• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
107401788 Power Eco porszívóhoz porzsák és tartozék111/20 porszívóhoz porzsák és tartozék114/20 porszívóhoz porzsák és tartozék114/35 porszívóhoz porzsák és tartozék118(4010100011) porszívóhoz porzsák és tartozék223 595 00 porszívóhoz porzsák és tartozék223 809 00 porszívóhoz porzsák és tartozék224 224 00 porszívóhoz porzsák és tartozék421 C porszívóhoz porzsák és tartozék510 B porszívóhoz porzsák és tartozék7400-8214 porszívóhoz porzsák és tartozék761-21 X porszívóhoz porzsák és tartozék763-21 ED porszívóhoz porzsák és tartozék820 172 01 porszívóhoz porzsák és tartozék820 950 00 porszívóhoz porzsák és tartozék822 152 00 porszívóhoz porzsák és tartozék822 228 00 porszívóhoz porzsák és tartozék822 229 00 porszívóhoz porzsák és tartozék823 678 10 porszívóhoz porzsák és tartozékAction A 100 porszívóhoz porzsák és tartozékAction A 200 porszívóhoz porzsák és tartozékAction A 300 porszívóhoz porzsák és tartozékAction A 400 porszívóhoz porzsák és tartozékAction Plus porszívóhoz porzsák és tartozékActiva porszívóhoz porzsák és tartozékAero 20-.. Serie porszívóhoz porzsák és tartozékAero 20-01 porszívóhoz porzsák és tartozékAero 20-01 INOX porszívóhoz porzsák és tartozékAero 20-11 porszívóhoz porzsák és tartozékAero 20-21 porszívóhoz porzsák és tartozékAero 21 porszívóhoz porzsák és tartozékAero 21 Inox porszívóhoz porzsák és tartozékAero 21-01 PC / INOX porszívóhoz porzsák és tartozékAero 21-21 PC / INOX porszívóhoz porzsák és tartozékAero 25-.. Serie porszívóhoz porzsák és tartozékAero 25-11 porszívóhoz porzsák és tartozékAero 25-21 porszívóhoz porzsák és tartozékAero 26 porszívóhoz porzsák és tartozékAero 26-01 PC X porszívóhoz porzsák és tartozékAero 26-21 PC porszívóhoz porzsák és tartozékAero 26-2L PC porszívóhoz porzsák és tartozékAero 31 Inox porszívóhoz porzsák és tartozékAero 31-21 PC INOX porszívóhoz porzsák és tartozékAero 400, 440 porszívóhoz porzsák és tartozékAERO 440 porszívóhoz porzsák és tartozékAero 5 Gallon porszívóhoz porzsák és tartozékAero 600 porszívóhoz porzsák és tartozékAero 640 porszívóhoz porzsák és tartozékAero 7 Gallon AS/E porszívóhoz porzsák és tartozékAero 800A porszívóhoz porzsák és tartozékAero 840 A porszívóhoz porzsák és tartozékAllergie Vac 90 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy - POWER-Serie porszívóhoz porzsák és tartozékAS 430 porszívóhoz porzsák és tartozékAS 4325 porszívóhoz porzsák és tartozékAS 4335 porszívóhoz porzsák és tartozékAS 510 porszívóhoz porzsák és tartozékAS 5160, -5160 T porszívóhoz porzsák és tartozékAstral/Comet GM 170 porszívóhoz porzsák és tartozékAstral/Shuttle GM 160 porszívóhoz porzsák és tartozékATTIX 115-01 porszívóhoz porzsák és tartozékATTIX 125-01 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 145-01 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 155-01 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 3 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-.. Serie porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-01 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-01 PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-0H porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-0H PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-11 PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-21 PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-21 XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-2H PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-2M PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 30-2M XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 33 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 33 M-H porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 33-01 IC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 33-2 L IC / -IC Mobile porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 33-2H IC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 33-2H PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 33-2L IC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 33-2L IC MOBILE porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 33-2M IC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 33-2M PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 350-01, 360-11, 360-21, porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 360-11 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 360-21 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 40 Inox porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 