• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
1500C porszívóhoz porzsák és tartozék30 Anniversary Sverige porszívóhoz porzsák és tartozék3100 Electronic porszívóhoz porzsák és tartozék3800, 3900 porszívóhoz porzsák és tartozékAccu Nova + SAB porszívóhoz porzsák és tartozékActive H.E.P.A. porszívóhoz porzsák és tartozékActive HEPA de Luxe porszívóhoz porzsák és tartozékActive Medical - S 578 porszívóhoz porzsák és tartozékActive Team porszívóhoz porzsák és tartozékAllergotec 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control 2200 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control 500 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control 700 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control Plus - S 148 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control Plus - S 500 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control Plus - S 600 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control S 140 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control S 300 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control S 400 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control S 500 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control S 600 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Control S 800 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Hepa 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Hepa 700 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Hepa Mini porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Hepa Mini 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Hepa Plus porszívóhoz porzsák és tartozékAllergy Stop porszívóhoz porzsák és tartozékAllervac S 718 porszívóhoz porzsák és tartozékAllervac Hepa Plus porszívóhoz porzsák és tartozékAllervac S 400 porszívóhoz porzsák és tartozékAllervac S 600 porszívóhoz porzsák és tartozékAllervac S 800 porszívóhoz porzsák és tartozékAllervac Sensor porszívóhoz porzsák és tartozékAllervac Sensor 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékAlu Limited Edition porszívóhoz porzsák és tartozékAlu-Magic porszívóhoz porzsák és tartozékAluminium porszívóhoz porzsák és tartozékAmaranth porszívóhoz porzsák és tartozékAmbiente - S 5 porszívóhoz porzsák és tartozékAmbiente Plus porszívóhoz porzsák és tartozékAniversario porszívóhoz porzsák és tartozékAnniversary 100 porszívóhoz porzsák és tartozékArgento porszívóhoz porzsák és tartozékAriel porszívóhoz porzsák és tartozékArtico porszívóhoz porzsák és tartozékAuto Eco 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékAutomatic - S 5 porszívóhoz porzsák és tartozékAutomatic Hepa 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékAutomatic TT 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékAvantage porszívóhoz porzsák és tartozékBaby Care - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékBaby Care 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékBaby Care 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékBest Friend - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékBest Parkett porszívóhoz porzsák és tartozékBig Cat & Dog porszívóhoz porzsák és tartozékBlack Diamond porszívóhoz porzsák és tartozékBlack Jewel porszívóhoz porzsák és tartozékBlack Magic S 711 porszívóhoz porzsák és tartozékBlack Pearl porszívóhoz porzsák és tartozékBlack Pearl 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékBlack Pearl 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékBlue Clean 1900 porszívóhoz porzsák és tartozékBlue Magic porszívóhoz porzsák és tartozékBlue Magic 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékBlue Moon + SES porszívóhoz porzsák és tartozékBlue Moon Plus porszívóhoz porzsák és tartozékBlue Star, Blue Vert porszívóhoz porzsák és tartozékBoost CX1 Parquet PowerLine NCF0 porszívóhoz porzsák és tartozékBrillant 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékBrillant 2400 porszívóhoz porzsák és tartozékBrillant 3500 porszívóhoz porzsák és tartozékBrillant 4500 porszívóhoz porzsák és tartozékBrillant 5600 porszívóhoz porzsák és tartozékBrillant 6600 porszívóhoz porzsák és tartozékBrillant 7600 porszívóhoz porzsák és tartozékBrillant 8600 porszívóhoz porzsák és tartozékBrillant HS porszívóhoz porzsák és tartozékBuby porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso porszívóhoz porzsák és tartozékCapri porszívóhoz porzsák és tartozékCaramel 700 porszívóhoz porzsák és tartozékCare Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékCare System porszívóhoz porzsák és tartozékCaribic porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog - CH porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog - S516 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog - S8 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog 2000, -4000 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog 2200 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog 500 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog 5000, 5000 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog 6000 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog 700 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog 800 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Big porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Extra 700 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog M.A.X. porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Max 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Mini 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Plus - S 500 