• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
065 porszívóhoz porzsák és tartozék070 S porszívóhoz porzsák és tartozék1300 Compact serie porszívóhoz porzsák és tartozék468000 porszívóhoz porzsák és tartozék468010 porszívóhoz porzsák és tartozék468100 porszívóhoz porzsák és tartozék510 porszívóhoz porzsák és tartozék520 porszívóhoz porzsák és tartozék61, 62 porszívóhoz porzsák és tartozék90 porszívóhoz porzsák és tartozékAmbia: RS 170, RS 180 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 3063 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 4023 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 5396 porszívóhoz porzsák és tartozékArtec 1 - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékArtec 2 - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékAS 007 porszívóhoz porzsák és tartozékAS 2016 porszívóhoz porzsák és tartozékAT 420 porszívóhoz porzsák és tartozékAT 4213 porszívóhoz porzsák és tartozékAT 4214 porszívóhoz porzsák és tartozékAT 4215 porszívóhoz porzsák és tartozékBalloon - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBC 105-150 porszívóhoz porzsák és tartozékBP 61 porszívóhoz porzsák és tartozékBully : RB 08, 14 porszívóhoz porzsák és tartozékBully : RB 50, 50.1, 51, 52, 52.1, 52.2 porszívóhoz porzsák és tartozékBully : RB 54, 56, 57, 60, 60.1, 70 porszívóhoz porzsák és tartozékBully : RB 800-839, 870 porszívóhoz porzsák és tartozékBully : RD 200, 206 porszívóhoz porzsák és tartozékBully : RU 01,05,07,08,10,11,12,15 porszívóhoz porzsák és tartozékBully : RU 010 Nat&droog porszívóhoz porzsák és tartozékBully : RU 040,041,062,068,071,072,90 porszívóhoz porzsák és tartozékBully : RU 100-103, 104 Nat&droog porszívóhoz porzsák és tartozékBully : RU 361,500,605,700,720,814,824 porszívóhoz porzsák és tartozékClean Wash porszívóhoz porzsák és tartozékCollecto : RU 600,605,630,635 porszívóhoz porzsák és tartozékDelta System II. porszívóhoz porzsák és tartozékDuo 468000 porszívóhoz porzsák és tartozékDuo 468010 porszívóhoz porzsák és tartozékDymbo porszívóhoz porzsák és tartozékDymbo Plus porszívóhoz porzsák és tartozékDymbo RS 008S, RS 009S porszívóhoz porzsák és tartozékDymbo RS 010, RS 010 E porszívóhoz porzsák és tartozékDymbo RS 011S, RS 012S, RS 014S porszívóhoz porzsák és tartozékDymbo RS 015 porszívóhoz porzsák és tartozékDymbo RS 020 porszívóhoz porzsák és tartozékEnduro porszívóhoz porzsák és tartozékExtrem porszívóhoz porzsák és tartozékFilter Plus 468100 porszívóhoz porzsák és tartozékGimini CEP41, CEP141, CEP341 porszívóhoz porzsák és tartozékGolf porszívóhoz porzsák és tartozékGZ 3038 WO X-Combo Allergy 3v1 Cordless Vacuum & Mop porszívóhoz porzsák és tartozékGZ 3039 WO X-Combo Allergy+ 3v1 Cordless Vacuum & Mop porszívóhoz porzsák és tartozékHobby Vac 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékKingo porszívóhoz porzsák és tartozékLady Super Topline porszívóhoz porzsák és tartozékManea - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1013 BOOLY porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1021 BOOLY porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1121 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1521 compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1523 compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1526 compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1527 Accessimo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1533 compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1535 compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1536 compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1541 Accessimo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1545 compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1555 compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 3718 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 3723 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 3751 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 3774 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 3786 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 3927 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 3951 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 3953 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 3969 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 3985 porszívóhoz porzsák és tartozékMulticraft 19Liter porszívóhoz porzsák és tartozékMulticraft/Universal 29 L porszívóhoz porzsák és tartozékNat & Drog porszívóhoz porzsák és tartozékNT 29L Allround porszívóhoz porzsák és tartozékOptimo porszívóhoz porzsák és tartozékOptimum 190 S porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal : ZR 80 porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal : ZR-81 -ZR 815 porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal: ZR 76 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Space RO 2100-2199 porszívóhoz porzsák és tartozékPremio porszívóhoz porzsák és tartozékPresty porszívóhoz porzsák és tartozékPro 4053 porszívóhoz porzsák és tartozékProfil porszívóhoz porzsák és tartozékRA-ZR 001501 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 01, 02, 05 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 10, 11, 12, 13, 15, 16 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 111 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 14 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 14 ETA 0404 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 18-25 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékRB 318 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 33 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 50, 51, 52, 57 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 500, 510, 520 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 520, 526 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 521 BULLY porszívóhoz porzsák és tartozékRB 522 BULLY porszívóhoz porzsák és tartozékRB 54 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 60 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 602 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 60A(VACUUM CLEANER BULLY LAVEUR) porszívóhoz porzsák és tartozékRB 61 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 70 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 70 A porszívóhoz porzsák és tartozékRB 700 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 720 Swing porszívóhoz porzsák és tartozékRB 800 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 800-839 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékRB 809 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 820 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 829 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 839 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 849 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 850, 860 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 870 porszívóhoz porzsák és tartozékRB 880 porszívóhoz porzsák és tartozékRD 200 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRD 206, 210, porszívóhoz porzsák és tartozékRD 215 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRD 400 porszívóhoz porzsák és tartozékRD 406 porszívóhoz porzsák és tartozékRD 410 porszívóhoz porzsák és tartozékRevo porszívóhoz porzsák és tartozékRH 05 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 10, 11 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 1127 WO X-Nano with 3 Accessories porszívóhoz porzsák és tartozékRH 1128 WO X-NANO ESSENTIAL porszívóhoz porzsák és tartozékRH 1129 WO X-NANO ESSENTIAL porszívóhoz porzsák és tartozékRH 12 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 1238 WO X-Trem Compact Flex Essential 2v1 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 1239 WO X-Trem Compact Flex Essential 2v1 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 2037 WO X-Force Flex 9.60 Auto Allergy 3v1 100 AW HEPA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 2038 WO X-Force Flex 9.60 Auto Allergy 3v1 100 AW HEPA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 2039 WO X-Force Flex 9.60 Auto Allergy 3v1 100 AW HEPA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 2078 WO X-Force Flex 9.60 Auto Animal 3v1 100 AW HEPA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 2079 WO X-Force Flex 9.60 Auto Animal 3v1 100 AW HEPA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 500-520 Slim Line porszívóhoz porzsák és tartozékRH 600 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 640 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6543 WH Air Force Light porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6543WH/BA0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6545WH/BA0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 670, 680 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6735 WH Dual Force 2 az 1-ben porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6737WH/AM0 Dual Force 2 az 1-ben porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6751WO/AM0 DUAL FORCE 2 IN 1 21.6V porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6753 WO Dual Force 2 az 1-ben porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6756WO/AM0 DUAL FORCE 2 IN 1 21.6V porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6838 2in1 X-PERT 6.60 Essential porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6878 WO X-PERT 6.60 Animal porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6879 WO X-PERT 6.60 Animal porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6921WO/BA0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6933WO/BA0 ASPIRATEUR X-PERT 3.60 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6935WO/BA0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6971WO/BA0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6972WO/BA0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6973WO/BA0 X-PERT 3.60 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6974WO/BA0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 6985WO/BA0 ASPIRATEUR MAIN X-PERT porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7102 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7121 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7131 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7221WO/BA0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7233WO/BA0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7237WO/BA0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7320 