• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
1020, 1021, 1029 porszívóhoz porzsák és tartozék1030, 1035 porszívóhoz porzsák és tartozék3202, 3210, 4230 porszívóhoz porzsák és tartozék3430, 3445, 3450 porszívóhoz porzsák és tartozék855, 875 porszívóhoz porzsák és tartozékAirMax U 6400...6499 porszívóhoz porzsák és tartozékAqualine U 810 - U 835 porszívóhoz porzsák és tartozékBeetle: U 2200...2265, U 2700...2799 porszívóhoz porzsák és tartozékBolero porszívóhoz porzsák és tartozékBolido U 4500...4595 porszívóhoz porzsák és tartozékCA 6200... 6290 Serie Modelys porszívóhoz porzsák és tartozékCampus U 4700 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 950 Ecotec porszívóhoz porzsák és tartozékCE Compact 2 porszívóhoz porzsák és tartozékCE power porszívóhoz porzsák és tartozékCharlie : C1, C2 porszívóhoz porzsák és tartozékChic porszívóhoz porzsák és tartozékControl U 4610...4640 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL U 6600...6699 porszívóhoz porzsák és tartozékDiamant U 1004 porszívóhoz porzsák és tartozékDiamant U 4408 porszívóhoz porzsák és tartozékDiplomat porszívóhoz porzsák és tartozékDuo porszívóhoz porzsák és tartozékE 66 N porszívóhoz porzsák és tartozékEcotec porszívóhoz porzsák és tartozékEquipt UEQ 10 porszívóhoz porzsák és tartozékEquipt UEQ 11 porszívóhoz porzsák és tartozékEquipt UEQ 12 porszívóhoz porzsák és tartozékEquipt UEQ 20 porszívóhoz porzsák és tartozékEquipt UEQ 25 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio U 5400...5499 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio U 5410 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio U 5415 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio U 5420 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio U 5421 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit porszívóhoz porzsák és tartozékGemini seria 2 4504 porszívóhoz porzsák és tartozékGemini U 2810...2890, U 2910...2990 porszívóhoz porzsák és tartozékHarmony porszívóhoz porzsák és tartozékJazzy porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx Dust&Gone U 68FD1...9 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx U 6810 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx U 6820R porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx U 6820W porszívóhoz porzsák és tartozékLite porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus U 7500...7599 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus U 7510...7540 porszívóhoz porzsák és tartozékMega: U 5006, 5008 porszívóhoz porzsák és tartozékMicro U 1000... 1009 porszívóhoz porzsák és tartozékModelys U 6200...6290 porszívóhoz porzsák és tartozékModelys U 6200...6299 porszívóhoz porzsák és tartozékP 80 porszívóhoz porzsák és tartozékPA 8170 porszívóhoz porzsák és tartozékParketto porszívóhoz porzsák és tartozékPlus Serie - Dolphin porszívóhoz porzsák és tartozékPluto U 3610...3626 porszívóhoz porzsák és tartozékPolka porszívóhoz porzsák és tartozékPowerlite 3702, Powerlite U 3701 porszívóhoz porzsák és tartozékPrestige porszívóhoz porzsák és tartozékQ 200 porszívóhoz porzsák és tartozékQuatro porszívóhoz porzsák és tartozékQuickStop U 4410...4461 porszívóhoz porzsák és tartozékRed Zac EL porszívóhoz porzsák és tartozékRolfy U 1118, 1122, 1122A, porszívóhoz porzsák és tartozékRolfy U 1004 porszívóhoz porzsák és tartozékRolfy U 1010-1035 porszívóhoz porzsák és tartozékRolfy U 1036, 1039 porszívóhoz porzsák és tartozékRumba porszívóhoz porzsák és tartozékS-Bag porszívóhoz porzsák és tartozékSalsa porszívóhoz porzsák és tartozékSamba porszívóhoz porzsák és tartozékSprite 3706, Sprite U 3705 porszívóhoz porzsák és tartozékStandard-Bag porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone U 6910 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone U 6920 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone U 69FD2 porszívóhoz porzsák és tartozékTango porszívóhoz porzsák és tartozékTrio 76,78,85 porszívóhoz porzsák és tartozékTrio compact porszívóhoz porzsák és tartozékTrio Compact U 6025 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1000... 1009 Micro porszívóhoz porzsák és tartozékU 1004 Rolfy porszívóhoz porzsák és tartozékU 1010... 1037 Rolfy porszívóhoz porzsák és tartozékU 102 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1110... 1131 Elyps porszívóhoz porzsák és tartozékU 114... 115 porszívóhoz porzsák és tartozékU 154 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1610... 1670 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékU 164 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1800... 