• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
a.tipus A.XL porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. A, B, C porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. D, E, F porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. G porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. GXXL / GXL porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. H porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. K porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. N porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. P porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. R porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. VZ 52AF EFD - VZ 92 H 61 porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. X porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus. XL porszívóhoz porzsák és tartozékAlpha porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4PROFAM/01 VBBS07Z4V0 porszívóhoz porzsák és tartozékbigbag VS01E... porszívóhoz porzsák és tartozékBlack Energy porszívóhoz porzsák és tartozékBlue Motion porszívóhoz porzsák és tartozékBS 55 porszívóhoz porzsák és tartozékBS30-MW porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 1600, 1700, 1810 porszívóhoz porzsák és tartozékBSNC 100/04 VCBS110V00 porszívóhoz porzsák és tartozékD/E/F/G porszívóhoz porzsák és tartozékDino porszívóhoz porzsák és tartozékdry&more porszívóhoz porzsák és tartozékDynapower : VS 08 G 0000...08 G 9999 porszívóhoz porzsák és tartozékEdition 150, Green Energy porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 1300 i porszívóhoz porzsák és tartozékFD 8703 porszívóhoz porzsák és tartozékFD 9011 porszívóhoz porzsák és tartozékFestival porszívóhoz porzsák és tartozékHygienic Power VS 07 G 0000...07 G 9999 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior 600 porszívóhoz porzsák és tartozékMaxima porszívóhoz porzsák és tartozékQ 5.0 porszívóhoz porzsák és tartozékRapid 900 porszívóhoz porzsák és tartozékRapid 901 porszívóhoz porzsák és tartozékRapid 95 porszívóhoz porzsák és tartozékRapid 98 porszívóhoz porzsák és tartozékRapid 980 porszívóhoz porzsák és tartozékRapid 990 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence VS 04 porszívóhoz porzsák és tartozékSmily - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékST32 porszívóhoz porzsák és tartozékSTONE & WOOD porszívóhoz porzsák és tartozékSuper : 110, 120, 711, 715 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 100 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 101 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 120 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 120 E porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 125 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 500-599 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 510 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 511 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 52 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 521 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 54 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 541 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 550 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 581 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 582 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 583 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 690 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 710 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 711 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 712 F porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 713 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 715 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 720 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 721 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 723 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 911 L porszívóhoz porzsák és tartozékSuper C 600 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper C 610 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper C 620 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper C VS 60 A 00..69 A 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper C VS 60 B 00...69 B 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper e electronic 320 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper E VS 06 G 0000...06 G 9999 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper E VS 07 G 0000...07 G 9999 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper E VS 30 A 00...39 A 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper E VS 32 B 00...33 B 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper E VS 70 A 00...79 A 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper E VS 70 B 00...79 B 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper L 930 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper L Electronic 910 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper L/XL/VS 90 A 00...99 A 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper M Junior 600 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper M VS 40000...49999, 50000...59999 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper M VS 60A00...62A99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper M VS 63A01...63A06 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper M VS 63A08...63A09 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper M VS 70 C 00...79 C 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper M VS 70 D 00...79 D 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper S VS 42 A 00...44 A 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper S VS 42 B 00...44 B 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper SX VS01G porszívóhoz porzsák és tartozékSuper VS : 7, 50, 52, 58, 100, 101 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper VS : 710, 711, 7112, 7150, 7231 porszívóhoz porzsák és tartozékSUPER VS 71.. Serie porszívóhoz porzsák és tartozékSuper XS dino e VS 50 A 00...59 A 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper XS dino e VS 50 B 00...59 B 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper XS dino e VS 50 C 00...59 C 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper XS dino e VS 50 KA 00...59 KA 99 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper XS, XXS - Dino porszívóhoz porzsák és tartozékSynchropower porszívóhoz porzsák és tartozékTechnopower VS 07 G 0000...07 G 9999 porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 92351 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 600V/02 VS 06G2044/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 607V/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 616V00 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 625V00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCBS 110V00 BIG BAG 3L porszívóhoz porzsák és tartozékVCBS 118 porszívóhoz porzsák és tartozékVCBS 550 V20 porszívóhoz porzsák és tartozékVM 10000... 10999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVM 15000... 15999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVM 20000... 20999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVM 20000/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVM 30000... 39999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVN BS 100V00 Smily porszívóhoz porzsák és tartozékVR 90000... 99999 - Rapid porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01 G...Super SX porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01C 100/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01C 100/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01C 110/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01E 1550/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01E 1550/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01E 1800 BigBag 3L porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01E 1801/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01E 1900 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01E 2100/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01E 2100/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01E 210GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01E 210GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 01E...BigBag porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04B100/13 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G... - rapid porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G1710/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G1710/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G1780/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G1800/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G2080/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G2200/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G2300/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G2301/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G2400/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 04G2502/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 05G...synchropower porszívóhoz porzsák és tartozékVS 05G112/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 05G2510/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 05G2555/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G... - syncropower porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1266/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G126CH03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1600/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1666/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G166603 