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7324WO/4Q0 X-Pert Essential 260 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7329WO/4Q0 X-Pert Essential 260 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7331 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7403IA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7416IA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7416IA/3P0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7426IA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7443IA/3P0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7643IA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7648IA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7648IA/4Q0 POWERLINE porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7655IA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7655IA4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7665IA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7666IA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7666IA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 76VF3 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7721IB/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7743IA/4Q0 POWERLINE CYCLONIQUE porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7765IA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7766IA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7843WA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7843WE/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7855WA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7855WA POWERLINE porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7855WE/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7937WA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 7937WE/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8055WA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8055WA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8147WA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8453 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8459 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8540 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 854801/9A0AIR FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRH 854801/9A1AIR FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRH 854801/9A2AIR FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRH 854801/9A3AIR FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRH 854801/9A4AIR FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8552 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 855301/9A2AIR FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRH 855301/9A3AIR FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8554 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8565GA/9A3 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8569WH/9A1 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8571 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8575 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8579 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8588 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 875301/9A0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 875801/9A0AIR-FORCE EXTREME porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8759 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 877101/8M0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8773 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 877501/8M0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8778 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8801 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8812 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8813 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8829WO/2D0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 887101/HM0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8872 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8874 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8895 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8897 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8912 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8919 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8920 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8923 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8929 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8971 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8972 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8977 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8995 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 8996 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9021 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9022 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9036 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9037WO Air Force 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9038WO Airo Force 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9039WO Air Force 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9046 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9051WO/9A0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9051WO/9A0 Air Force 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9057WO Air Force 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9059WO/9A0 Air Force 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9079WO Air Force porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9079WO Air Force 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9081WO Air Force 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9086WO Air Force 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9089WO Air Force 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9131 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9132 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9139 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9153 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9155 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9158 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9172WO/2D1 AIR FORCE SERENITY 25,2V porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9252WO/4Q0 AIR FORCE ALL-IN-ONE 460 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9253 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9256 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9276 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9282WO/4Q0 AIR FORCE ALL-IN-ONE 460 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9286WO/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9290 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9291 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9292 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9293 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9299 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9471WO/4Q0 AIR FORCE 560 FLEX porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9472WO/4Q0 AIR FORCE 560 FLEX porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9474 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9479 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9490 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9571WO/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9611 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9637 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9638 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9639 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9677 WO/4Q2 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9678 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9679WO porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9690 WO X-FORCE 8.60 S AQUA 3in1 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9695 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9811 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9812 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9829 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9877 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9878 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9879 WO/4Q0 XFORCE FLEX porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9889 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9890 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9898 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 98A8 WO 3 az 1-ben X-Force Flex 12.60 Auto 150AW Animal Care porszívóhoz porzsák és tartozékRH 98A9 WO 3 az 1-ben X-Force Flex 12.60 Auto 150AW Animal Care porszívóhoz porzsák és tartozékRH 98C0 WO X-Force Flex 12.60 Aqua Auto 4 az 1-ben 150AW porszívóhoz porzsák és tartozékRH 98C8 WO X-Force Flex 12.60 Aqua Auto 4 az 1-ben 150AW porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9958 WA X-Force Flex 14.60 Animal Care 3 az 1-ben 200AW porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9959 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 995A1 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9989 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 9990 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 99A1 porszívóhoz porzsák és tartozékRH 99C0 X-Force Flex 14.60 Auto Aqua 4v1 200 AW HEPA porszívóhoz porzsák és tartozékRH 99F1 WO X-FORCE FLEX 15.60 Animal Auto 3v1 230 AW HEPA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 123 Neo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 310-353 Artec porszívóhoz porzsák és tartozékRO 420 Neo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 425 Neo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 430 Neo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 450 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 455 Neo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 460 Neo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 050 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1000-1099 Spongo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1071-1085 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1081 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1128 WO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1243IA/900 SOAM porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1246 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1249 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1300-1399 Gimini porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1321 Gimini porszívóhoz porzsák és tartozékRO 