40-01 PC INOX porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 40-0M PC Type22 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 40-21 PC INOX porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 40-21 XC INOX porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 44 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 44 M-H porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 44-2H IC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 44-2L IC, IC MOBILE porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 44-2M IC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 5 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 50 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 50-01PC, 50-21PC, 50-2MPC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 50-0H PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 50-21 PC, PC EC, PC CLEAN ROOM porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 50-21 XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 50-2H PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 50-2H XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 50-2M PC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 50-2M XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 550- 0H porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 550-01, 550-21, porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 550-2H porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 560-21 XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 560-2H XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 560-2M XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 560-31 XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 561-21 XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 590-21, porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 7 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 7 ED porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 7 MED porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 751-0H porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 751-11 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 751-21, 751-2M porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 751-61 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 751-71 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 761-21 XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 761-2H XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 761-2M XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 763-2M ED porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 791-21 EC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 791-21 XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 791-2M/B1 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 8 Gallon porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 961-01 porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 963-21 ED XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 965 H/M SD XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 965-0H/M SD XC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 965-21 SD SC porszívóhoz porzsák és tartozékAttix 965-21 SD XC porszívóhoz porzsák és tartozékATTIX 995-0H/M SD XC TYPE 22 porszívóhoz porzsák és tartozékAX 651 Multi EDS porszívóhoz porzsák és tartozékBA / CA 531 porszívóhoz porzsák és tartozékBA / CA 551 porszívóhoz porzsák és tartozékBA / CA 611 porszívóhoz porzsák és tartozékBA 531 porszívóhoz porzsák és tartozékBA 551 porszívóhoz porzsák és tartozékBA 651 porszívóhoz porzsák és tartozékBA 751 porszívóhoz porzsák és tartozékBA 851 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 10E05A2 ONE porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 512 porszívóhoz porzsák és tartozékBLB 10P05A-HFN ONE porszívóhoz porzsák és tartozékBMR 545 porszívóhoz porzsák és tartozékBR 1050 S porszívóhoz porzsák és tartozékBR 1100 S porszívóhoz porzsák és tartozékBR 1300 S porszívóhoz porzsák és tartozékBR 600 S porszívóhoz porzsák és tartozékBR 601 porszívóhoz porzsák és tartozékBR 651 porszívóhoz porzsák és tartozékBR 652 porszívóhoz porzsák és tartozékBR 700 S porszívóhoz porzsák és tartozékBR 751, BR 751 C porszívóhoz porzsák és tartozékBR 752 porszívóhoz porzsák és tartozékBR 752 C porszívóhoz porzsák és tartozékBR 755, - 755 C porszívóhoz porzsák és tartozékBR 800 S porszívóhoz porzsák és tartozékBR 850 S porszívóhoz porzsák és tartozékBR 855 porszívóhoz porzsák és tartozékBR 950 S porszívóhoz porzsák és tartozékBravo HE porszívóhoz porzsák és tartozékBravo P Animal porszívóhoz porzsák és tartozékBravo Pet Pack porszívóhoz porzsák és tartozékBravo R10P07A1 porszívóhoz porzsák és tartozékBravo... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBU 800 porszívóhoz porzsák és tartozékBuddy 15 porszívóhoz porzsák és tartozékBuddy 18 porszívóhoz porzsák és tartozékBuddy II 12 porszívóhoz porzsák és tartozékBuddy II 18 porszívóhoz porzsák és tartozékBuddy II 18 Inox porszívóhoz porzsák és tartozékBuddy II 18 T porszívóhoz porzsák és tartozékBUDDY II 18L T INOX porszívóhoz porzsák és tartozékBusiness - Family porszívóhoz porzsák és tartozékC 10 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 15 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 18 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 20 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 50 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 110 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 118 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 120 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 210 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 218 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 220 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 230 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékCA / BA 410 porszívóhoz porzsák és tartozékCDB 2010 Business porszívóhoz porzsák és tartozékCDB 2040 Business porszívóhoz porzsák és tartozékCDB 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékCDB 3020 Business porszívóhoz porzsák és tartozékCDB 3025 porszívóhoz porzsák és tartozékCDB 3050 Family porszívóhoz porzsák és tartozékCDB 3060 Family porszívóhoz porzsák és tartozékCDF 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékCDF 2010 Family porszívóhoz porzsák és tartozékCDF 2040 Family porszívóhoz porzsák és tartozékCDF 2050 Family porszívóhoz porzsák és tartozékCDNB 5000 EU porszívóhoz porzsák és tartozékCDNB BUSINESS 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékCDNF 4000 EU porszívóhoz porzsák és tartozékCDNF 4000 UK porszívóhoz porzsák és tartozékCDNF Family 400 UK porszívóhoz porzsák és tartozékCentix 60 porszívóhoz porzsák és tartozékClassic 80 porszívóhoz porzsák és tartozékCoupé porszívóhoz porzsák és tartozékCOUPÉ Neo porszívóhoz porzsák és tartozékCoupé Neo Extra porszívóhoz porzsák és tartozékCoupé Neo Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékCOUPÉ Parquet, Xtra porszívóhoz porzsák és tartozékCOUPÉ Special porszívóhoz porzsák és tartozékCoupe P Ocean porszívóhoz porzsák és tartozékCR 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékCR 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékCR 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékCS 7000 porszívóhoz porzsák és tartozékCS 7010 porszívóhoz porzsák és tartozékD 120 porszívóhoz porzsák és tartozékDelight NC 8600...8699 porszívóhoz porzsák és tartozékDP 8000 porszívóhoz porzsák és tartozékDP 9000 porszívóhoz porzsák és tartozékDynamics porszívóhoz porzsák és tartozékEC porszívóhoz porzsák és tartozékEC 380 E porszívóhoz porzsák és tartozékEC 380-SW/B1 porszívóhoz porzsák és tartozékEC 480, 480-SW/B1, 480E/IH/B1 porszívóhoz porzsák és tartozékEC 850, 850 E, porszívóhoz porzsák és tartozékEco VP 300 porszívóhoz porzsák és tartozékELITE BMSU14P10A1 porszívóhoz porzsák és tartozékELITE CHCO14P10A1 porszívóhoz porzsák és tartozékElite Classic porszívóhoz porzsák és tartozékElite Classic Midnight porszívóhoz porzsák és tartozékElite Classic Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékElite Classic Pet Pack porszívóhoz porzsák és tartozékElite Comfort porszívóhoz porzsák és tartozékElite Comfort 2 porszívóhoz porzsák és tartozékElite Comfort 3 porszívóhoz porzsák és tartozékElite Comfort Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékElite Comfort Pet Pack porszívóhoz porzsák és tartozékElite Eco porszívóhoz porzsák és tartozékELITE ENERGY CLASSIC EU porszívóhoz porzsák és tartozékELITE ENERGY COMFORT EU porszívóhoz porzsák és tartozékELITE ENERGY ECO EU porszívóhoz porzsák és tartozékELITE P CLASSIC MIDNIGHT EU porszívóhoz porzsák és tartozékELITE P CLASSIC PARQUET EU porszívóhoz porzsák és tartozékELITE P COMFORT EU porszívóhoz porzsák és tartozékELITE P COMFORT PARQUET EU porszívóhoz porzsák és tartozékELITE P SUPERIOR EU 107410971 porszívóhoz porzsák és tartozékELITE RCL14E08A2 porszívóhoz porzsák és tartozékELITE SICL14E08A2 porszívóhoz porzsák és tartozékElite Superior porszívóhoz porzsák és tartozékElite Superior 2 porszívóhoz porzsák