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Plus / CH - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Plus CH - S 726 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Plus S 5.. porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog S 326i porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog S 516 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog S 6220 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Special 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog TT 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog TT 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékCat & Dog Turbo 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékCelebration porszívóhoz porzsák és tartozékCH - S712 porszívóhoz porzsák és tartozékChampagne + SES porszívóhoz porzsák és tartozékChili Power porszívóhoz porzsák és tartozékClassic C1 Flex SBAF5 1203002 porszívóhoz porzsák és tartozékCLASSIC C1 PARQUET POWERLINE SBAF3 porszívóhoz porzsák és tartozékCLASSIC C1 PowerLine SBAF3 12030000 porszívóhoz porzsák és tartozékClassic C1 SBAD1 porszívóhoz porzsák és tartozékClassic SEB217 porszívóhoz porzsák és tartozékClean Care porszívóhoz porzsák és tartozékClean Control porszívóhoz porzsák és tartozékClean Control 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékClean Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékClean Parkett porszívóhoz porzsák és tartozékClean Team - S700, -S718 porszívóhoz porzsák és tartozékCleanteam 500 porszívóhoz porzsák és tartozékCleanteam Plus porszívóhoz porzsák és tartozékComfort - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékComfort Care porszívóhoz porzsák és tartozékComfort De Luxe 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékComfort Plus - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékComfort XL - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékCommodore porszívóhoz porzsák és tartozékCompact C1 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact C2 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S6310, S6350 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S6360 - Exclusiv-Ed porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C1 serie porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C1 Tango EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C1 Twister XL EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C2 Celebration porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C2 Celebration Pro porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C2 Excellence EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C2 PowerLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C2 serie porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C2 SFCJO porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C2 Tango EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Allergy SGFF5 12032860 porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Brilliant porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Cat@Dog porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Cat@Dog PowerLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Celebration porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Celebration EcoLine Plus porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Celebration EcoLine SGSH1 porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Celebration Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Comfort EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Comfort EcoLine Plus porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Comfort Electro EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Comfort Electro EcoLine Plus porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 EcoLine Plus porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Electro porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Electro Plus EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Excellence EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Excellence Red EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Excellence White EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Green porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Paequet EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Parquet SGSF5 12032870 porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 PowerLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 SGDCO porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 SGDHO porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 SGEE1 porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 SGFHO porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 SGFKO porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 SGPJO porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 SGSE1 porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 SGSH1 porszívóhoz porzsák és tartozékCOMPLETE C3 SGSP3 porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Silence porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Silence EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Silence EcoLine Plus porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Special PowerLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Total Care porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Total Care EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 Total Care EcoLine Plus porszívóhoz porzsák és tartozékComplete C3 TotalCare EcoLine - SGJP3 porszívóhoz porzsák és tartozékCosmos porszívóhoz porzsák és tartozékCrystal - S 2 porszívóhoz porzsák és tartozékCrystal - S524, S712 porszívóhoz porzsák és tartozékDeep Clean porszívóhoz porzsák és tartozékDeluxe, Divani&Co 700 porszívóhoz porzsák és tartozékDivani porszívóhoz porzsák és tartozékDivani & Co. porszívóhoz porzsák és tartozékDivani 700 - S 712 porszívóhoz porzsák és tartozékDuoflex 2000 - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékDuoflex 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékDynamic & Parkett & Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékEasystretch - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékEco Avantage - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékEco Comfort 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékEco Comfort Parkett - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékEco Confort + SEB217 porszívóhoz porzsák és tartozékEco Young Vision - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoFox - S6 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoLine - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoLine - S5, S 5381 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoLine - S8 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoLine Green - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoLine Hepa - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoLine Hepa - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoLine Parkett - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoLine Parkett - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoLine S 195 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoLine S6240 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoSilence - S8 porszívóhoz porzsák és tartozékEcoSilence S 6390 porszívóhoz porzsák és tartozékElectric Blue porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 2000, -2500, -2900 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 2200, -2210 porszívóhoz porzsák és tartozékElecTronic 2900 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 3000...3900 porszívóhoz porzsák és tartozékElecTronic 3100 porszívóhoz porzsák és tartozékElecTronic 3200 porszívóhoz porzsák és tartozékElecTronic 3300 porszívóhoz porzsák és tartozékElecTronic 3400 porszívóhoz porzsák és tartozékELECTRONIC 3800 KARMINROT porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 4000 EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 4100 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 4300, -4310, -4320 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 5100, -5200, -5700 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 5500 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 6100 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 6300 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 700 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 7000 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 7100, -8100 porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 850 porszívóhoz porzsák és tartozékElna/Cat&Dog porszívóhoz porzsák és tartozékEsprit porszívóhoz porzsák és tartozékEuroclassic 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékEuroclassic 2100, 2200 porszívóhoz porzsák és tartozékEuroclassic 3300 porszívóhoz porzsák és tartozékEuropa porszívóhoz porzsák és tartozékEurostar porszívóhoz porzsák és tartozékExcel Human porszívóhoz porzsák és tartozékExclusive porszívóhoz porzsák és tartozékExculsif porszívóhoz porzsák és tartozékExklusiv Edition - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékExklusiv Edition - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékExpert porszívóhoz porzsák és tartozékExpert 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit C porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit C,-GTI,-M,-SE S 250,-XS porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit HE porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit HS porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit N porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit SE - S 250 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit SE - S 400 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit XE porszívóhoz porzsák és tartozékExtender porszívóhoz porzsák és tartozékFacination - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékFestival porszívóhoz porzsák és tartozékFiltrationguard porszívóhoz porzsák és tartozékFinlandia porszívóhoz porzsák és tartozékFit for Holiday porszívóhoz porzsák és tartozékFJM porszívóhoz porzsák és tartozékFlamenco porszívóhoz porzsák és tartozékFlamenco 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékFlamenco II porszívóhoz porzsák és tartozékFlexi Vac porszívóhoz porzsák és tartozékFloorcare porszívóhoz porzsák és tartozékFree Time Fresh porszívóhoz porzsák és tartozékFreestyle - CH porszívóhoz porzsák és tartozékFreetime Cherry porszívóhoz porzsák és tartozékFreetime Lagoon porszívóhoz porzsák és tartozékFuchsia porszívóhoz porzsák és tartozékGala - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékGala Grande XL - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékGallery Tappeti porszívóhoz porzsák és tartozékGDA3 porszívóhoz porzsák és tartozékGeos Marmi&Piast. porszívóhoz porzsák és tartozékGoal porszívóhoz porzsák és tartozékGold porszívóhoz porzsák és tartozékGold 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékGold Edition - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékGold Horizon porszívóhoz porzsák és tartozékGold Limited Edition porszívóhoz porzsák és tartozékGold Metallic Power porszívóhoz porzsák és tartozékGold Special porszívóhoz porzsák és tartozékGr. B porszívóhoz porzsák és tartozékGr. E porszívóhoz porzsák és tartozékGr. F/J/M porszívóhoz porzsák és tartozékGr. G/N porszívóhoz porzsák és tartozékGr. H porszívóhoz porzsák és tartozékGr. K / K porszívóhoz porzsák és tartozékGrünes Kreuz porszívóhoz porzsák és tartozékGraphite porszívóhoz porzsák és tartozékGraphite 2100 porszívóhoz porzsák és tartozékGraphito S4 porszívóhoz porzsák és tartozékGreen Magic porszívóhoz porzsák és tartozékGreenmagic 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékGreenstar 1900, Greenstar S4211 porszívóhoz porzsák és tartozékH.E.P.A. porszívóhoz porzsák és tartozékHardfloor, Hardfloor S 4 porszívóhoz porzsák és tartozékHaus & Co. - S8 porszívóhoz porzsák és tartozékHaus & Co. 