• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
1000 SL nur/only Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1100 de Luxe - nur/only Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1100 SL - nur/only Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1150 de Luxe - nur/only Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1200 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1250 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1300 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1350 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1400 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1500 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1600 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék200.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék203.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék206.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék210.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék212.. 214.. de Luxe, Comp porszívóhoz porzsák és tartozék250.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék258 - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék259.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék278.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék300.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék306.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék500.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék9 CQ 9010 porszívóhoz porzsák és tartozékA 21.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékA 22.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékA 26 B 07 porszívóhoz porzsák és tartozékA 82.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékA 83.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékA 86.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékA CL25 A porszívóhoz porzsák és tartozékA DJ 1...8 porszívóhoz porzsák és tartozékAccessimo porszívóhoz porzsák és tartozékACL 35 J CED 351 > 454 porszívóhoz porzsák és tartozékACQ 9.01 porszívóhoz porzsák és tartozékAK 1... 9 Powerclean porszívóhoz porzsák és tartozékAlto Y93 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 8... porszívóhoz porzsák és tartozékAP 8.01. porszívóhoz porzsák és tartozékAP 8.02. porszívóhoz porzsák és tartozékAQ 8921 porszívóhoz porzsák és tartozékAscot porszívóhoz porzsák és tartozékAV 9.. Serie Powerclean porszívóhoz porzsák és tartozékB 46.. 49 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékB 84.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékB 86.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékBG 1... 4 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékBN 04 porszívóhoz porzsák és tartozékBN 05 porszívóhoz porzsák és tartozékBN 41 porszívóhoz porzsák és tartozékBN 43 porszívóhoz porzsák és tartozékBN 45 porszívóhoz porzsák és tartozékBN 55 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy - CEG 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: 1150 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: 1250 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: 1350 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: Design porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Altro: Economy porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy CEGA 52 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Y33, Y34, Y35 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogy Y94, -Y95 porszívóhoz porzsák és tartozékBoost Air porszívóhoz porzsák és tartozékBP 1 -> 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBP 1... 4.. Powerclean porszívóhoz porzsák és tartozékBP 4.. porszívóhoz porzsák és tartozékBQ 1.. > 3..Power Pack porszívóhoz porzsák és tartozékC 65 porszívóhoz porzsák és tartozékC 97.. 99 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékC 99 porszívóhoz porzsák és tartozékC ED 2, C ED 4 porszívóhoz porzsák és tartozékC EF 8 (Chamonix) porszívóhoz porzsák és tartozékCE 1... 2 Powerpack porszívóhoz porzsák és tartozékCE 4 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 4.01 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 4.03 porszívóhoz porzsák és tartozékCEC 351 porszívóhoz porzsák és tartozékCEG 151 porszívóhoz porzsák és tartozékCEG 251 porszívóhoz porzsák és tartozékCEG... Boogy porszívóhoz porzsák és tartozékCEH 152, CEH 251 porszívóhoz porzsák és tartozékCEP... Gimini porszívóhoz porzsák és tartozékCER 141 Manea porszívóhoz porzsák és tartozékCER 3.. Manea porszívóhoz porzsák és tartozékCER 343 Manea porszívóhoz porzsák és tartozékCER 361 Manea porszívóhoz porzsák és tartozékCER 4.. Manea porszívóhoz porzsák és tartozékCER 471 Manea porszívóhoz porzsák és tartozékChanomix porszívóhoz porzsák és tartozékCL 1 -> 7 Power Class porszívóhoz porzsák és tartozékCN 2.. - CN 6.. porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 100 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 200 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 300 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 400 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 47...49 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact E54,-E55 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact E60 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Vario 306 porszívóhoz porzsák és tartozékCQ 2.01 porszívóhoz porzsák és tartozékCQ 9.01 porszívóhoz porzsák és tartozékD 88, D 89 porszívóhoz porzsák és tartozékDesign porszívóhoz porzsák és tartozékDJ 1... 5 Powerpack porszívóhoz porzsák és tartozékDJ 7, 8, 9 porszívóhoz porzsák és tartozékE 81.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékEconomy porszívóhoz porzsák és tartozékGimini 2, -3 porszívóhoz porzsák és tartozékGimini CEP 1 porszívóhoz porzsák és tartozékGimini CEP 2 porszívóhoz porzsák és tartozékGimini CEP 3 porszívóhoz porzsák és tartozékGreen 48, -49 porszívóhoz porzsák és tartozékGreen L27, -L28 porszívóhoz porzsák és tartozékGreen R81, -R91 porszívóhoz porzsák és tartozékGreen T29 porszívóhoz porzsák és tartozékGreen V54 porszívóhoz porzsák és tartozékGreen V64, -V69 porszívóhoz porzsák és tartozékGreen W 84 porszívóhoz porzsák és tartozékK 87... porszívóhoz porzsák és tartozékK 8722 porszívóhoz porzsák és tartozékK 88... porszívóhoz porzsák és tartozékK 89... porszívóhoz porzsák és tartozékK 8923 porszívóhoz porzsák és tartozékK 892D porszívóhoz porzsák és tartozékL 27... 28 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékL 29... porszívóhoz porzsák és tartozékL 2921 porszívóhoz porzsák és tartozékL 30... porszívóhoz porzsák és tartozékL 31... porszívóhoz porzsák és tartozékL 3121 porszívóhoz porzsák és tartozékL 3152 porszívóhoz porzsák és tartozékL 85 porszívóhoz porzsák és tartozékL 8501 porszívóhoz porzsák és tartozékManea - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1013FA/4Q0 BOOLY porszívóhoz porzsák és tartozékMO 102101/4Q0 BOOLY porszívóhoz porzsák és tartozékMO 102182/4Q0 BOOLY porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1021T1/4Q0 BOOLY porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1021X1/4Q0 BOOLY porszívóhoz porzsák és tartozékMO 1533 Compacteo porszívóhoz porzsák és tartozékMO 400101/4Q0 ZELIO porszívóhoz porzsák és tartozékMO 400601/4Q0 ZELIO porszívóhoz porzsák és tartozékMO 401101 ZELIO 2210014195 porszívóhoz porzsák és tartozékMO 401101/4Q0 ZELIO porszívóhoz porzsák és tartozékMO 4011T1/3P0 ZELIO porszívóhoz porzsák és tartozékMO 401341/4Q0 ZELIO porszívóhoz porzsák és tartozékMO 4015T1/4Q0 ZELIO porszívóhoz porzsák és tartozékMO 402141/4Q0 ZELIO porszívóhoz porzsák és tartozékMO 402301/4Q0 ZELIO porszívóhoz porzsák és tartozékMO 4023T1/3P0 ZELIO porszívóhoz porzsák és tartozékOptimo 1750 porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal : CE 4 porszívóhoz porzsák és tartozékPower pack : BQ 1...3 porszívóhoz porzsák és tartozékPOWER STAR CN 2..