és tartozékELITE SUPERIOR EU porszívóhoz porzsák és tartozékElite Superior Pet Pack porszívóhoz porzsák és tartozékER 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékErgo Clean 930 porszívóhoz porzsák és tartozékErgo Clean 934 porszívóhoz porzsák és tartozékES 300 porszívóhoz porzsák és tartozékEXTREME - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme Care porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme Complete porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme ECO porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme Free porszívóhoz porzsák és tartozékEXTREME HOME EU porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme Hygienic porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme X100 EXTREME 100 9057101020 porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme X110 porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme X150 EXTREME 150 porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme X200 porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme X210 porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme X250 porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme X300 porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme X300C porszívóhoz porzsák és tartozékExtreme XL porszívóhoz porzsák és tartozékFilter Vac 14 porszívóhoz porzsák és tartozékFilter Vac 18 porszívóhoz porzsák és tartozékFloortec 550 porszívóhoz porzsák és tartozékFM 400 H porszívóhoz porzsák és tartozékFM 400 L, - 400 D porszívóhoz porzsák és tartozékForce 122 porszívóhoz porzsák és tartozékForce 124 porszívóhoz porzsák és tartozékForce 144 porszívóhoz porzsák és tartozékForce 60, 66 porszívóhoz porzsák és tartozékG 70 porszívóhoz porzsák és tartozékG 90 A porszívóhoz porzsák és tartozékGA 70 porszívóhoz porzsák és tartozékGA 80 H porszívóhoz porzsák és tartozékGB 726 porszívóhoz porzsák és tartozékGB 826 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 110 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 111 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 320 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 710 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 910 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 911 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 930 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 936 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 940 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 950 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 10 BACK porszívóhoz porzsák és tartozékGD 10 BACK UK porszívóhoz porzsák és tartozékGD 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 1005 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 1010 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 305 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 320 porszívóhoz porzsák és tartozékGD 5 Back CN porszívóhoz porzsák és tartozékGD 5 Battery Eu porszívóhoz porzsák és tartozékGD 5 Fly porszívóhoz porzsák és tartozékGD 5/10 BACK porszívóhoz porzsák és tartozékGD 911 Battery porszívóhoz porzsák és tartozékGDP 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékGDS 1010 porszívóhoz porzsák és tartozékGDS 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékGemini U 2810...2990 porszívóhoz porzsák és tartozékGM 100 Sprint porszívóhoz porzsák és tartozékGM 100 Sprint Plus porszívóhoz porzsák és tartozékGM 110 porszívóhoz porzsák és tartozékGM 130 porszívóhoz porzsák és tartozékGM 150, porszívóhoz porzsák és tartozékGM 160 - ASTRAL porszívóhoz porzsák és tartozékGM 170 - ASTRAL porszívóhoz porzsák és tartozékGM 200... 399 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékGM 400 Time porszívóhoz porzsák és tartozékGM 400... 499 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékGM 410 porszívóhoz porzsák és tartozékGM 420 porszívóhoz porzsák és tartozékGM 50, 55 bubbles porszívóhoz porzsák és tartozékGM 500... 