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1668/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1700/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1700/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G170RU01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1800/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1800/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1802/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1812/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1830/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1830/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1831/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1831/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1831/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1831/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1832/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G1832/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2001/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2012/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G201207 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2022/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2032/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2044/02 VBBS600V/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2044/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G204403 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2080/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2200/03 SYNCHROPOWER 2200 W porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G220CH03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2222/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G224RU03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2380/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2401/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2410/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2410/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2411/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2413/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2424/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2483/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G24XL9/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G24XXL/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2500/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2502/03 SYNCHROPOWER POWER EDITIO porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2510/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2525/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2530/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06G2535/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06GP1264/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06GP1264/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06GP1266/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06GP1267/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06GP1268/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06GP1268/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 06GXXLCH/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07 G0000...9999 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07 G1666/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07 G2201/15 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G... - hygienic power porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G... - technopower porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1266/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1266/11 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1666/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1666/17 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1830/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1830/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1830/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1831/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1835/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1835/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1835/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1836/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1840/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1840/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1840/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1840/08 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1841/08 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1842/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1842/08 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1842/10 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1843/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G1890/08 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G2031/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G2031/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G2031/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G2031/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G2222/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G2222/11 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G2222/15 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G2230/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07G2230/11 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07GP1265/11 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07GP1266/11 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07GP1266/14 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 07GP1269/11 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G... - dynapower porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1223/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1223/09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1223/14 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1223/15 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1623/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1623/09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1623/14 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1666/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1701/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1800/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1800/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1810/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1830/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1850/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1860/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1860/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G1860/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G186CH/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G186CH/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2010/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2020/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2025/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2025/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2040/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2040/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2060/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2060/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2070/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2070/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G207GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2090/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2090/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2210/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2212/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2212/09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2212/12 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2213/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2213/12 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2214/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2226/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2226/09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2275/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2330/12 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2490/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2499/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2510/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2511/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2511/12 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2511/14 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2511/15 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2511/17 DYNAPOWER porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2511/23 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08G2610/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08GP...green power porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08GP1266/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 08GP1266/13 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 100..00 -> 109..9 SUPER porszívóhoz porzsák és tartozékVS 10000... 10999 - Super porszívóhoz porzsák és tartozékVS 10106/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 10A00... 19A99 Serie - T porszívóhoz porzsák és tartozékVS 10A00/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 20A00... 29A99 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVS 20B00... 29B99 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVS 32A00... 33A99 - Super E porszívóhoz porzsák és tartozékVS 32A33II04 Super E 320 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 32B00... 33B99 - Super E porszívóhoz porzsák és tartozékVS 32K00...32K99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 33A14FF/01 SUPER E 330 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 40A 00...49 A 99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 42A00... 