-CN 6, CQ 9.01 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Style: DJ 6, 7, 9 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerjet 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerjet BN 4, -BN 5 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. ACN241 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. ACN251 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. ACN252 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. ACN253 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. ACN254 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. ACN255 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. ACN256 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. ACN257 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. ACN258 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN241045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN241145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN251045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN251145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN252045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN252145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN253045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN253145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN254045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN254145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN255045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN255145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN256045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN256145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN257045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN257145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.. CN258145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 2.51 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. ACN322 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. ACN332 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. ACN351 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. ACN352 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. ACN353 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. ACN354 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. ACN355 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. ACN356 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. ACN357 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. ACN358 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN322045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN322145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN332045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN332145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN351045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN351145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN352045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN352145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN353045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN353145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN354045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN354145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN355045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN355145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN356045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN356145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN357045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN357145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN358045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.. CN358145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 3.52 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 35 E porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 5.. ACN551 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 5.. CN551045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 5.. CN551145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN622 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN631 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN651 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN652 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN653 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN654 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN655 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN656 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN658 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN659 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN65A porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN65C porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN65D porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN65E porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. ACN65F porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN622045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN622145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN631045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN631145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN651045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN651145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN652045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN652145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN653045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN653145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN654045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN654145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN655045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN655145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN656045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN656145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN658045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN658145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN659045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN659145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN65A045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN65A145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN65C045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN65C145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN65D045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN65D145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN65E045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN65E145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN65F045 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.. CN65F145 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.51 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 6.58 porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 65 A porszívóhoz porzsák és tartozékPowerstar CN 65 T porszívóhoz porzsák és tartozékPrincipio porszívóhoz porzsák és tartozékQ 89.. System 20 porszívóhoz porzsák és tartozékQ 90.. System 30 porszívóhoz porzsák és tartozékR 24.01 porszívóhoz porzsák és tartozékR 91.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékRO 1521 Booly porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio 40 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio 100 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio 200 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio 300 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio 87 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio 88 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio L 29 Compact 100 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio L 30 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio L 31 COMPACT 300 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio Y 04 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperTrio Y 05 porszívóhoz porzsák és tartozékSwatch porszívóhoz porzsák és tartozékSystem 20 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem 30 porszívóhoz porzsák és tartozékV 54.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékV 69.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékV 951 Powerclean porszívóhoz porzsák és tartozékW 84.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékWetDry System 20 porszívóhoz porzsák és tartozékY 33... 35 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékY 33... 35 de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozékY 93.. de Luxe - Compact porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24930 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
35.175.107.142