feladó részére. 


További információk a kétszeri házhoz kézbesítéshez kapcsolódóan:

 • o   Amennyiben az első kézbesítési kísérlet alkalmával kézbesítőnk telefonon eléri a címzettet, akkor a címzett kérheti, hogy a következő munkanapon kézbesítsük a küldeményt.
 • o   A másodszori kézbesítés díjmentes, az őrzési idő alatti ismételt (másodszori) kézbesítést a címzett a Posta ügyfélszolgálatán vagy az érintett postahelyen kérheti.

 
A Magyar Posta elkötelezett a környezetvédelemben is, így amennyiben egy címzett rendelkezik elektronikus elérhetőséggel (belföldi hívószámmal rendelkező, SMS fogadására alkalmas mobiltelefon vagy e-mail cím) és ez az információ a küldeményen a rendelkezésünkre áll, úgy kézbesítési kísérlet során nem nyomtatunk értesítőt, azt elektronikusan küldjük ki a címzett részére.

Az MPL Postacsomag (mint egyetemes postai szolgáltatás) esetében az alapdíjban foglalt rendelkezésre tartási (őrzési) időt 10 munkanapról 5 munkanapra módosítjuk, ezzel egyidejűleg az MPL Üzleti csomag esetében a választható őrzési idők közül a 10 munkanapos őrzési időt továbbra is biztosítjuk, azonban – külön díj ellenében igénybe vehető - többletszolgáltatásként kerül bevezetésre.      

tovább →
 • +36 20 451 2377
  +36 76 74 33 74

 • 6000 Kecskemét,
  Kocsis Pál utca 42.

1
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1990Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
AMSTERDAM 429 porszívóhoz porzsák és tartozékBase 440 inox porszívóhoz porzsák és tartozékCalifornia porszívóhoz porzsák és tartozékDakota 103, 115 porszívóhoz porzsák és tartozékDakota 303 E porszívóhoz porzsák és tartozékDakota 429 porszívóhoz porzsák és tartozékDerby porszívóhoz porzsák és tartozékDerby 503 porszívóhoz porzsák és tartozékDerby 515 porszívóhoz porzsák és tartozékEnergy 1/30 Queen porszívóhoz porzsák és tartozékEU 433 CB ECOMET porszívóhoz porzsák és tartozékEUROKRAFT 515 Plast porszívóhoz porzsák és tartozékEurope 103 porszívóhoz porzsák és tartozékFlorida 2182 porszívóhoz porzsák és tartozékFree Yes 215 porszívóhoz porzsák és tartozékFree Yes 415 porszívóhoz porzsák és tartozékFree yes 429 M porszívóhoz porzsák és tartozékFree yes 440 M porszívóhoz porzsák és tartozékFree Yes 503 porszívóhoz porzsák és tartozékFree yes 515 porszívóhoz porzsák és tartozékGo Work Tool porszívóhoz porzsák és tartozékGO work®dry porszívóhoz porzsák és tartozékGS 3/78 CYC porszívóhoz porzsák és tartozékHippo porszívóhoz porzsák és tartozékHospital porszívóhoz porzsák és tartozékLAVA porszívóhoz porzsák és tartozékLEO-e porszívóhoz porzsák és tartozékMEC 202 porszívóhoz porzsák és tartozékMEC 203 porszívóhoz porzsák és tartozékMEC 215 porszívóhoz porzsák és tartozékMEC 503 porszívóhoz porzsák és tartozékMEC 515 porszívóhoz porzsák és tartozékMicro porszívóhoz porzsák és tartozékMicro Mini porszívóhoz porzsák és tartozékNevada 103 Rad porszívóhoz porzsák és tartozékNevada 203 rad porszívóhoz porzsák és tartozékNevada 203, 215 porszívóhoz porzsák és tartozékNevada 440 porszívóhoz porzsák és tartozékNevada 503 R porszívóhoz porzsák és tartozékNevada 515 porszívóhoz porzsák és tartozékNevada 640 porszívóhoz porzsák és tartozékPanda 215 porszívóhoz porzsák és tartozékPanda 429, 440, 629, porszívóhoz porzsák és tartozékPanda 515 porszívóhoz porzsák és tartozékPanda 640 porszívóhoz porzsák és tartozékPlay Steel 215 porszívóhoz porzsák és tartozékPlay Steel 415, 429, 440 porszívóhoz porzsák és tartozékPlay Steel 429M, 440M, 429M2 porszívóhoz porzsák és tartozékPlay Steel 515 porszívóhoz porzsák és tartozékPony porszívóhoz porzsák és tartozékSA 7940 porszívóhoz porzsák és tartozékSoteco 315 porszívóhoz porzsák és tartozékT 110 porszívóhoz porzsák és tartozékT11 porszívóhoz porzsák és tartozékUfo Dry porszívóhoz porzsák és tartozékUfo Ex porszívóhoz porzsák és tartozékUfo Wet porszívóhoz porzsák és tartozékWDL 2 Base 440IPX4 porszívóhoz porzsák és tartozékYVO porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 706 porszívó márka 25478 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
3.226.72.194