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékHaus & Co. 700 porszívóhoz porzsák és tartozékHepa Mini 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékHEPA S 6230 porszívóhoz porzsák és tartozékHepa-Filter porszívóhoz porzsák és tartozékHome Care - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékHybrid porszívóhoz porzsák és tartozékHygenicpower 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékHygienic Power - S718 porszívóhoz porzsák és tartozékIndian Summer porszívóhoz porzsák és tartozékIndigo porszívóhoz porzsák és tartozékIndigo - S 571 porszívóhoz porzsák és tartozékIndigo - S 744 porszívóhoz porzsák és tartozékIndigo XT Power 2300 porszívóhoz porzsák és tartozékIndigo Xtra Power 2100 porszívóhoz porzsák és tartozékJazz porszívóhoz porzsák és tartozékJazz Plus porszívóhoz porzsák és tartozékJubilee porszívóhoz porzsák és tartozékJubileum porszívóhoz porzsák és tartozékLimited Edition porszívóhoz porzsák és tartozékM.A.X. porszívóhoz porzsák és tartozékMagic Blue 700, Magic Mint 700 porszívóhoz porzsák és tartozékMango 1900 porszívóhoz porzsák és tartozékMatch Winner porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair 4000 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair 5000, 5000 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair 700/Plus porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair 800, 800 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair Mini, Mini 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair Plus - S 800 porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair Plus - S4, S700 porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair Plus 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair Plus CH - S 748 porszívóhoz porzsák és tartozékMedicair Plus CH - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékMedivac - S 300 porszívóhoz porzsák és tartozékMedivac - S 400 porszívóhoz porzsák és tartozékMediVac 500, Medi Vac S 500...599 porszívóhoz porzsák és tartozékMediVac S 300i...399i porszívóhoz porzsák és tartozékMercury porszívóhoz porzsák és tartozékMetallic Power Gold porszívóhoz porzsák és tartozékMetallic Power Pearl porszívóhoz porzsák és tartozékMetallic Power Plati porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor 100 porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor A porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor BL, BXL porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor C, C1 porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor C2, C2S porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor G, GT porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor H porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor I porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor M, ME porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor Plus porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor S porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor SE porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor SL porszívóhoz porzsák és tartozékMeteor XL porszívóhoz porzsák és tartozékMixtura porszívóhoz porzsák és tartozékMondia (Boden) porszívóhoz porzsák és tartozékMondia (Hand) porszívóhoz porzsák és tartozékMondia 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékMondia 1500 S4241 porszívóhoz porzsák és tartozékMondia C,JS,M,MX,RS,S,ST,SX porszívóhoz porzsák és tartozékMondia D porszívóhoz porzsák és tartozékMondia HS porszívóhoz porzsák és tartozékMondia LX porszívóhoz porzsák és tartozékMondia N porszívóhoz porzsák és tartozékMondia TS porszívóhoz porzsák és tartozékMonte Verde porszívóhoz porzsák és tartozékMoonlight porszívóhoz porzsák és tartozékMystigrey porszívóhoz porzsák és tartozékNaturell porszívóhoz porzsák és tartozékNoblesse porszívóhoz porzsák és tartozékNovostar porszívóhoz porzsák és tartozékOceanito S4 porszívóhoz porzsák és tartozékOceo Plus - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékOeco porszívóhoz porzsák és tartozékOmnia Mini porszívóhoz porzsák és tartozékOmnia Mini 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékOmnia Plus, Omnia Silence Plus porszívóhoz porzsák és tartozékOpal porszívóhoz porzsák és tartozékOpera - CH porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal : Typ F/J/M porszívóhoz porzsák és tartozékPacific Power porszívóhoz porzsák és tartozékPacific Power S4210 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett - S711 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co + STB porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co 500 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co 5000 / XL porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co 6000 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co 700 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co 