44A99 - Super S porszívóhoz porzsák és tartozékVS 42B00... 44B99 - Super S porszívóhoz porzsák és tartozékVS 5 E 1000... 9999 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 5 KA 00 - dino porszívóhoz porzsák és tartozékVS 50 KA 000...59 KA 999 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 500..00 -> 599..99 SUPER porszívóhoz porzsák és tartozékVS 50000... 59999 - Super porszívóhoz porzsák és tartozékVS 50A00... 59A99 - Super XS dino porszívóhoz porzsák és tartozékVS 50B00... 59B99 - Super XS dino porszívóhoz porzsák és tartozékVS 50C00... 59C99 - dino porszívóhoz porzsák és tartozékVS 50D00... 59D99 - dino porszívóhoz porzsák és tartozékVS 50E00... 59E99 - dino porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51... porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51150/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51A20/01 SUPERXS porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51A20/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51A20CH/02 DINOSUPERSX porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51B12 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 51E00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52A20/02 DINO porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52A20/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52A20/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52A20/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52A20AU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52A20EU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 52E00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 53... porszívóhoz porzsák és tartozékVS 53A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 53B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 53C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 53D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 53E00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54... porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54103/07 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54150 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54150/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54150/07 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54150/08 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54B00/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54B00/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54B00/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54B20/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54B20/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 54E00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 55... porszívóhoz porzsák és tartozékVS 55A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 55B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 55C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 55D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 55E00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 56A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 56B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 56C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 56D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 56E00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 57A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 57B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 57C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 57D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 57E00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 58A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 58B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 58C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 58D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 58E00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 59A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 59B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 59C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 59D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 59E00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 5A 1000... 9999 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 5A1466/09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 5A2302/09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 5A2522/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 5C100/09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 5C101/09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 5E2000... 2999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVS 60000...69999 (Super) porszívóhoz porzsák és tartozékVS 60A00... 62A99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 60A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 60A10/01 SUPERC600OPAL porszívóhoz porzsák és tartozékVS 61A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 61A3502 Extraklasse C porszívóhoz porzsák és tartozékVS 62A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A00 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A08... 63A09 - Super M porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A08...09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A10... 63A99 - Super C porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A10...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A17 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A17/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A17/07 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A17/09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A17/10 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A17CH/06 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A17CH/07 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 63A17CH/09 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 690..00 -> 699..99 SUPER porszívóhoz porzsák és tartozékVS 69000... 69999 - Super porszívóhoz porzsák és tartozékVS 6PT0101 Profilo 1100 W porszívóhoz porzsák és tartozékVS 700..00 -> 719..99 SUPER porszívóhoz porzsák és tartozékVS 70000... 71999 - Super porszívóhoz porzsák és tartozékVS 7017708 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 70A00... 79A99 - Super E porszívóhoz porzsák és tartozékVS 70B00... 79B99 - Super E porszívóhoz porzsák és tartozékVS 70C00... 79C99 - Super M porszívóhoz porzsák és tartozékVS 70D00... 79D99 - Super M porszívóhoz porzsák és tartozékVS 71514/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 71A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 71B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 71C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 71D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 72A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 72B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 72C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 72C0301 Super M 720 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 72C06CH04 Edition 150 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 72C07CH01 Super M Electronic 1400 W porszívóhoz porzsák és tartozékVS 72D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 73A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 73B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 73B00RK04 Super E 730 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 73C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 73D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 74A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 74B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 74C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 74D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 74D00/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 74D00/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 75A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 75B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 75C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 75D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 76A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 76B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 76C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 76D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 77A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 77B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 77C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 77D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 78A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 78B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 78C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 78D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 79A00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 79B00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 79C00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 79D00...99 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 83A170 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 90200... 90299 - Super porszívóhoz porzsák és tartozékVS 90A... 99A... porszívóhoz porzsák és tartozékVS 91000... 