1880 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékU 2000 Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékU 2000, 2010 porszívóhoz porzsák és tartozékU 208 porszívóhoz porzsák és tartozékU 210 - 214 porszívóhoz porzsák és tartozékU 211 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2110, 2120 (start 2004) porszívóhoz porzsák és tartozékU 2120 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2125 (start 2004) porszívóhoz porzsák és tartozékU 216 - 236 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2215, U 2216, U 2235, U 2245, U 2265 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2230 Nyckelpiga porszívóhoz porzsák és tartozékU 2300... 2399 (start 2010) porszívóhoz porzsák és tartozékU 2350 porszívóhoz porzsák és tartozékU 239 E porszívóhoz porzsák és tartozékU 240, 241 porszívóhoz porzsák és tartozékU 250 - 280 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2500, 2800 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2700 > 2799 Beetle porszívóhoz porzsák és tartozékU 2715 Lemon porszívóhoz porzsák és tartozékU 2810 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékU 2810...2990 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékU 2825 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékU 2830 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékU 2850 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékU 2855 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékU 2860 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékU 2870 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékU 2877 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékU 2990 Gemini porszívóhoz porzsák és tartozékU 3201 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3202 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3210 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3410, 3420 Xio porszívóhoz porzsák és tartozékU 3420 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3440, 3450 Xio porszívóhoz porzsák és tartozékU 3526 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3600... 3699 - Pluto porszívóhoz porzsák és tartozékU 3700... 3799 - Sprite porszívóhoz porzsák és tartozékU 3900... 3999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékU 400, U 401 Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékU 404, U 405 Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékU 4111 porszívóhoz porzsák és tartozékU 412, 414 Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékU 4203 Contour porszívóhoz porzsák és tartozékU 4210 porszívóhoz porzsák és tartozékU 4220 porszívóhoz porzsák és tartozékU 4401, 4402, 4405 porszívóhoz porzsák és tartozékU 4406, 4408 porszívóhoz porzsák és tartozékU 4410... 4499 Quickstop porszívóhoz porzsák és tartozékU 450 porszívóhoz porzsák és tartozékU 4500... 4595 Bolido (max 4L) porszívóhoz porzsák és tartozékU 4600... 4699 Control porszívóhoz porzsák és tartozékU 5002 - Dolphin Plus porszívóhoz porzsák és tartozékU 5003 - Dolphin Plus porszívóhoz porzsák és tartozékU 5005, U 5007/F Ultima porszívóhoz porzsák és tartozékU 5006, U 5008/F Mega porszívóhoz porzsák és tartozékU 5400... 5499 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékU 6025 Trio Compact porszívóhoz porzsák és tartozékU 6200... 6299 Modelys porszívóhoz porzsák és tartozékU 6400... 6499 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékU 6600...6699 CycloneXL porszívóhoz porzsák és tartozékU 6800... 6899 Jet Maxx porszívóhoz porzsák és tartozékU 6800...6899 porszívóhoz porzsák és tartozékU 68FD 1... 9 Jet Maxx porszívóhoz porzsák és tartozékU 6910, 6920, U69FD2 SuperCyclone porszívóhoz porzsák és tartozékU 7301 porszívóhoz porzsák és tartozékU 7500... 7599 Maximus (max4L) porszívóhoz porzsák és tartozékU 7605 porszívóhoz porzsák és tartozékU 810... 835 Aqualine porszívóhoz porzsák és tartozékU 852, U 872 porszívóhoz porzsák és tartozékU 93, 97 S porszívóhoz porzsák és tartozékUC 6100...6199 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékUC 6410...6430 Airmax porszívóhoz porzsák és tartozékUltima: U 5005, 5007 porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 173 porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 872, 932, 934PRO porszívóhoz porzsák és tartozékV 18 porszívóhoz porzsák és tartozékV 21 porszívóhoz porzsák és tartozékV 25 F porszívóhoz porzsák és tartozékV 27 porszívóhoz porzsák és tartozékV 3 porszívóhoz porzsák és tartozékV 31 porszívóhoz porzsák és tartozékV 34 porszívóhoz porzsák és tartozékV 4 porszívóhoz porzsák és tartozékVO C21 porszívóhoz porzsák és tartozékXIO U 3410...3450 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24931 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
35.175.107.142