• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
Daytek Power Class DVC 1406 porszívóhoz porzsák és tartozékDelight RC 8600...8699 porszívóhoz porzsák és tartozékDWC 112DR/2A porszívóhoz porzsák és tartozékDWC 212/2A porszívóhoz porzsák és tartozékDWC 321R porszívóhoz porzsák és tartozékRC 1014 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 103 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 105 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 1054 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 105D porszívóhoz porzsák és tartozékRC 106 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 107 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 108 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 109, 110 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 150 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 150L porszívóhoz porzsák és tartozékRC 150R porszívóhoz porzsák és tartozékRC 1550 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 1560 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 160 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 161AK porszívóhoz porzsák és tartozékRC 1650 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 170 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 171K porszívóhoz porzsák és tartozékRC 172 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 172TK porszívóhoz porzsák és tartozékRC 173DK porszívóhoz porzsák és tartozékRC 190, RC 190 K porszívóhoz porzsák és tartozékRC 191, 191K, 192, 192K, 193 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 200 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 2006 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 202 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 205 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 205 D porszívóhoz porzsák és tartozékRC 208 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 209 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 210 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 220 B, RD, YL porszívóhoz porzsák és tartozékRC 220 R porszívóhoz porzsák és tartozékRC 2201 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 2205 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 220BR porszívóhoz porzsák és tartozékRC 220L porszívóhoz porzsák és tartozékRC 221N porszívóhoz porzsák és tartozékRC 224L/2A porszívóhoz porzsák és tartozékRC 224R/2A porszívóhoz porzsák és tartozékRC 230 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 230B porszívóhoz porzsák és tartozékRC 230G porszívóhoz porzsák és tartozékRC 230L porszívóhoz porzsák és tartozékRC 230R porszívóhoz porzsák és tartozékRC 230Y porszívóhoz porzsák és tartozékRC 234R porszívóhoz porzsák és tartozékRC 234R/2A porszívóhoz porzsák és tartozékRC 234TL/2A porszívóhoz porzsák és tartozékRC 2500 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 300 , S, YL porszívóhoz porzsák és tartozékRC 300...320B porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3004 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3005 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3006 B, S porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3011 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 305 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 310 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3106B porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3106BR porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3106GR porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3106L porszívóhoz porzsák és tartozékRC 320 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 320 B porszívóhoz porzsák és tartozékRC 320 F porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3203 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3203FRA porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3204 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3205 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3206 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 321 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 322 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3306 BR porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3306FR porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3308MR porszívóhoz porzsák és tartozékRC 330FR porszívóhoz porzsák és tartozékRC 350 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3500 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 370 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3704BYA porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3704FDBA porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3705 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3714 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 371B porszívóhoz porzsák és tartozékRC 400 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 4005 B porszívóhoz porzsák és tartozékRC 4006 B porszívóhoz porzsák és tartozékRC 4008BA porszívóhoz porzsák és tartozékRC 405 K porszívóhoz porzsák és tartozékRC 406 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 407 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 408 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 410 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 450 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 470 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 480 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 500 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 5000 HM porszívóhoz porzsák és tartozékRC 5001 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 505, RC 507 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 550 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 600 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 6004 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 6005B, RC 700.4B porszívóhoz porzsák és tartozékRC 6016 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 605 D porszívóhoz porzsák és tartozékRC 605 K porszívóhoz porzsák és tartozékRC 606 FK porszívóhoz porzsák és tartozékRC 607 K porszívóhoz porzsák és tartozékRC 608 VK, 609 D porszívóhoz porzsák és tartozékRC 609 K porszívóhoz porzsák és tartozékRC 609(D) porszívóhoz porzsák és tartozékRC 700 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 700.4F, RC 700.5S porszívóhoz porzsák és tartozékRC 7003 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 7004 B porszívóhoz porzsák és tartozékRC 7005 S porszívóhoz porzsák és tartozékRC 7006 B porszívóhoz porzsák és tartozékRC 704 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 705 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 705 D porszívóhoz porzsák és tartozékRC 707 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 715 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 800, RC 805D porszívóhoz porzsák és tartozékRC 8001 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 8002 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 805 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 805 A porszívóhoz porzsák és tartozékRC 805 A porszívóhoz porzsák és tartozékRC 805 H porszívóhoz porzsák és tartozékRC 8200, 8500, 8600 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 850 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 909 porszívóhoz porzsák és tartozékRC-234TL/2A porszívóhoz porzsák és tartozékRC-VAC3 porszívóhoz porzsák és tartozékRCC 240 porszívóhoz porzsák és tartozékRCC 240L porszívóhoz porzsák és tartozékRCC 240Y porszívóhoz porzsák és tartozékRCC 702R porszívóhoz porzsák és tartozékRCC 850 porszívóhoz porzsák és tartozékRCC 850 porszívóhoz porzsák és tartozékRCG 100 C porszívóhoz porzsák és tartozékRCG 110 R porszívóhoz porzsák és tartozékRCL 381 B porszívóhoz porzsák és tartozékRCL 381 BL porszívóhoz porzsák és tartozékRCL 381 GB porszívóhoz porzsák és tartozékRCL 381 R porszívóhoz porzsák és tartozékRCL 3816 porszívóhoz porzsák és tartozékRCL 3816 R porszívóhoz porzsák és tartozékRCN 221N porszívóhoz porzsák és tartozékRCN 350 porszívóhoz porzsák és tartozékRCN 400, RCN 400B porszívóhoz porzsák és tartozékRCN 500 porszívóhoz porzsák és tartozékRCP 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékSB 100 porszívóhoz porzsák és tartozékSB 200 porszívóhoz porzsák és tartozékSB 70 porszívóhoz porzsák és tartozékSB 80 porszívóhoz porzsák és tartozékSB 90 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6714 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 7114 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 50 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 77 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 95B porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24930 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
35.175.107.142