800 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co Mini porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co Plus porszívóhoz porzsák és tartozékParkett & Co. - S8 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett 2000, -Power, -Team porszívóhoz porzsák és tartozékParkett Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékParkett Hepa 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett Mini 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékParkett Plus porszívóhoz porzsák és tartozékParkett Power porszívóhoz porzsák és tartozékParkett Team porszívóhoz porzsák és tartozékParkett&Co 4000,-500,-700 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet - CH porszívóhoz porzsák és tartozékParquet - CH - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet - S 834 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet - S834 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet & Co Plus porszívóhoz porzsák és tartozékParquet 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet 2200 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet 500, 700 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet 800 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet S 6210 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet Special - S 8 porszívóhoz porzsák és tartozékParquet XXL porszívóhoz porzsák és tartozékPassion porszívóhoz porzsák és tartozékPastelito S4 porszívóhoz porzsák és tartozékPearl Metalic Power porszívóhoz porzsák és tartozékPeppermint Plus porszívóhoz porzsák és tartozékPeppermint Plus, Performance porszívóhoz porzsák és tartozékPerformance 2100, 2300 porszívóhoz porzsák és tartozékPerformance 2500 porszívóhoz porzsák és tartozékPlatinum Silence porszívóhoz porzsák és tartozékPlatinum, Power, Primavera porszívóhoz porzsák és tartozékPlus porszívóhoz porzsák és tartozékPower porszívóhoz porzsák és tartozékPower 1400, 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékPower 1600, 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Max porszívóhoz porzsák és tartozékPremium - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékPremium + SEB236 porszívóhoz porzsák és tartozékPremium 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékPremium 8000 porszívóhoz porzsák és tartozékPremium-Edition S4 porszívóhoz porzsák és tartozékPremium-Edition S5 porszívóhoz porzsák és tartozékPremium-Edition S5481 porszívóhoz porzsák és tartozékPremium-Edition S5781 porszívóhoz porzsák és tartozékPremium-Edition S6260 porszívóhoz porzsák és tartozékPrimavera - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékPrimavera - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékPrimavera - S712 porszívóhoz porzsák és tartozékProfessionist porszívóhoz porzsák és tartozékProfi porszívóhoz porzsák és tartozékRaffinesse porszívóhoz porzsák és tartozékRed Magic, Red Moon porszívóhoz porzsák és tartozékRed Passion -CH porszívóhoz porzsák és tartozékRed Pearl porszívóhoz porzsák és tartozékRed Star, Red Velvet, Red Zac porszívóhoz porzsák és tartozékRemote Control Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékRevolution porszívóhoz porzsák és tartozékRevolution 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékRevolution 500, 700 porszívóhoz porzsák és tartozékRevolution 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékRevolution 600 porszívóhoz porzsák és tartozékRevolution Power Plus - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékRevolution Power Plus 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékRosito porszívóhoz porzsák és tartozékRosso - CH porszívóhoz porzsák és tartozékRoyal Blue porszívóhoz porzsák és tartozékRubin 1400I porszívóhoz porzsák és tartozékRubin, Ruby porszívóhoz porzsák és tartozékRuby porszívóhoz porzsák és tartozékS 125 porszívóhoz porzsák és tartozékS 125... 138 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS 140... 157 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékS 143 porszívóhoz porzsák és tartozékS 160... 169 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS 163 Electronic 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékS 164 PARQUET 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékS 190... 198 (ab/from 2011) porszívóhoz porzsák és tartozékS 192 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2 EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékS 2000... 2999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS 2110 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2111 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2120 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2121 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2130 S2 ECOLINE porszívóhoz porzsák és tartozékS 2131 EcoLine - S2 porszívóhoz porzsák és tartozékS 217... 226 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS 220 porszívóhoz porzsák és tartozékS 224 porszívóhoz porzsák és tartozékS 227 porszívóhoz porzsák és tartozékS 230i porszívóhoz porzsák és tartozékS 240i porszívóhoz porzsák és tartozékS 241i - S 256i porszívóhoz porzsák és tartozékS 246 - S256i porszívóhoz porzsák és tartozékS 248 i turbo team porszívóhoz porzsák és tartozékS 251 i porszívóhoz porzsák és tartozékS 269 i ... 282 i Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS 274i porszívóhoz porzsák és tartozékS 290 - S 299 porszívóhoz porzsák és tartozékS 300 - S 399 porszívóhoz porzsák és tartozékS 300 i porszívóhoz porzsák és tartozékS 300 i ... 