• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
2000 Beetle porszívóhoz porzsák és tartozék9020... 9023 Magic VAC porszívóhoz porzsák és tartozék9027 Hygienic porszívóhoz porzsák és tartozék9028 Clean&Fresh porszívóhoz porzsák és tartozék9029 Anti Allergic porszívóhoz porzsák és tartozék9030 Beetle porszívóhoz porzsák és tartozék9036... 9038 Beetle porszívóhoz porzsák és tartozék9037 Beetle porszívóhoz porzsák és tartozék9038 Beetle porszívóhoz porzsák és tartozék9044 porszívóhoz porzsák és tartozék9047 Power Vac porszívóhoz porzsák és tartozék9048 Beetle porszívóhoz porzsák és tartozék9049 Power Plus porszívóhoz porzsák és tartozék9050 Diamond porszívóhoz porzsák és tartozék9051 Topolino porszívóhoz porzsák és tartozék9053 Crystal porszívóhoz porzsák és tartozék9055 Beetle Galaxy, Edel Beetle porszívóhoz porzsák és tartozék9056 Clean Air porszívóhoz porzsák és tartozék9057 Supervac porszívóhoz porzsák és tartozék9058 Turbolino porszívóhoz porzsák és tartozék9059 Picup porszívóhoz porzsák és tartozék9060 Crazy Clean porszívóhoz porzsák és tartozék9061 Flat Cruiser porszívóhoz porzsák és tartozék9062 Blacky porszívóhoz porzsák és tartozék9063 Hurricane porszívóhoz porzsák és tartozék9064 Comfort VAC porszívóhoz porzsák és tartozék9065 Beetle Galaxy porszívóhoz porzsák és tartozék9070 Magic Vac porszívóhoz porzsák és tartozék9071 porszívóhoz porzsák és tartozék9074 Beetle porszívóhoz porzsák és tartozék9075 porszívóhoz porzsák és tartozék9076 porszívóhoz porzsák és tartozék9077 porszívóhoz porzsák és tartozék9078 porszívóhoz porzsák és tartozék9080, porszívóhoz porzsák és tartozék9082 Super Vac porszívóhoz porzsák és tartozék9084 porszívóhoz porzsák és tartozék9092B porszívóhoz porzsák és tartozék9400 Beetle Eco porszívóhoz porzsák és tartozék9401 New Beetle porszívóhoz porzsák és tartozék9402 Beetle Deluxe porszívóhoz porzsák és tartozék9403 Fiesta porszívóhoz porzsák és tartozék9404 Classic Power porszívóhoz porzsák és tartozék9405 Spicy porszívóhoz porzsák és tartozék9407 Maximo (max 3 L) porszívóhoz porzsák és tartozék9407 Maximo (max 4 L) porszívóhoz porzsák és tartozék9410 Dual System porszívóhoz porzsák és tartozék9411 Turbo Vac porszívóhoz porzsák és tartozék9412 Power porszívóhoz porzsák és tartozék9413 Turbo Clean porszívóhoz porzsák és tartozék9418 Super Plus 2000 W porszívóhoz porzsák és tartozék9419 Platinum 2200 porszívóhoz porzsák és tartozék9426 Clean Star 2000 porszívóhoz porzsák és tartozék9428 Turbo 2000 porszívóhoz porzsák és tartozék9430 Clean Master 2000, 2200 porszívóhoz porzsák és tartozék9432 Collecto 1800 porszívóhoz porzsák és tartozék9432 Easy Vac 1800 porszívóhoz porzsák és tartozék9433 Royal 2200 porszívóhoz porzsák és tartozék9434 Ultimate 2000 porszívóhoz porzsák és tartozék9437 Dynamico 1800, 2000 porszívóhoz porzsák és tartozék9438 Effectivo 2000 porszívóhoz porzsák és tartozék9439 Extremo 2200 porszívóhoz porzsák és tartozék9441 Racer porszívóhoz porzsák és tartozék9446 EcoPower porszívóhoz porzsák és tartozék9450 Spirit 2200 porszívóhoz porzsák és tartozék9452 Classic Clean porszívóhoz porzsák és tartozék9453 Comfort Clean porszívóhoz porzsák és tartozék9454 Professional Clean 2200 porszívóhoz porzsák és tartozék9460 Professional Clean porszívóhoz porzsák és tartozék9466 Classic Clean porszívóhoz porzsák és tartozék9466.01 Classic Clean porszívóhoz porzsák és tartozék946683 porszívóhoz porzsák és tartozék9467 Classic Clean porszívóhoz porzsák és tartozék9468 Classic Clean porszívóhoz porzsák és tartozék9468.01 Classic Clean porszívóhoz porzsák és tartozék9473 Clean Angel porszívóhoz porzsák és tartozékAnti Allergic porszívóhoz porzsák és tartozékBeetle 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékBeetle C 009 C porszívóhoz porzsák és tartozékBlacky : 9062 porszívóhoz porzsák és tartozékC 009A Magig VAC porszívóhoz porzsák és tartozékC 009C Beetle porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Clean T6601 porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Clean T6614 porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Clean T6670 porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Clean T6801 porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Clean T6819 porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Clean T6883 porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Clean T7319 porszívóhoz porzsák és tartozékclean & fresh porszívóhoz porzsák és tartozékClean Air : 9056 porszívóhoz porzsák és tartozékClean Angel T6683 porszívóhoz porzsák és tartozékClean Master 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékClean Master 9430 porszívóhoz porzsák és tartozékClean Star 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékComfort Clean T5301 porszívóhoz porzsák és tartozékComfort Vac : 9064 porszívóhoz porzsák és tartozékEdel Beetle : 9055, 9080 porszívóhoz porzsák és tartozékFocus 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékGalaxi : 9065 porszívóhoz porzsák és tartozékHurricane : 9063 porszívóhoz porzsák és tartozékHygienic 9027 - 9029 porszívóhoz porzsák és tartozékHygienic BS 97/3 porszívóhoz porzsák és tartozékHygienic BS 97/4 porszívóhoz porzsák és tartozékJC 861 E, JC 901 porszívóhoz porzsák és tartozékJubile porszívóhoz porzsák és tartozékMagic Vac 1400 W porszívóhoz porzsák és tartozékMaximo 908 porszívóhoz porzsák és tartozékPicup : 9059, 9075 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Plus 9049, 9076 porszívóhoz porzsák és tartozékSpicy 9405 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper Plus 2000W porszívóhoz porzsák és tartozékSuper Vac : 9082 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24930 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
35.175.107.142