• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1390-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  1190-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
01D011 Duo porszívóhoz porzsák és tartozék01D012 Duo porszívóhoz porzsák és tartozék01Z011.. Serie - XS porszívóhoz porzsák és tartozék01Z014.. Voyager Twix porszívóhoz porzsák és tartozék1010 - 1199 EL/DL Meteor porszívóhoz porzsák és tartozék1010 Super porszívóhoz porzsák és tartozék1010... 1090 Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1010... 1199 EL/DL Meteor porszívóhoz porzsák és tartozék1020 porszívóhoz porzsák és tartozék1030 Admiral porszívóhoz porzsák és tartozék1100... Serie - Explorer porszívóhoz porzsák és tartozék1112 porszívóhoz porzsák és tartozék1116.5ED Admiral porszívóhoz porzsák és tartozék1117 porszívóhoz porzsák és tartozék1117.5 E porszívóhoz porzsák és tartozék1117.6 E Meteor porszívóhoz porzsák és tartozék1200EL porszívóhoz porzsák és tartozék1500.. Serie - Orion porszívóhoz porzsák és tartozék1500.0 Twister porszívóhoz porzsák és tartozék1500.5 Twist porszívóhoz porzsák és tartozék1600.. Serie - Syrius porszívóhoz porzsák és tartozék1800 porszívóhoz porzsák és tartozék2000.. Serie - Cobra, C-Plus porszívóhoz porzsák és tartozék2010 serie Cobra ll Silent porszívóhoz porzsák és tartozék2010.. Serie - Cobra porszívóhoz porzsák és tartozék2010.0S porszívóhoz porzsák és tartozék2500 Cobra II Silent porszívóhoz porzsák és tartozék2500 serie Cobra Silent ll porszívóhoz porzsák és tartozék2500.. Serie - Orion Max porszívóhoz porzsák és tartozék2700 Clarris porszívóhoz porzsák és tartozék2700.0 SP porszívóhoz porzsák és tartozék2700.0 ST porszívóhoz porzsák és tartozék2700.0SK porszívóhoz porzsák és tartozék2700.0SP porszívóhoz porzsák és tartozék2700.0ST porszívóhoz porzsák és tartozék2750 Clarris Twix porszívóhoz porzsák és tartozék2750.0 SK porszívóhoz porzsák és tartozék2750.0 SP porszívóhoz porzsák és tartozék2750.0 ST porszívóhoz porzsák és tartozék3000 Maxim porszívóhoz porzsák és tartozék3000.. Serie - Magnat porszívóhoz porzsák és tartozék321.. Serie - Elf porszívóhoz porzsák és tartozék321.. Serie - Flip porszívóhoz porzsák és tartozék322.. Serie - Elf porszívóhoz porzsák és tartozék322.. Serie - Flip porszívóhoz porzsák és tartozék323.. Serie porszívóhoz porzsák és tartozék400.. Serie Meteor 2 porszívóhoz porzsák és tartozék4000... Jupiter porszívóhoz porzsák és tartozék450... Serie - Odyssey porszívóhoz porzsák és tartozék49.4000, A01E, CM44, Duo Plus, FVC1600 porszívóhoz porzsák és tartozék49.4020 porszívóhoz porzsák és tartozék49.4100 porszívóhoz porzsák és tartozék49.4120 porszívóhoz porzsák és tartozék49.4200 porszívóhoz porzsák és tartozék49.4220 porszívóhoz porzsák és tartozék5000.. Serie - Solaris S-Twix porszívóhoz porzsák és tartozék519 Wodnik porszívóhoz porzsák és tartozék5500...serie Solaris Twix porszívóhoz porzsák és tartozék616.6 XXE porszívóhoz porzsák és tartozék616.6 XXS porszívóhoz porzsák és tartozék619 T porszívóhoz porzsák és tartozék619.5 B5S porszívóhoz porzsák és tartozék700 > 750 Compact porszívóhoz porzsák és tartozék700.0 porszívóhoz porzsák és tartozék700.1 porszívóhoz porzsák és tartozék700.5 porszívóhoz porzsák és tartozék700.6 porszívóhoz porzsák és tartozék701.0 porszívóhoz porzsák és tartozék701.5 porszívóhoz porzsák és tartozék701.6 porszívóhoz porzsák és tartozék719. Aquario porszívóhoz porzsák és tartozék719.. Serie - Wodnik Duo porszívóhoz porzsák és tartozék719.0.A11S WODNIK DUO Q0Z0007190A11S porszívóhoz porzsák és tartozék719.0.A11SL WODNIK DUO Q0Z007190A11S porszívóhoz porzsák és tartozék719.0S Wodnik Duo porszívóhoz porzsák és tartozék719.5S Wodnik Duo porszívóhoz porzsák és tartozék800 porszívóhoz porzsák és tartozék800 Compact porszívóhoz porzsák és tartozék819 Duo Plus porszívóhoz porzsák és tartozék819 model porszívóhoz porzsák és tartozék819 Wodnik Duo porszívóhoz porzsák és tartozék819. Aquario porszívóhoz porzsák és tartozék819.0 Delfin porszívóhoz porzsák és tartozék819.0 SK Aquario porszívóhoz porzsák és tartozék819.0 ST porszívóhoz porzsák és tartozék819.0.A11S porszívóhoz porzsák és tartozék819.0A11SK WODNIK DUO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozék819.0A11SLK WODNIK DUO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozék819.0A11SP WODNIK DUO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozék819.0G11SK WODNIK DUO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozék819.0G11SP WODNIK DUO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozék819.0SK Delfin porszívóhoz porzsák és tartozék819.0SLK Delfin porszívóhoz porzsák és tartozék819.0SP Delfin porszívóhoz porzsák és tartozék819.5A01SK WODNIK DUO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozék819.5G01SK WODNIK DUO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozék819.5S Aquario porszívóhoz porzsák és tartozék819.5SK Aquario porszívóhoz porzsák és tartozék829... Serie Aquos porszívóhoz porzsák és tartozék829.0 SK Aquos porszívóhoz porzsák és tartozék829.0 SP porszívóhoz porzsák és tartozék829.0 ST porszívóhoz porzsák és tartozék829.5 SK porszívóhoz porzsák és tartozék919... Serie Aquawelt porszívóhoz porzsák és tartozékA01E porszívóhoz porzsák és tartozékAdmiral 1116.5ED porszívóhoz porzsák és tartozékAeromaster porszívóhoz porzsák és tartozékAeroplus porszívóhoz porzsák és tartozékAerosystem Marly Gigant porszívóhoz porzsák és tartozékAllergo porszívóhoz porzsák és tartozékAquario 819.0 SK/ SP porszívóhoz porzsák és tartozékAquario 819.5 SK porszívóhoz porzsák és tartozékAquaWelt 919.0 SP porszívóhoz porzsák és tartozékAquaWelt 919.0 ST porszívóhoz porzsák és tartozékAquaWelt 919.5 SK porszívóhoz porzsák és tartozékAquawelt 919.OST porszívóhoz porzsák és tartozékClarris 2.700 porszívóhoz porzsák és tartozékClarris Twix ZVC 38... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékClarris ZVC 34... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékCM 44 porszívóhoz porzsák és tartozékCobra - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékCobra 2000 C-Plus porszívóhoz porzsák és tartozékCobra 2000.0 E porszívóhoz porzsák és tartozékCobra 2000.5 E porszívóhoz porzsák és tartozékCobra 2000.6 E porszívóhoz porzsák és tartozékCobra 2010 porszívóhoz porzsák és tartozékCobra 2010.0 E porszívóhoz porzsák és tartozékCobra 2010.0 SL porszívóhoz porzsák és tartozékCobra 2010.0.F08 E porszívóhoz porzsák és tartozékCobra 2010.0.F08 S porszívóhoz porzsák és tartozékCobra 2010.5 E porszívóhoz porzsák és tartozékCobra Plus 2000.0.F08 E porszívóhoz porzsák és tartozékCobra Plus 2000.0.F08 S porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 1200...1250 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 700 - 750 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 800...850 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 900...950 porszívóhoz porzsák és tartozékDelfín 890.0 S porszívóhoz porzsák és tartozékDot ZVC 12... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékDuo 400 porszívóhoz porzsák és tartozékDuo Plus porszívóhoz porzsák és tartozékEco porszívóhoz porzsák és tartozékElf - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékElf 2 323…Serie porszívóhoz porzsák és tartozékElf Bonus 322 porszívóhoz porzsák és tartozékElf Bonus 322.0 porszívóhoz porzsák és tartozékElf Bonus 322.5 porszívóhoz porzsák és tartozékElf Bonus 322.6 porszívóhoz porzsák és tartozékExplorer 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékExplorer 1100.0 EK porszívóhoz porzsák és tartozékExplorer 1100.5 EF porszívóhoz porzsák és tartozékFlip - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékFlooris ZVC 54... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékFormula 1: 900...950 porszívóhoz porzsák és tartozékFurio porszívóhoz porzsák és tartozékFVC 1800, Wodnik Duo porszívóhoz porzsák és tartozékGalaxy 1 01Z010 porszívóhoz porzsák és tartozékGalaxy 2 01Z010 porszívóhoz porzsák és tartozékHurrikán porszívóhoz porzsák és tartozékJolly Duo 01DO11 porszívóhoz porzsák és tartozékJolly Duo 01DO12 porszívóhoz porzsák és tartozékJupiter 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékJupiter 4000.0 HP porszívóhoz porzsák és tartozékJupiter 4000.0 HQ porszívóhoz porzsák és tartozékJupiter 4000.0 HT porszívóhoz porzsák és tartozékJupiter ZVC 42... serie porszívóhoz porzsák és tartozékMagnat - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékMagnat 3000.0 E porszívóhoz porzsák és tartozékMagnat 3000.0 EK porszívóhoz porzsák és tartozékMagnat 3000.0 S porszívóhoz porzsák és tartozékMagnat 3000.0 SK porszívóhoz porzsák és tartozékMagnat 3000.0 SL porszívóhoz porzsák és tartozékMagnat 3000.5 E porszívóhoz porzsák és tartozékMagnat 3000.5 EH porszívóhoz porzsák és tartozékMarly Gigant porszívóhoz porzsák és tartozékMaxim 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékMaxim 3000.0.K28 E porszívóhoz porzsák és tartozékMaxim 3000.0.K28 S porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor 2 - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor Super porszívóhoz porzsák és tartozékMultipro 01Z013 porszívóhoz porzsák és tartozékOceanic: 1200...1230 porszívóhoz porzsák és tartozékOdyssey 450.0 porszívóhoz porzsák és tartozékOdyssey ZVC 302 EH porszívóhoz porzsák és tartozékOdyssey ZVC 302 EK porszívóhoz porzsák és tartozékOdyssey ZVC 302 SP porszívóhoz porzsák és tartozékOdyssey ZVC 302 ST porszívóhoz porzsák és tartozékOdyssey ZVC 305 SK/01 porszívóhoz porzsák és tartozékOdyssey ZVC 305 SM porszívóhoz porzsák és tartozékOdyssey ZVC 305 XT porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal Gr. 49.4000 porszívóhoz porzsák és tartozékPluser ZVC 265 SK porszívóhoz porzsák és tartozékPluser ZVC 265 SP porszívóhoz porzsák és tartozékProfi 1 porszívóhoz porzsák és tartozékProfi 10 Europa porszívóhoz porzsák és tartozékProfi 3 porszívóhoz porzsák és tartozékRoto ZVC 22... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékSilentwelt ZVC 60... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékSolaris Twix 5000.0 HQ porszívóhoz porzsák és tartozékSolaris Twix 5000.0 HT porszívóhoz porzsák és tartozékSolaris Twix 5500.0 HQ porszívóhoz porzsák és tartozékSolaris Twix 5500.0 HT porszívóhoz porzsák és tartozékSolaris Twix 5500.3 HQ porszívóhoz porzsák és tartozékSolaris Twix 5500.3 HT porszívóhoz porzsák és tartozékSolaris Twix ZVC 55... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékSolaris ZVC 50... serie porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 700 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 800 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper AS porszívóhoz porzsák és tartozékSuper: 800...850 porszívóhoz porzsák és tartozékSyrius ZVC 41... serie porszívóhoz porzsák és tartozékTwist, Twister porszívóhoz porzsák és tartozékTwix 01Z014 SK porszívóhoz porzsák és tartozékTwix 01Z014 ST porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1001.0 SF roto porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1001.0 SK roto porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1001.0 SP rotp porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1002 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1006.0 HP porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1006.0 HT porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1006.0 ST porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1400SF porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1400SK porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2700.0 SP porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2750.0 SK porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2750.0 SP porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2750.0 ST porszívóhoz porzsák és tartozékVC 3050.0SK porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6000 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 7920.0 SP AquaWelt Plus ZVC762SP/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 7920.0 ST ZVC762ST/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 7920.5 SK Aquawelt plus ZVC762ZK/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 7920.5 SK Aquawelt plus ZVC762ZK/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 7920.5 SP Aquawelt Plus ZVC762ZP/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVoyager Twix 01Z014 porszívóhoz porzsák és tartozékVoyager Twix 01Z014SK porszívóhoz porzsák és tartozékVoyager Twix 01Z014ST porszívóhoz porzsák és tartozékVoyager Twix ZVC 332 SK porszívóhoz porzsák és tartozékVoyager Twix ZVC 332 ST porszívóhoz porzsák és tartozékWodnik Duo - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékXS 01Z011 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 30000F18S(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZ 50003M24H(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZCF 165 EF porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 12... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 122 EK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 125 EK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 162EF/00 ELF 2 3230EF porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 162EF/01 ELF 2 323.0EF porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 162EK/00 ELF 2 3230EK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 162EK/01 ELF 2 323.0EK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 162YF/00 ELF 2 3235EF porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 162YF/01 ELF 2 323.5EF porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 163... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 165EF/00 ELF 3 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 165EK/00 ELF 3 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 165YF/00 ELF 3 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 21... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 212EF(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 212EF00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 215EP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 215EP Meteor porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 22... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 222SF(00) ROTO VC1001.0SF porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 222SF/01 ROTO VC1001.0SF porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 222SK/00 ROTO VC10010SK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 222SK/01 ROTO VC1001.0SK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 222SP/00 ROTO VC10010SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 222SP/01 ROTO VC1001.0SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 225 SK roto porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 225 SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 225SK/01 ROTO porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 231SK/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 235SF/01 TINY porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 235SK/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 262SK/00 PLUSER VC30500SK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 262SK/01 PLUSER VC3050.0SK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 302EHRU(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 302EK/00 450.0P05EK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 302SP/00 450.0P05SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 302ST(00) 450.0P05ST porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 305 SK/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 305 SM porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 305 SP/00 ODYSSEY porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 305 SP/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 305 SP/03 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 305 ST/01 ODYSSEY porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 305 ST/03 ODYSSEY porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 305 ST00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 305 XM/03 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 305 XT porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 313P porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 315SK/00 QUIQO porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 316BB porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 323PB porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 332SK/01 VOYAGER TWIX 01Z014SK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 332ST/01 VOYAGER TWIX 01Z014ST porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 335SK/00 VOYAGER TWIX porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 335SM porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 335ST porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 34... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 341ST porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 342SP/00 CLARRIS VC2700.0SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 345 SA porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 345 SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 3506B porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 38... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 381 ST/00 CLARRIS TWIX VC2750.0ST porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 381SK/00 CLARRIS TWIX VC2750.0SK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 381SP/00 CLARRIS TWIX VC2750.0SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 385SA/00 CLARRIS TWIX ZVC385SA porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 385SK/00 CLARRIS TWIX ZVC385SK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 385SP/00 CLARRIS TWIX porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 385SP/01 CLARRIS TWIX porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 389S porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 399BB porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 41... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 412KT(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 42... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 421HQ/00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 422HP00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 422HPRU(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 422HQUA(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 422HT/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 422SP00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 425 HA(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 425 HQ/03 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 425 HT porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 425 SP(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 425 SP/03 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 425XT/00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 427VT/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 50... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 502HQRU/01 50000HQ porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 502HQUA/01 50000HQ porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 502HTRU/01 50000HT porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 502HTUA/01 50000HT porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 54... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 541 HT porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 542 HP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 542 ST porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 545AP(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 545CA(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 552HQ(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 552HT/00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 552KQ/00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 552KQUA/05 55003M24HQ porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 552KT/00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 552KTRU(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 552KTUA/05 55003M24HT porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 60... - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 602HP/00 SILENTWELT porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 602HT/00 SILENTWELT porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 712SP(00) aquario porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 722SP/00 829.0SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 722SP/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 722SP/03 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 722SP/04 8290SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 722ST/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 722ST/03 829.0ST porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 722ST/04 AQUOS 829.0ST porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 722ZK/00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 722ZK/02 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752SP(00) Aquawelt porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752SP(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752SP(02) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752SP(03) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752SP/04 919.0SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752SPRU(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752SPRU(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752SPRU(02) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752SPRU(03) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752SPRU/04 919.0SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752ST(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752STRU(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752XTRU(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752ZK AquaWelt porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752ZPRU(02) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752ZPUA(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752ZT(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 752ZT/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 SP/04 VC79200SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 SP00 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 SPRU/04 VC79200SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ST Aquawelt Plus porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ST/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 STCZ/04 VC7920.0ST porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 STRU/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 STRU/04 VC79200ST porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZK/04 AQUAWELT PLUS VC7920.5SK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZKRU/04 VC79205SK porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZKUA/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZP/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZPCZ/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZPCZ/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZPRU/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZPUA(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZPUA(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZPUA/04 VC79205SP porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZT(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 762 ZT/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HKRU(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HKRU(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HKRU/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HKUA(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HKUA(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HKUA/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HPRU(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HPRU(01) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HPRU/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HPUA(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 763HTUA(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 764CT/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 764CT/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZVC 780ZWRU(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZVCA 100 B porszívóhoz porzsák és tartozékZVCA 110B porszívóhoz porzsák és tartozékZVCA 130 B porszívóhoz porzsák és tartozékZVCA 200 B porszívóhoz porzsák és tartozékZVCA 300 B porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24917 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.13.203