399 i Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS 300 TANGO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozékS 301i porszívóhoz porzsák és tartozékS 310 i porszívóhoz porzsák és tartozékS 311 i porszívóhoz porzsák és tartozékS 312 i porszívóhoz porzsák és tartozékS 313i porszívóhoz porzsák és tartozékS 321 i SUPERIOR 1500 TÜRKIS porszívóhoz porzsák és tartozékS 326 i CAT&DOG porszívóhoz porzsák és tartozékS 326 i 2 porszívóhoz porzsák és tartozékS 370 ELECTRONIC 3800 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3700 porszívóhoz porzsák és tartozékS 371 TANGO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozékS 372 porszívóhoz porzsák és tartozékS 373 porszívóhoz porzsák és tartozékS 374 porszívóhoz porzsák és tartozékS 376 porszívóhoz porzsák és tartozékS 378 porszívóhoz porzsák és tartozékS 380 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3800, -3900 porszívóhoz porzsák és tartozékS 381 ELECTRONIC 3800 porszívóhoz porzsák és tartozékS 381 TANGO PLUS MANGOROT porszívóhoz porzsák és tartozékS 4 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4 Easystretch porszívóhoz porzsák és tartozékS 4 EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékS 4 EcoLine Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékS 4 Facination porszívóhoz porzsák és tartozékS 4 Gold Edition porszívóhoz porzsák és tartozékS 4 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékS 4 Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékS 4000 - S 4999 porszívóhoz porzsák és tartozékS 400i porszívóhoz porzsák és tartozékS 400i - S 499i porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Antares porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Apollo porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Artico porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Black Magic porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Blue Lagoon porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Capella porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Carina porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Eco Premium porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Ecoline porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Ecoline Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékS 4210 Ecoline Plus porszívóhoz porzsák és tartozékS 4211 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4212 ELECTRONIC 4320 TIEFSCHWARZ porszívóhoz porzsák és tartozékS 4213 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4241 Mondia 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékS 424i porszívóhoz porzsák és tartozékS 4281 MEDICAIR 4000 PLUS POLAR ICE porszívóhoz porzsák és tartozékS 4510 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4560 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4561 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4780 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4781 Medicair Plus porszívóhoz porzsák és tartozékS 4812 Hybrid porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Best Friend porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Car Care porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Comfort Plus porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Comfort XL porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Eco Avantage porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Eco Comfort porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Eco Young Vision porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 EcoComfort porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 EcoLine green porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 EcoLine HEPA porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Gala Grande XL porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Home Care porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Oeco Plus porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Premio porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Premio Plus porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékS 5 Vitality porszívóhoz porzsák és tartozékS 500 porszívóhoz porzsák és tartozékS 500 - S 599 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5000 - S 5999 porszívóhoz porzsák és tartozékS 501 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5210 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5211 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5260 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5261 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5280 MEDICAIR 5000 PLUS POLAR ICE porszívóhoz porzsák és tartozékS 5281 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5310 FREE TIME LAGOON porszívóhoz porzsák és tartozékS 5410 S5 ECO COMFORT porszívóhoz porzsák és tartozékS 5411 S5 ECO COMFORT porszívóhoz porzsák és tartozékS 548 SENATOR 1600 CL EISGRÜNMETALI porszívóhoz porzsák és tartozékS 5481 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5520 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5780 SPECIAL MARINEBLAU porszívóhoz porzsák és tartozékS 5781 H.E.P.A. porszívóhoz porzsák és tartozékS 5781 PARKETT PREMIUM BROMBERROT porszívóhoz porzsák és tartozékS 5781 PREMIO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozékS 5781 PREMIUM EDITION GOLDBRON porszívóhoz porzsák és tartozékS 5781 SPECIAL MARINEBLAU porszívóhoz porzsák és tartozékS 5781ECOLINE porszívóhoz porzsák és tartozékS 5981 PREMIUM 5000 SILVER PASS porszívóhoz porzsák és tartozékS 600 - S 699 porszívóhoz porzsák és tartozékS 6000 - 6999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS 612i...658i porszívóhoz porzsák és tartozékS 6240 EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékS 6350 porszívóhoz porzsák és tartozékS 700 - S 799 porszívóhoz porzsák és tartozékS 7000 porszívóhoz porzsák és tartozékS 7000... 