132121 Gimini RO 1321 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1336 GIMINI porszívóhoz porzsák és tartozékRO 133621, RO 1313, RO 1336, porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1371 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1400-1499 Classic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1431 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1433 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1435 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1513FA/4Q0 BOOLY porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1521 Booly porszívóhoz porzsák és tartozékRO 152141 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1600-1699 Spaceo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 162011 Spaceo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 162011/410 Spaceo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 162111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 162121/410 SPACEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1629 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 162911/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1629IA/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1630 SPACEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 163011/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 163011/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1635 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 163521 SPACEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1639 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 163901/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 163901/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1650 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 165011/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 165511/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1655IA/410 SPACEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1655IA/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 166011/410 SPACEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1668 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 166811/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 167111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1671FA Spaceo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1700-1799 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1711 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 171701/4Q0 COMPACTEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1717R1/4Q0 COMPACTEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1717Y1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1719 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1721 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 172601/4Q0 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1733 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 173301/4Q0 COMPACTEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 17334A/4QO COMPACTEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1733R1/4Q0 COMPACTEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1733X1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1733Y1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 173601/4Q0 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 175501/4Q0 COMPACTEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 17554A/4Q0 COMPACTEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1755GA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1755R1/4Q0 COMPACTEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1755X1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1755Y1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 176701 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 17674A/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1767R1/4Q0 Compacteo UpGrade porszívóhoz porzsák és tartozékRO 177301/4Q0 COMPACTEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 178301/4Q0 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 17834A/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1783R1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 178501/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1795 Compacteo UpGrade porszívóhoz porzsák és tartozékRO 179501 Compacteo Upgrade porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1823 4A/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1845 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 185501/4Q0 Mini Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 18554A/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1855R1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1855Y1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2011, 2026 Manea porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2015 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2026 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2100-2199 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2120 POWER SPACE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2121 PowerSpace porszívóhoz porzsák és tartozékRO 212301/4Q0 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 21234A/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2123GA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2125GA/4Q0 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2126 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2131 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2136 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2141 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 214501/4Q0 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2300-2399 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2320 POWER SPACE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2321 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2323 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2325 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2331 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2335EA/4Q0 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2341EA/4Q1 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2345EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2366EA/4Q0 Power Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2366EA/4Q0 POWER SPACE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2400-2499 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2420 CITY SPACE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 242301/4Q0 CITY SPACE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2433 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2440 CitySpace porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2441WA CitySpace porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2443WA 4Q0 CITY SPACE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 245101/4Q0 CitySpace porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2451WA CITY SPACE PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2455 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2465 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2522 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2522 WA CITY SPACE CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2523 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2529 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2543 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2544 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2544 WA City Space Cyclonic Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2561WA/4Q0 CITY SPACE CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2611EA/4Q0 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2643 EA CITY SPACE FACELIFT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2643EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2645EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2712 EA CITY SPACE CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2712EA/4Q0 CITY SPACE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2715EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2759 EA CITY SPACE CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2759EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2910 EA Swift Power Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2910EA/AM0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2913 BAGLESS VACUUM CLEANER SWIFT POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2915 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2917 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2932 SWIFT POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2933 EA Swift Power Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2957 BAGLESS VACUUM CLEANER SWIFT POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 2981 EA Swift Power Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3011 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3125 EA POWER XXL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3171 EA POWER XXL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 332101/4Q0 Mini Space Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3349 MINI SPACE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 342101/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 342301/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 342701/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 344301/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3449 COMPACTEO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 346301/4Q0 Compacteo Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3463GA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3463X1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3463Y1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3467T1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 346901/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 348601/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 362301/4Q0 COSMO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3633 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 364501/4Q0 COSMO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3718 COMPACT POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3718 EA COMPACT POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3724 COMPACT POWER CYCLONIC CLASSIC + porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3729EA/4Q0 COMPACT POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3731 COMPACT POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3731 EA COMPACT