• Porzsák és tartozék kereső
 • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Új webáruházunk elérhetősége : www.porzsakcsomag.hu

Új webáruházunk elérhetősége : www.porzsakcsomag.hu

-------------------------------------------------------------------------------------

Vásároljon a  www.porzsakcsomag.hu  új webáruházunkban!

           Kattintson IDE.--->https://porzsakcsomag.hu/---------

---------------  ---Oldalunk folyamatos feltöltés alatt áll.-- --------------------

 

 

 

Kérdés esetén hívjon minket a 20/451-2377-es telefonszámon hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1490-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  1190-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1590Ft.

Banki előreutalással, Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →

MPL 2024.júliusi Hírek

MPL 2024.júliusi Hírek

2024. július 1-jétől módosulnak az MPL szolgáltatásban az alábbiakban részletezett szolgáltatás elemek.

 • A 0 napos őrzési idő az eddigi házhoz kézbesítés mellett a csomagautomatára címzett küldemények esetében is igénybe vehető. Ennek az opciónak a kiválasztása esetén a csomagot a kézbesítési kísérlet időkorlátjának (48 óra) lejáratát követő munkanapon visszaküldjük a feladó részére. A „postán maradó” és a PostaPonti címzések esetében az 5 és 10 munkanapos őrzési idő választása továbbra is lehetséges.

 

 • Az ügyféligényeket figyelembe véve az alapárban foglalt kétszeri házhoz kézbesítési kísérletet időben jobban elválasztjuk egymástól. Ez azt jelenti, hogy a sikertelen első kézbesítési kísérlet után a csomagot a rendelkezésre tartás (őrzési idő) céljából letétbe helyezzük. Amennyiben az őrzési idő alatt nem történt átvétel, vagy a címzett rendelkezése alapján nem történt ismételt kézbesítési kísérlet, az őrzési idő lejártát követően, külön értesítésben jelzett munkanapon újra, másodjára megkíséreljük kézbesíteni. Sikertelen másodszori kézbesítést követően nincs újabb rendelkezésre tartás, a csomag visszaszállításra kerül a feladó részére. 


További információk a kétszeri házhoz kézbesítéshez kapcsolódóan:

 • o   Amennyiben az első kézbesítési kísérlet alkalmával kézbesítőnk telefonon eléri a címzettet, akkor a címzett kérheti, hogy a következő munkanapon kézbesítsük a küldeményt.
 • o   A másodszori kézbesítés díjmentes, az őrzési idő alatti ismételt (másodszori) kézbesítést a címzett a Posta ügyfélszolgálatán vagy az érintett postahelyen kérheti.

 
A Magyar Posta elkötelezett a környezetvédelemben is, így amennyiben egy címzett rendelkezik elektronikus elérhetőséggel (belföldi hívószámmal rendelkező, SMS fogadására alkalmas mobiltelefon vagy e-mail cím) és ez az információ a küldeményen a rendelkezésünkre áll, úgy kézbesítési kísérlet során nem nyomtatunk értesítőt, azt elektronikusan küldjük ki a címzett részére.

Az MPL Postacsomag (mint egyetemes postai szolgáltatás) esetében az alapdíjban foglalt rendelkezésre tartási (őrzési) időt 10 munkanapról 5 munkanapra módosítjuk, ezzel egyidejűleg az MPL Üzleti csomag esetében a választható őrzési idők közül a 10 munkanapos őrzési időt továbbra is biztosítjuk, azonban – külön díj ellenében igénybe vehető - többletszolgáltatásként kerül bevezetésre.      

tovább →
 • +36 20 451 2377
  +36 76 74 33 74

 • 6000 Kecskemét,
  Kocsis Pál utca 42.

1
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1990Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
Aspira Basic 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékAspira cambia 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékaspira Carino 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékAspira Classic 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékAspira Dual 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékAspira Futur 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékAspira Health 1700 porszívóhoz porzsák és tartozékAspira King 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékAspira Mouse 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékBalai 700 porszívóhoz porzsák és tartozékBeta 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékCLASS 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékEnergy Class 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékFirst Class: 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékGamma 1350 porszívóhoz porzsák és tartozékMOUSE 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékMousy Class 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 01 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 06 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 08 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 10 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 13 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 14+ porszívóhoz porzsák és tartozékSA 15+ porszívóhoz porzsák és tartozékSA 17 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 19+ porszívóhoz porzsák és tartozékSA 20 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 21 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 22 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 23 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 24+ porszívóhoz porzsák és tartozékSA 25+ porszívóhoz porzsák és tartozékSA 26+ porszívóhoz porzsák és tartozékSA 28 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 29 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 30 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 31+ porszívóhoz porzsák és tartozékSA 32 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 33 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 34+ porszívóhoz porzsák és tartozékSA 35 porszívóhoz porzsák és tartozékSA 38 porszívóhoz porzsák és tartozékT 2 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 706 porszívó márka 25478 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
3.226.72.194