599 - Serie King porszívóhoz porzsák és tartozékGM 60 porszívóhoz porzsák és tartozékGM 62 porszívóhoz porzsák és tartozékGM 625 porszívóhoz porzsák és tartozékGM 626 porszívóhoz porzsák és tartozékGM 64 porszívóhoz porzsák és tartozékGM 65 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékGM 80 P porszívóhoz porzsák és tartozékGM 80, GM 90, GM 90 pop porszívóhoz porzsák és tartozékGM Great Dane porszívóhoz porzsák és tartozékGM Mocca porszívóhoz porzsák és tartozékGM Pelican - King Serie porszívóhoz porzsák és tartozékGM Season porszívóhoz porzsák és tartozékGM Siena porszívóhoz porzsák és tartozékGM Silver Jubilee porszívóhoz porzsák és tartozékGM Special - King Serie porszívóhoz porzsák és tartozékGMD 400...410 porszívóhoz porzsák és tartozékGMD 420...430 porszívóhoz porzsák és tartozékGO (GM60) porszívóhoz porzsák és tartozékGO Basic (GM62) porszívóhoz porzsák és tartozékGO Centuria (GM64) porszívóhoz porzsák és tartozékGO Centuria (GM64) porszívóhoz porzsák és tartozékGO plus porszívóhoz porzsák és tartozékGold porszívóhoz porzsák és tartozékGP 80...90 porszívóhoz porzsák és tartozékGS 80, GS 84, GS 90, GS 90c porszívóhoz porzsák és tartozékGSN 1010 porszívóhoz porzsák és tartozékGU 350 porszívóhoz porzsák és tartozékGU 355 DUAL JP porszívóhoz porzsák és tartozékGU 355-2 / 455-2 porszívóhoz porzsák és tartozékGU 450 porszívóhoz porzsák és tartozékGU 455 DUAL UK porszívóhoz porzsák és tartozékGU 700 A porszívóhoz porzsák és tartozékGWD 300 series porszívóhoz porzsák és tartozékGWD 320C porszívóhoz porzsák és tartozékGWD 335 porszívóhoz porzsák és tartozékHANDY 18V LI-ION porszívóhoz porzsák és tartozékHANDY 2-IN-1 porszívóhoz porzsák és tartozékHDS 1005 porszívóhoz porzsák és tartozékHDS 1010 , HDS 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékIVB 2000 S porszívóhoz porzsák és tartozékIVB 7X - ATEX TYPE 22 porszívóhoz porzsák és tartozékIVB 961-0L porszívóhoz porzsák és tartozékIVB 965 SD XC porszívóhoz porzsák és tartozékIVB 965-0L porszívóhoz porzsák és tartozékIVB 965-2 H / M porszívóhoz porzsák és tartozékIVT 2000 S/B porszívóhoz porzsák és tartozékKing 200...299 porszívóhoz porzsák és tartozékKing 500... 599 - GM Serie porszívóhoz porzsák és tartozékKing GM510 porszívóhoz porzsák és tartozékKing GM540 porszívóhoz porzsák és tartozékMAXXI II 35 porszívóhoz porzsák és tartozékMAXXI II 35 WD porszívóhoz porzsák és tartozékMAXXI II 55 porszívóhoz porzsák és tartozékMAXXI II 55-1 WD porszívóhoz porzsák és tartozékMAXXI II 55-2 WD porszívóhoz porzsák és tartozékMAXXI II 75 porszívóhoz porzsák és tartozékMAXXI II 75-1 WD porszívóhoz porzsák és tartozékMAXXI II 75-2 WD porszívóhoz porzsák és tartozékMillenium Edition porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 20 porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 20 CR porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 20 inox porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 20 T porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 20 T inox porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 30 inox porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 30 T porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 30 T VSC inox porszívóhoz porzsák és tartozékMULTI II 22 porszívóhoz porzsák és tartozékMULTI II 22 INOX porszívóhoz porzsák és tartozékMULTI II 22 T porszívóhoz porzsák és tartozékMULTI II 22 T INOX porszívóhoz porzsák és tartozékMulti II 30 T porszívóhoz porzsák és tartozékMULTI II 30 T INOX VSC porszívóhoz porzsák és tartozékMULTI II 50 porszívóhoz porzsák és tartozékN FM 400 D porszívóhoz porzsák és tartozékN FM 400 L porszívóhoz porzsák és tartozékNB 100 porszívóhoz porzsák és tartozékNeo R10P05A porszívóhoz porzsák és tartozékNew Line porszívóhoz porzsák és tartozékNew Line NG 225 : 821 474 00 porszívóhoz porzsák és tartozékNF 200 porszívóhoz porzsák és tartozékOne porszívóhoz porzsák és tartozékONE BB10P05A porszívóhoz porzsák és tartozékONE BGB10E05A2 porszívóhoz porzsák és tartozékONE BLB10P05A porszívóhoz porzsák és tartozékONE BLB10P05AHB15 porszívóhoz porzsák és tartozékOne CHPC13P08A porszívóhoz porzsák és tartozékOne Clean Air porszívóhoz porzsák és tartozékOne Dark Blue porszívóhoz porzsák és tartozékONE DRB10E05A2 porszívóhoz porzsák és tartozékONE DWPC13P08A porszívóhoz porzsák és tartozékONE GRPC13P08A porszívóhoz porzsák és tartozékONE LBB10P05A porszívóhoz porzsák és tartozékONE LGRPC13P05A porszívóhoz porzsák és tartozékONE MBB10P05A 128350580 porszívóhoz porzsák és tartozékOne Prime porszívóhoz porzsák és tartozékONE RB10E05A2 porszívóhoz porzsák és tartozékOne Reach porszívóhoz porzsák és tartozékOne SW13PCP05A1 porszívóhoz porzsák és tartozékONE SWPC13P05A porszívóhoz porzsák és tartozékOne WB10P05A1 porszívóhoz porzsák és tartozékONE WHITE EU 18451183 porszívóhoz porzsák és tartozékONE yellow porszívóhoz porzsák és tartozékP 10, P 12 - Power porszívóhoz porzsák és tartozékP 20 - Power porszívóhoz porzsák és tartozékP 40 - Power porszívóhoz porzsák és tartozékPERFORMER 150 porszívóhoz porzsák és tartozékPERFORMER 250 DELUXE EU porszívóhoz porzsák és tartozékPERFORMER 250 WIRELESS+ porszívóhoz porzsák és tartozékPop GM 90 porszívóhoz porzsák és tartozékPOWER Allergy -Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPower Animal porszívóhoz porzsák és tartozékPower Cleaner porszívóhoz porzsák és tartozékPower Eco porszívóhoz porzsák és tartozékPower Energy porszívóhoz porzsák és tartozékPower Energy ECO EU porszívóhoz porzsák és tartozékPower Life porszívóhoz porzsák és tartozékPower P 10 porszívóhoz porzsák és tartozékPower P 12 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Select ES15VE 107403532 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Special porszívóhoz porzsák és tartozékPPT 20 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2 B porszívóhoz porzsák és tartozékS 3 B porszívóhoz porzsák és tartozékSaltix 10 porszívóhoz porzsák és tartozékSaltix 3 porszívóhoz porzsák és tartozékSaltix 3 porszívóhoz porzsák és tartozékSB SAUGSTATION porszívóhoz porzsák és tartozékSB STATION porszívóhoz porzsák és tartozékSB TANDEM porszívóhoz porzsák és tartozékSC 100 E porszívóhoz porzsák és tartozékSC 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 200 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 250 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 3500 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 351 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 401 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 430 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 450 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 500 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 530 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 6000 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 650 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 6500 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 800 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 8000 porszívóhoz porzsák és tartozékScrubtec 343 porszívóhoz porzsák és tartozékScrubtec 586 porszívóhoz porzsák és tartozékScrubtec 770 porszívóhoz porzsák és tartozékScrubtec 784 porszívóhoz porzsák és tartozékScrubtec 795 porszívóhoz porzsák és tartozékScrubtec R 371 B porszívóhoz porzsák és tartozékScrubtec R 571,-571 R porszívóhoz porzsák és tartozékSD 43-400 porszívóhoz porzsák és tartozékSDM 43-180 porszívóhoz porzsák és tartozékSDM 43-450 porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT BLCL13P08A1 porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT BLSU13P08A1 porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT CHCO14P08A1 porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Classic Black EU porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Classic Green EU porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Classic White EU 107405641 porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Comfort Allergy Aqua EU porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Comfort Blue EU 107403219 porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Comfort Parquet Berry EU porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Comfort Parquet Silver EU porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Comfort Red EU porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Comfort White EU porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT GCL13E08A2 porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT GRCL13P08A1 porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT GRCL13P08A1 EU porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT MBC013P08A1 COMFORT porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT PET CARE 128390027 porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT RCO13P08A1 porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT SBCO13P08A1 porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT SICO13P08A1 porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Superior Black EU porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT WCL13P08A1 porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT WCL13P08A1-HFN porszívóhoz porzsák és tartozékSELECT WCO13P08A1 porszívóhoz porzsák és tartozékSM 800 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 450-11, 21, 31 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 490-31 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 550-11 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 550-21/31 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 650-11 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 650-1M porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 