POWER CYCLONIC CLASSIC + porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3745 EA COMPACT POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3751 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3753 COMPACT POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3753 EA COMPACT POWER CYCLONIC PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3753EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3759EA/4Q0-0418 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3786EA/4Q0 COMPACT POWER CYCLONIC ANIMAL CARE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3798 COMPACT POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3798 EA COMPACT POWER CYCLONIC HOME & CAR porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3799EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3800-3899 Comp.Power porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3823 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 382701 Compact Power porszívóhoz porzsák és tartozékRO 384101/410 Compact Power porszívóhoz porzsák és tartozékRO 384111/410 COMPACT POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 384187/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3923EA/4Q0 COMPACT POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3927EA/4Q0 COMPACT POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3945EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3950EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3951EA/4Q0 Compact Power porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3953EA/4Q0 COMPACT POWER PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3955 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3969EA/4Q0 COMPACT POWER HOME & CAR porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3985EA/4Q0 COMPACT POWER ANIMAL CARE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 3995EA COMPACT POWER FULL CARE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 39PE3 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4011-4156 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4013-4075 Artec porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4031 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4035BA/410 ARTEC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4035IA/410 ARTEC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4065 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4100-4199 Artec 2 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 411101/410 ARTEC 2 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 411111 ARTEC2 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 411111/410 ARTEC 2 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 411121/410 ARTEC 2 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4121 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 412111 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 412311/410 ARTEC 2 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4132 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4133 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4135 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4136 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4146 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4156 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4200-4299 Artec 2 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4223 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4232 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4300-4399 X-Treme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 431111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 431311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4321T1/410 X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4321T1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4321T1/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4323 X-Trem Power porszívóhoz porzsák és tartozékRO 432301/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 432301/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 432311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 432311/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4323FA/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4323IA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 434101/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 434111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 434111/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4341IA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4343 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4351 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 435111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4400-4499 SF Compact porszívóhoz porzsák és tartozékRO 442 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 442111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4421GA/410 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4421IA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4421R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 442701/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 442701/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 442711/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 442721/410 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 442721/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 44272141 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4427GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4427GA/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4427R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 442902/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4441FA/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 444901/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 444911/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 444911/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 444921/410 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 444921/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4449IA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4449R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4449R1/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4500-4599 Silence Force porszívóhoz porzsák és tartozékRO 452001/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 452011/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4520IA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 452311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 452321 Silence Force porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4523GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4523R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 453011/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 453311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4540 SILENCE FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 454011/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4540IA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 454121/410 SILENCE FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4541GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4541IA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4541R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4541T1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4600-4699 SF Compact porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4620 Silence FORCE COMPACT UPGRADED porszívóhoz porzsák és tartozékRO 462311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4627 EA Silence Force Compact Classic+ porszívóhoz porzsák és tartozékRO 462701/411 Silence Force Compact porszívóhoz porzsák és tartozékRO 462711/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 462711/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4627EA/410 SILENCE FORCE COMPACT UPG porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4627GA/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4627R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 462901/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 462911/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 462911/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4631 EA Silence Force Compact Upgrade porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4633 EA Silence FORCE COMPACT UPGRADED porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4639 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4643 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 464501/411 Silence Force Compact porszívóhoz porzsák és tartozékRO 464583/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4649 EA Silence FORCE COMPACT UPGRADED porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4649R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 466201/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 466211/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 466211/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4662GA/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4700-4799 Silence Force porszívóhoz porzsák és tartozékRO 472101/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4721FA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4721FB/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4721GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 472301/410 Silence Force Upgrade porszívóhoz porzsák és tartozékRO 472301/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 472311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4725 EA Silence Force porszívóhoz porzsák és tartozékRO 472711/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 472911/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4729R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 473311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4733FA/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 474311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4745 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 476201/410 Silence Force Upgrade porszívóhoz porzsák és tartozékRO 476211/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4762GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4811 BAGLESS VACUUM CLEANER COMPACT POWER XXL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4823 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4825 EA COMPACT POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4826 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4853 EA COMPACT POWER XXL CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4855 EA Compact Power XXL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4859 BAGLESS VACUUM CLEANER COMPACT POWER XXL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4871 BAGLESS VACUUM CLEANER COMPACT POWER XXL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4873EA COMPACT POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4881 EA COMPACT POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4886 EA COMPACT POWER XXL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4931 EA Green Force Max ECO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 4933 EA Green Force Max ECO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 503111 SHOCK ABSORBER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 503111/410 SHOCK ABSORBER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 506111 SHOCK ABSORBER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5200-5299 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 522121/4Q0 Compacteo Ergo Basic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5223 GH porszívóhoz porzsák és tartozékRO 522701/4Q0 COMPACTEO ERGO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 52274A/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5227EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5227GA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5227R1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 524321/4Q0 Compacteo Ergo Power porszívóhoz porzsák és tartozékRO 52434A/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5244 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5253 OA COMPACTEO ERGO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 525301 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 525301/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5253EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5255 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5259R1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5265EA COMPACTEO ERGO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5265T1/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5271GA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5273 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5273K0/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5285 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5295 QA Compacte Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 529501 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 529501/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 529521/4Q0 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5295EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5295R1/4Q0 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 532601/4Q0 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5327 EA Compacteo Ergo Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 532721 Compacteo Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5334 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5342 EA Compacteo Ergo Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5343 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5349EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5350 Compacteo Ergo Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5351 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5351 EA Compacteo Ergo Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5353EA/4Q0 Silence Force Compact porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5376 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 53814A/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5392 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5396 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5396 OA COMPACTEO ERGO CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 539621/4Q0 COMPACTEO ERGO CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5396EA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5396OA/4Q0 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5400-5499 X-Trem Power porszívóhoz porzsák és tartozékRO 542111/410 X-TREM POWER 2 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 544111 X-trem Power Compact porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5463EA X-Trem Power porszívóhoz porzsák és tartozékRO 547311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5485EA X-Trem Power porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5500-5599 X-Trem Power porszívóhoz porzsák és tartozékRO 554511/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 555501/410 X TREM POWER XL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5565 X-Trem Power XL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5600-5699 SF Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 562901/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5629GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5629R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 563501/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 563511/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 56454A/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5651 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 566101/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5700-5799 SF Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5727EA/410 SILENCE FORCE EXTREME COMP porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5727GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5727GB/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5727GC/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5729DA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5729EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5729K0/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5735OA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5737 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5745EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5745EB/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5761EB/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5761OA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 576211/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5767EA/410 SILENCE FORCE EXTREME CO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5777EA/410 SILENCE FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5787 DA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5800-5899 SF Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582011/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582011/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582111/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582201/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582211/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5822GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582301/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582311/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 58234A/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5825 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582501/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582501/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582511/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 582511/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5825GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5825R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5832 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 583211/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 583301/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 583311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5900-5999 SF Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 591111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5911DA410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5911GA410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 591311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5913DA410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5913GA410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 592101/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 592111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 59214A/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 592183/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 592183410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5921GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5921GB410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5921R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 592311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5923EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 592511/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5925K0410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5927EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 593111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5931GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5931U1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 593311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5933EA410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5933EB410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 593811/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5945EA Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5945EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5945EA410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5945EB410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 594811/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5951DA Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5951DA410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5951EA Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5951EA410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5951OA410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 5955EA410 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6136 EA Green Force Max Silence ECO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6164 EA Compact Power XXL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6164 EA Green Force Max Silence ECO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6189 EA Green Force Effitech® ECO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 622101/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6225EA/410 XTREMPOWERCYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6227EA/410 X-TREM POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6229EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 623501/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6235EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6239 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6242 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 624511/410 XTREMPOWERCYCLONIQUE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6245PA/410 XTREMPOWERCYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6252EA/410 X-TREM POWER CYCLON porszívóhoz porzsák és tartozékRO 626211/410 X-Trem Power Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO 62654A/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6279 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 628911/410 X-TREM POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6327 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6331 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6351 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6355 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6357EA/410 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6361EA/410 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6365EA/410 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6371EA/410 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6373EA/410 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6375EA/410 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6381EA/410 SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6383EA SILENCE FORCE COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6391EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6400... 6499 S Force porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6432EA SILENCE FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6441EA SILENCE FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6441OA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6442EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6443EA/410 SILENCE FORCE 22107662 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6451 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6453EA/410 SILENCE FORCE 4A porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6455EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6457EA/410 SILENCE FORCE 4A porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6466EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6475EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6477EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6477OA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6481EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6485EA/410 SILENCE FORCE 22114001 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6486EA/410 SILENCE FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6487EA/410 SILENCE FORCE 22114003 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6491EA/410 SILENCE FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6493EA/410 SILENCE FORCE 22114001 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6495EA/410 SILENCE FORCE 22114003 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6497EA/410 SILENCE FORCE 22114003 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 662911/410 INTENSIUM porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6629T1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 664311/410 INTENSIUM porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6643R1/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 665201/410 INTENSIUM porszívóhoz porzsák és tartozékRO 665211 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 666301/410 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 666311/410 INTENSIUM UPGRADE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 666511 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 666711 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 666901 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 666911 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6670 INTENSIUM porszívóhoz porzsák és tartozékRO 667311 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 667511 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 667901 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 667911 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6679R1 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 668201 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 668211 Intensium porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6702 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6712EA/410 ERGO FORCE CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6722 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6723PA/410 ERGO FORCE CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6743EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6753 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6789 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6799EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6821EA/410 X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6823EA/411 X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6831EA/410 X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6833EA/410 X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6834 EA X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6835EA/410 X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6843EA X-TREM POWER PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6844EA/411 X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6851EA/411 X-TREM POWER 3A+ porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6853EA/410 X-TREM POWER Animal Care porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6856EA/411 X-TREM POWER AAA+ porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6859 EA SILENCE FORCE ALLERGY+ PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6864EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6866EA/411 X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6875EA/410 X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6881 EA SILENCE FORCE ALLERGY ANIMAL KIT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6883EA X-TREM porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6885EA X-TREM POWER ANIMAL CARE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6886EA/410 XTREMPOWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6887EA/411 X-TREM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6899EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6920EA/411 X-TREM POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6921EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6931EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6941EA/410 X-TREM POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6950EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6951 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6952 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6954 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6962EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6963EA/410 X-TREM POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6971 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6984EA/410 X-TREM POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 6993EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7212 EA SILENCE FORCE CYCLONIC CLASSIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7244EA/410 X TREM POWER CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7253 EA SILENCE FORCE CYCLONIC PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7260 EA SILENCE FORCE CYCLONIC ANIMAL KIT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7262EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7266EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7366EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7473EA/411 SILENCE FORCE ALLERGY+ porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7481EA SILENCE FORCE ALLERGY+ porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7485EA/410 SILENCE FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7487 EA SILENCE FORCE ALLERGY+ porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7517 CleanControl porszívóhoz porzsák és tartozékRO 753511/410 CLEANCONTROL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 753911/410 CLEANCONTROL porszívóhoz porzsák és tartozékRO 754911/410 CleanControl porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7551 CleanControl porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7611EA/410 SILENCE FORCE CYCLONIC porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7623 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7634EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7647EA/410 SILENCEFORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7649 EA SILENCE FORCE CYCLONIC PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7681EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7689 EA SILENCE FORCE CYCLONIC HOME & CAR porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7690 EA SILENCE FORCE CYCLONIC ANIMAL KIT porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7691EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7695EA/411 SILENCEFORCECYCLONIC4 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7740 EA SILENCE FORCE ALLERGY+ porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7793EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7824K0/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 785311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7935EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7961EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 7971EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 801311/410 SILENCE FORCE CYCLO porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8021 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8049 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8060 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8100...8199 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 812311/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8123GA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 813911/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 815401/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8200...8299 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8213EA/411 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 822111/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8233 Silence Extreme Force