• Porzsák és tartozék kereső
 • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Új webáruházunk elérhetősége : www.porzsakcsomag.hu

Új webáruházunk elérhetősége : www.porzsakcsomag.hu

-------------------------------------------------------------------------------------

Vásároljon a  www.porzsakcsomag.hu  új webáruházunkban!

           Kattintson IDE.--->https://porzsakcsomag.hu/---------

---------------  ---Oldalunk folyamatos feltöltés alatt áll.-- --------------------

 

 

 

Kérdés esetén hívjon minket a 20/451-2377-es telefonszámon hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1490-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  1190-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1590Ft.

Banki előreutalással, Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →

MPL 2024.júliusi Hírek

MPL 2024.júliusi Hírek

2024. július 1-jétől módosulnak az MPL szolgáltatásban az alábbiakban részletezett szolgáltatás elemek.

 • A 0 napos őrzési idő az eddigi házhoz kézbesítés mellett a csomagautomatára címzett küldemények esetében is igénybe vehető. Ennek az opciónak a kiválasztása esetén a csomagot a kézbesítési kísérlet időkorlátjának (48 óra) lejáratát követő munkanapon visszaküldjük a feladó részére. A „postán maradó” és a PostaPonti címzések esetében az 5 és 10 munkanapos őrzési idő választása továbbra is lehetséges.

 

 • Az ügyféligényeket figyelembe véve az alapárban foglalt kétszeri házhoz kézbesítési kísérletet időben jobban elválasztjuk egymástól. Ez azt jelenti, hogy a sikertelen első kézbesítési kísérlet után a csomagot a rendelkezésre tartás (őrzési idő) céljából letétbe helyezzük. Amennyiben az őrzési idő alatt nem történt átvétel, vagy a címzett rendelkezése alapján nem történt ismételt kézbesítési kísérlet, az őrzési idő lejártát követően, külön értesítésben jelzett munkanapon újra, másodjára megkíséreljük kézbesíteni. Sikertelen másodszori kézbesítést követően nincs újabb rendelkezésre tartás, a csomag visszaszállításra kerül a feladó részére. 


További információk a kétszeri házhoz kézbesítéshez kapcsolódóan:

 • o   Amennyiben az első kézbesítési kísérlet alkalmával kézbesítőnk telefonon eléri a címzettet, akkor a címzett kérheti, hogy a következő munkanapon kézbesítsük a küldeményt.
 • o   A másodszori kézbesítés díjmentes, az őrzési idő alatti ismételt (másodszori) kézbesítést a címzett a Posta ügyfélszolgálatán vagy az érintett postahelyen kérheti.

 
A Magyar Posta elkötelezett a környezetvédelemben is, így amennyiben egy címzett rendelkezik elektronikus elérhetőséggel (belföldi hívószámmal rendelkező, SMS fogadására alkalmas mobiltelefon vagy e-mail cím) és ez az információ a küldeményen a rendelkezésünkre áll, úgy kézbesítési kísérlet során nem nyomtatunk értesítőt, azt elektronikusan küldjük ki a címzett részére.

Az MPL Postacsomag (mint egyetemes postai szolgáltatás) esetében az alapdíjban foglalt rendelkezésre tartási (őrzési) időt 10 munkanapról 5 munkanapra módosítjuk, ezzel egyidejűleg az MPL Üzleti csomag esetében a választható őrzési idők közül a 10 munkanapos őrzési időt továbbra is biztosítjuk, azonban – külön díj ellenében igénybe vehető - többletszolgáltatásként kerül bevezetésre.      

tovább →
 • +36 20 451 2377
  +36 76 74 33 74

 • 6000 Kecskemét,
  Kocsis Pál utca 42.

1
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1990Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
2730 porszívóhoz porzsák és tartozék2735 porszívóhoz porzsák és tartozék2740 porszívóhoz porzsák és tartozékA 1610 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2265 porszívóhoz porzsák és tartozékA 3715 porszívóhoz porzsák és tartozékA 4315 porszívóhoz porzsák és tartozékA 58 porszívóhoz porzsák és tartozékA 7185 porszívóhoz porzsák és tartozékAC 200 porszívóhoz porzsák és tartozékAC 96, 97,98E porszívóhoz porzsák és tartozékAD : 20, 30 porszívóhoz porzsák és tartozékADX 30 porszívóhoz porzsák és tartozékAlfa 300, 400E porszívóhoz porzsák és tartozékAlfa: 500 E porszívóhoz porzsák és tartozékAlfajet A 3715 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpha Clean AC 200 porszívóhoz porzsák és tartozékAquaClean AD20 porszívóhoz porzsák és tartozékAquadry : 20, 30 porszívóhoz porzsák és tartozékAquadry 20 porszívóhoz porzsák és tartozékAquadry 30 ASP porszívóhoz porzsák és tartozékAquadry Artigianale/Verde porszívóhoz porzsák és tartozékAS 34-37 porszívóhoz porzsák és tartozékAspiratutto porszívóhoz porzsák és tartozékBidone : A 53...57 porszívóhoz porzsák és tartozékBidone Aspiratutto/Piú porszívóhoz porzsák és tartozékBidone Lavatutto porszívóhoz porzsák és tartozékC 21 porszívóhoz porzsák és tartozékCoccodrillo: AS 32, 34, 35, 36, 37 porszívóhoz porzsák és tartozékCT 1000, CT 1000S, CT 1000E porszívóhoz porzsák és tartozékCT 2710 porszívóhoz porzsák és tartozékEC 10, EC 20, EC 30 porszívóhoz porzsák és tartozékEurocompact porszívóhoz porzsák és tartozékExtratec 30 porszívóhoz porzsák és tartozékPIU porszívóhoz porzsák és tartozékPowerlite A 3380 porszívóhoz porzsák és tartozékScopatutto Piu' : AB 24 porszívóhoz porzsák és tartozékScopatutto Piu' : AB 26 Elettronica porszívóhoz porzsák és tartozékScopatutto Piu' : AB 27 Extra Gialla porszívóhoz porzsák és tartozékScopatutto Piu' : AB 29 porszívóhoz porzsák és tartozékSpecial porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 706 porszívó márka 25478 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
3.226.72.194