650-21 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 650-3M porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 651-11 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 690-21 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 690-31 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 690-3M/B1 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 691-9M/B1 porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 850-11 porszívóhoz porzsák és tartozékSR 1000 S porszívóhoz porzsák és tartozékSR 1101 porszívóhoz porzsák és tartozékSR 1601 porszívóhoz porzsák és tartozékSR 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékSrubtec R3 porszívóhoz porzsák és tartozékST 10, 15, 20, 25, 35E, porszívóhoz porzsák és tartozékSUPREME 100 porszívóhoz porzsák és tartozékSUPREME 150 DELUXE porszívóhoz porzsák és tartozékSUPREME 150 WIRELESS porszívóhoz porzsák és tartozékSUPREME 250 DELUXE porszívóhoz porzsák és tartozékSUPREME 250 WIRELESS porszívóhoz porzsák és tartozékSUPREME LCD DELUXE porszívóhoz porzsák és tartozékSUPREME LCD DELUXE porszívóhoz porzsák és tartozékSW 200 porszívóhoz porzsák és tartozékSW 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékSW 5500 porszívóhoz porzsák és tartozékSW 750 porszívóhoz porzsák és tartozékSW 8000 porszívóhoz porzsák és tartozékSW 900 porszívóhoz porzsák és tartozékTANDEM EC porszívóhoz porzsák és tartozékThor ECO porszívóhoz porzsák és tartozékTHOR Eu porszívóhoz porzsák és tartozékturbo 1001 porszívóhoz porzsák és tartozékturbo 1001 Ki, SA, SA/K1, SW/IH porszívóhoz porzsák és tartozékturbo 1001 SWE/I porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo D porszívóhoz porzsák és tartozékturbo D-B1, M2, M2L porszívóhoz porzsák és tartozékturbo D, D/X-B1, D2 porszívóhoz porzsák és tartozékturbo GT porszívóhoz porzsák és tartozékturbo M2 S-FA porszívóhoz porzsák és tartozékturbo SSR porszívóhoz porzsák és tartozékturbo XL porszívóhoz porzsák és tartozékturbo XL 25 porszívóhoz porzsák és tartozékturbo XL-SW porszívóhoz porzsák és tartozékTYPE 22 porszívóhoz porzsák és tartozékU 293082 porszívóhoz porzsák és tartozékUHB 51-1500 porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 774 porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 778 porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 872 porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 878 porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 930 S porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 932 porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 934 porszívóhoz porzsák és tartozékUZ 964 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 300 HEPAEU1 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 300 HEPAEU2 porszívóhoz porzsák és tartozékVHS 40 porszívóhoz porzsák és tartozékVHS 40 L30 PC porszívóhoz porzsák és tartozékVHS 40 L40 LC FM IC porszívóhoz porzsák és tartozékVHS 42 L30 HC PC porszívóhoz porzsák és tartozékVHS 42 L30 MC PC porszívóhoz porzsák és tartozékVHS 42 L40 HC IC porszívóhoz porzsák és tartozékVHS 42 L40 MC IC porszívóhoz porzsák és tartozékVHS 42 M-H porszívóhoz porzsák és tartozékVL 100-35 porszívóhoz porzsák és tartozékVL 200 porszívóhoz porzsák és tartozékVL 500-35 porszívóhoz porzsák és tartozékVL 500-55 porszívóhoz porzsák és tartozékVL 500-75 porszívóhoz porzsák és tartozékVL100-55 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 100 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 100 EU GO porszívóhoz porzsák és tartozékVP 300 Eco porszívóhoz porzsák és tartozékVP 300 HEPA porszívóhoz porzsák és tartozékVP 300 HEPA basic porszívóhoz porzsák és tartozékVP 600 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 600 Battery porszívóhoz porzsák és tartozékVP 930 porszívóhoz porzsák és tartozékVU 500 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 120 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 135 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 215 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 225 porszívóhoz porzsák és tartozékX 100 Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékX 110 Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékX 150 EXTREME150 porszívóhoz porzsák és tartozékX 200, X 210 Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékX 300 Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékZ 970 porszívóhoz porzsák és tartozékZ 990 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24928 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
3.233.221.90