porszívóhoz porzsák és tartozékRO 824911/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8252 Silence Force Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékRO 825211/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 826411/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8313EA/412 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8314EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8314EA/412 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8324EA/410 SILENCE FORCE MULTICYCLON porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8324EA/412 SILENCE FORCE porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8324OA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8324OA/412 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8333EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8341EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8341EB porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8341OA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8343EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8346EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8359EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8364EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8366EA/410 SILENCE FORCE MULTICYCLON porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8366EA/412 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8366OA/410 SILENCE FORCE MULTICYCLON porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8366OA/412 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8370EA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8374EA/412 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8376EA porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8386UA/410 porszívóhoz porzsák és tartozékRO 8396EA/413 porszívóhoz porzsák és tartozékRO3731EA/4Q0 Compact Power Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékRO8370EA/412 SILENCE FORCE MULTICYCLON porszívóhoz porzsák és tartozékRR 6821 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 6825 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 6827 Smart Force Essential porszívóhoz porzsák és tartozékRR 6875 Explorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 6887 Explorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 6925 Smart Force Essential porszívóhoz porzsák és tartozékRR 6943 Smart Force Essential porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7245 Explorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7255 Explorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7267 Explorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7275 Explorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7325 X-Plore porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7335 X-Plorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7347 X-Plorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7365 X-Plorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7375 X-Plorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7387 X-Plorer porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7447 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7447WH/NS0 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7455 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7675 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7865 WH X-PLORER S120 AI Animal & Allergy Aqua 4in1 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7867 WH X-PLORER S120 AI Animal & Allergy Aqua 4in1 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7877 WH X-PLORER S120 AI Aqua 4in1 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7975 W porszívóhoz porzsák és tartozékRR 7987 WH porszívóhoz porzsák és tartozékRR 8275 WH X-PLORER SERIE 45 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 8567 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 8575 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 8577 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 8587 porszívóhoz porzsák és tartozékRR 8595 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 005-099 Dymbo porszívóhoz porzsák és tartozékRS 010, RS 010E porszívóhoz porzsák és tartozékRS 011S porszívóhoz porzsák és tartozékRS 012S porszívóhoz porzsák és tartozékRS 014S porszívóhoz porzsák és tartozékRS 015 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 05 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 050N DYMBO INTEGRAL porszívóhoz porzsák és tartozékRS 051 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 055W DYMBO INTEGRAL porszívóhoz porzsák és tartozékRS 056ND DYMBO INTEGRAL porszívóhoz porzsák és tartozékRS 056W porszívóhoz porzsák és tartozékRS 057 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 057N DYMBO INTEGRAL porszívóhoz porzsák és tartozékRS 100-599 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékRS 121, RS 200, RS 210, RS 211, RS 215 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 218 CASINO porszívóhoz porzsák és tartozékRS 261 B porszívóhoz porzsák és tartozékRS 300, RS 305, RS 315, RS 320, RS 323 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 350, RS 360 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 600 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 605 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 605 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 607 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 610 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 612 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 612 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 614 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 615 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 615 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 617 spacio porszívóhoz porzsák és tartozékRS 618 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 620 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 620 S porszívóhoz porzsák és tartozékRS 622 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 622 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 624 spacio porszívóhoz porzsák és tartozékRS 630 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 632 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 640 SPACIO porszívóhoz porzsák és tartozékRS 650 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 652 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 700-799 Tonixo, Balloon porszívóhoz porzsák és tartozékRS 782 TB porszívóhoz porzsák és tartozékRS 810 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 01 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 01... 20 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékRU 010 vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 010FB Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 010Y1 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 01B Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 020 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 03 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 03.1 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 031 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRu 040 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 041 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 05 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 05.1B Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 051 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 061 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 062 vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 065 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 068 vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 069 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 070 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 071 vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 072 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 073 vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 08 vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 090 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 100 VORACE porszívóhoz porzsák és tartozékRU 100-111 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 100... 110 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékRU 100A Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 101 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 102 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 103 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 104 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 104B Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 105 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 108 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 111101/900 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 111141/900 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 11114A/900 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 111301/900 VORACE porszívóhoz porzsák és tartozékRU 15A Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 200 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 30... 