91999 - Super porszívóhoz porzsák és tartozékVS 91A16/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 92... porszívóhoz porzsák és tartozékVS 92A18/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 92A2000/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 94 A00/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 94 A00/02 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 94 A00/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 94 A00CH/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 94 A10/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 94 A17/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 94... porszívóhoz porzsák és tartozékVS 94A0104 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 94A17/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 95... porszívóhoz porzsák és tartozékVS 96A0000...9999 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 97A0000...9999 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 98A0000...9999 porszívóhoz porzsák és tartozékVS X32100/02, VSX 32500/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS X32500/02, VSX 32500/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z 4G2230/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z 5337 Campus PureAir porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z2... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z3.... Serie - Z3.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z30000... 39999 - Z3.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z3GP... green power - Z3.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z3XTRM... - Z3.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z4.... Serie - Z4.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z40000... 49999 - Z4.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z41666/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z4GP... green power - Z4.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z4GPX... - Z4.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z5 GPX1 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z5 XTRM... porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z5.... Serie - Z5.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z50000...59999 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z5GP... - Z5.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z6 GP... green power porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z6.... Serie - Z6.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z60000...69999 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z60000...69999 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z612M1-parquet porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z6GPX... - Z6.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS Z6XTRM... - Z6.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVS06 G241003 porszívóhoz porzsák és tartozékVS20T7538T5, -GE - Jet 75 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékVS53A0105 Super XS Dino e 1600 W porszívóhoz porzsák és tartozékVSM5.0 SERIE porszívóhoz porzsák és tartozékVSM50000...59999 porszívóhoz porzsák és tartozékVSM5GP 1266-green power porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4.... Serie - Q4.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4G1400/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4G1432/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4G2122/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4G2130/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4G2131/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4G2132/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4G33201 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4GP1264/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4GP1265/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4GP1266/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 4GP1268/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 5.... Serie - Q5.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 5X1230 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 5X12M1 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8... Serie - Q8.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8530/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8530/08 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8M1/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8PET/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8PET/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8PET/08 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8PET/10 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8PET1/08 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8PET1/10 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8PET103 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8POWER1/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8POWER1/08 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8POWER1/10 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8POWER103 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8SEN72C03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8SIL66/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8SIL66/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8SIL66/10 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8SIL66A/10 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8SIL66A03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8SIL66A05 porszívóhoz porzsák és tartozékVSQ 8SIL66A08 porszívóhoz porzsák és tartozékVSX 12000/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSX 6XTRM porszívóhoz porzsák és tartozékVSX 6XTRM2 porszívóhoz porzsák és tartozékVSX 7XTRM porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 1RK212/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 2V210/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 2V210/04 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 31456/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 314M1/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 32410/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 3GP1267/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 3XTRM/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 5240301 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 5GP1266/01 Z5.0 GREEN POWER EDITION porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 7330/05 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 7330/08 Z 7.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 7330/12 porszívóhoz porzsák és tartozékVSZ 7A400/12 Z 7.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9090 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9091 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 07JL2GB(00) porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 41AFG porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 41AFP porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 51 AFABC porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 51 AFG, VZ 52 AFEFD, porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 52 AFEFD porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 52 AFG 1/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 52 AFGXL porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 52 AFP / AFP2 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 54000 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 71 AFK porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 92 B 91 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 92 C 91 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 92 F 51 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 92 H 61 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 92 N 90 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 92 R 90 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 9230 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 92351, Typ X porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 9290 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 9291 / 92911 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ 9293 porszívóhoz porzsák és tartozékVZ41AFK porszívóhoz porzsák és tartozékZ 2.0 VSZ 2NB120/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 2.0 VSZ 2NB120/02 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 2.0 VSZ 2NB120/03 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 2.0 VSZ 2NB120/04 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 30000...39999 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 31455 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 32411/03 Power Edition porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3B320 Allergy porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3GP1215/03 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3GP1266 GreenPower porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3XTRM11 ExtremePower porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3XTRM11/03 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3XTRM11/09 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3XTRM11/10 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3XTRM11/11 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3XTRM11/12 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3XTRM11/14 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 3.0 VSZ 3XTRM11/16 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 4.0 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 4.0 VSZ 40000...49999 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 4.0 VSZ 42001/01 Automatic porszívóhoz porzsák és tartozékZ 4.0 VSZ 4G320/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 4.0 VSZ 4G330/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 4.0 VSZ 4G331 Family AllergyPlus porszívóhoz porzsák és tartozékZ 4.0 VSZ 4G331/01 FAMILY ALLERGYPLUS porszívóhoz porzsák és tartozékZ 4.0 VSZ 4GM338/01 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 5.0 VSZ 512M1 Green Power Allergy porszívóhoz porzsák és tartozékZ 5.0 VSZ 5SEN2 Allergy porszívóhoz porzsák és tartozékZ 50000M04S00 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 50000M14H(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZ 50003M24H(00) porszívóhoz porzsák és tartozékZ 6.0 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 7.0 VSZ 7330 Family AllergyPlus porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24931 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
35.175.107.142