46 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékRU 300-399 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékRU 31 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 33 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 34 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 36 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 361...367 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 368 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 38 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 381 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 385...387 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 386 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 390 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 391 Vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 392 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 40 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 40.5 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 40.6 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 4022.., 4053.. porszívóhoz porzsák és tartozékRU 402211/410 pro porszívóhoz porzsák és tartozékRU 405311/410 pro porszívóhoz porzsák és tartozékRU 405311/411 pro porszívóhoz porzsák és tartozékRU 405311/412 pro porszívóhoz porzsák és tartozékRU 406...425 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 41 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 41.5 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 42 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 42.5 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 43 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 45 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 451 vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 46 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 461 vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 461A porszívóhoz porzsák és tartozékRU 46A porszívóhoz porzsák és tartozékRU 500, 520 S, 521 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 5053EH/J60 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 520 A porszívóhoz porzsák és tartozékRU 520S porszívóhoz porzsák és tartozékRU 521 S porszívóhoz porzsák és tartozékRU 521 vorace porszívóhoz porzsák és tartozékRU 600, 601, porszívóhoz porzsák és tartozékRU 605 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 605FA Collecto porszívóhoz porzsák és tartozékRU 61, 62 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 630 SPLUS porszívóhoz porzsák és tartozékRU 630, porszívóhoz porzsák és tartozékRU 635 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 636 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 68 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 69 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 699 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 700, 720 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 804 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 814, 824 porszívóhoz porzsák és tartozékRU 90 porszívóhoz porzsák és tartozékRY 6537 WI STEAM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRY 6555 WH STEAM POWER porszívóhoz porzsák és tartozékRY 7731 WH Clean & Steam Revolution porszívóhoz porzsák és tartozékRY 7757 WH Clean & Steam Revolution porszívóhoz porzsák és tartozékRY 7777 WH Clean & Steam Revolution porszívóhoz porzsák és tartozékRY 8544 WH Clean & Steam Multi porszívóhoz porzsák és tartozékRY 8561 WH Clean & Steam Ultimate porszívóhoz porzsák és tartozékSC 020 porszívóhoz porzsák és tartozékSG 2562 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékSG 3063 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékSG 3751 porszívóhoz porzsák és tartozékSG 5326 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékSG 5396 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 4400...4499 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 442111 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 4421GA porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 4421IA porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 4421R1 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 442701 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 442711 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 442721 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 4427GA porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 4427R1 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 442902 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 4441FA porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 444901 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 444911 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 444921 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 4449IA porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 4449R1 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 4600...4699 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Compact RO 462701 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme Eco RO 5925 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme Eco RO 5925 11 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5600...5699 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5629 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5700...5799 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5727 11 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5737 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5761 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5800...5899 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5822 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5825 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5900...5999 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5945EA porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5951DA porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5951EA porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force Extreme RO 5951OA porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force RO 4500...4599 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force RO 4700...4799 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Force RO 472301/410 porszívóhoz porzsák és tartozékSlim Line RH 500…520 porszívóhoz porzsák és tartozékSpaceo - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékSpirea porszívóhoz porzsák és tartozékSpongo Z 723-Z 727 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper Bully RB 52, 54 porszívóhoz porzsák és tartozékSwing porszívóhoz porzsák és tartozékSwingo porszívóhoz porzsák és tartozékSynergy porszívóhoz porzsák és tartozékSynthese: RS 300...462 porszívóhoz porzsák és tartozékTB 01, 02, 05 porszívóhoz porzsák és tartozékTonixo-Balloon ZR 455 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 1639 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 1655 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 1855 MINI SPACE porszívóhoz porzsák és tartozékTW 1859 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 2421 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 2521 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékTW 2522 City Space porszívóhoz porzsák és tartozékTW 2523 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 3321 Mini Space porszívóhoz porzsák és tartozékTW 3711 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 3724 Compact power porszívóhoz porzsák és tartozékTW 3731 Compact power porszívóhoz porzsák és tartozékTW 3786 Compact power porszívóhoz porzsák és tartozékTW 3798 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 4323 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 4341 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 452341/410 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 454141/410 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 5243 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékTW 5253 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékTW 5295 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékTW 5376 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékTW 5396 Compacteo Ergo porszívóhoz porzsák és tartozékTW 5833 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 5853 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 5951 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 6355 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 6383 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 6451 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 6477 porszívóhoz porzsák és tartozékTW 6729 porszívóhoz porzsák és tartozékUniversal porszívóhoz porzsák és tartozékVac'n Polish porszívóhoz porzsák és tartozékVC 27EO0 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace (17 liter) porszívóhoz porzsák és tartozékVorace AR 120 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RD 400 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RD 406 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RD 410 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RD 460 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RU 111101/900 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RU 111141/900 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RU 11114A/900 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RU 1111Y1/900 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RU 111301/900 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RU 30 - 46 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RU 300 - 399 porszívóhoz porzsák és tartozékVorace RU 701 porszívóhoz porzsák és tartozékX-Trem Power 2 RO 5463 porszívóhoz porzsák és tartozékX-Trem Power RO 4300...4399 porszívóhoz porzsák és tartozékX-Trem Power RO 432311 porszívóhoz porzsák és tartozékX-Trem Power RO 54** porszívóhoz porzsák és tartozékX-Trem Power RO 5441 porszívóhoz porzsák és tartozékX-Trem Power RO 5485EA porszívóhoz porzsák és tartozékX-Trem Power XL RO 5555 porszívóhoz porzsák és tartozékX-Trem Power XL RO 5565 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 723 Spongo porszívóhoz porzsák és tartozékZ 727 Spongo porszívóhoz porzsák és tartozékZR 0015 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 001701 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 0022 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 0039 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 003901 porzsáknak megfelelő porszívóhoz porzsák és tartozékZR 0041 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 004101 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 200520 porzsákkal kompatibilis porszívóhoz porzsák és tartozékZR 200540 porzsáknak megfelelő porszívóhoz porzsák és tartozékZR 200720 porzsákkal kompatibilis porszívóhoz porzsák és tartozékZR 42 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 420 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 425 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 455 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 680 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 684 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 74, 745 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 745 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 76, 765 porzsákok megfelelője porszívóhoz porzsák és tartozékZR 7601 porzsákok megfelelője porszívóhoz porzsák és tartozékZR 80, (30l Serie) porszívóhoz porzsák és tartozékZR 800 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 8002 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 804 (30L) porszívóhoz porzsák és tartozékZR 81 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 814, 815, (19+20l Serie) porszívóhoz porzsák és tartozékZR 816, 81.6 (19+20l Serie) porszívóhoz porzsák és tartozékZR 817, 81.7 porszívóhoz porzsák és tartozékZR 824 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24928 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
3.233.221.90