7999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS 710-1 ELECTRONIC S7000 porszívóhoz porzsák és tartozékS 711 Black Magic porszívóhoz porzsák és tartozékS 7510 S7000 porszívóhoz porzsák és tartozékS 7580 H.E.P.A S7000 porszívóhoz porzsák és tartozékS 771 porszívóhoz porzsák és tartozékS 800 - S 899 porszívóhoz porzsák és tartozékS 8000 porszívóhoz porzsák és tartozékS 8000... 8999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS 812 porszívóhoz porzsák és tartozékS 826 porszívóhoz porzsák és tartozékS 828 porszívóhoz porzsák és tartozékS 8310 SELECT PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékS 8320 SELECT CAT&DOG porszívóhoz porzsák és tartozékS 8330 SELECT CLEAN PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékS 8340 porszívóhoz porzsák és tartozékS 8390 S8 SILENCE PLUS ECO porszívóhoz porzsák és tartozékS 858 porszívóhoz porzsák és tartozékS 8730 porszívóhoz porzsák és tartozékS 920 - 928 porszívóhoz porzsák és tartozékS 930 porszívóhoz porzsák és tartozékSAAD0 porszívóhoz porzsák és tartozékSAAJ0 porszívóhoz porzsák és tartozékSAAJ1Swing H1 EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékSAAP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSACJ1 porszívóhoz porzsák és tartozékSACP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSalsa porszívóhoz porzsák és tartozékSamba - S 270 porszívóhoz porzsák és tartozékSamba - S 300 porszívóhoz porzsák és tartozékSaphir porszívóhoz porzsák és tartozékSapphire porszívóhoz porzsák és tartozékSBAD0 porszívóhoz porzsák és tartozékSBAD1 CLASSIC C1 porszívóhoz porzsák és tartozékSBAD3 porszívóhoz porzsák és tartozékSBAF3 CLASSIC C1 porszívóhoz porzsák és tartozékSBAF5 CLASSIC C1 porszívóhoz porzsák és tartozékSBAG0 porszívóhoz porzsák és tartozékSBAG1 CLASSIC C1 SPECIAL ECOLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSBAG1 HS12 porszívóhoz porzsák és tartozékSBAJ0 porszívóhoz porzsák és tartozékSBAP3 Classic C1 EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékSCAC0 porszívóhoz porzsák és tartozékSCAE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSCAF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSCAG0 porszívóhoz porzsák és tartozékSCAG1 COMPACT C1 ECOLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSCAP3 COMPACT C1 porszívóhoz porzsák és tartozékSCCG0 porszívóhoz porzsák és tartozékSCCG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSCRG 2 porszívóhoz porzsák és tartozékSCRG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSCRG2 porszívóhoz porzsák és tartozékSCRP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAB0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAB3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAC0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAC1 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAF4 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAG0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAJ0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAN0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDAP4 porszívóhoz porzsák és tartozékSDBB0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDBE0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDBE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSDBF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDCB3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDCE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSDCF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDCG0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDCG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSDCJ0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDCN0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDCP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDCP4 porszívóhoz porzsák és tartozékSDMB0 porszívóhoz porzsák és tartozékSDRE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSDRF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDRF4 porszívóhoz porzsák és tartozékSDRG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSDRG3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDRK3 porszívóhoz porzsák és tartozékSDRK4 porszívóhoz porzsák és tartozékSDRP3 C2 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékSDRP4 porszívóhoz porzsák és tartozékSEAC0 porszívóhoz porzsák és tartozékSEAE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSEAG0 porszívóhoz porzsák és tartozékSEAJ0 porszívóhoz porzsák és tartozékSEAJ1 porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Cat & Dog porszívóhoz porzsák és tartozékSelect Clean Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékSenator porszívóhoz porzsák és tartozékSenator 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékSenator 1400C Special porszívóhoz porzsák és tartozékSenator 1500 C porszívóhoz porzsák és tartozékSenator 1600 CL, SL porszívóhoz porzsák és tartozékSenator C porszívóhoz porzsák és tartozékSenator CL, CS porszívóhoz porzsák és tartozékSenator G porszívóhoz porzsák és tartozékSenator GL porszívóhoz porzsák és tartozékSenator GL Automatic porszívóhoz porzsák és tartozékSenator LX porszívóhoz porzsák és tartozékSenator Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékSenator Plus porszívóhoz porzsák és tartozékSenator S, SE porszívóhoz porzsák és tartozékSenator SL porszívóhoz porzsák és tartozékSeventy-Five porszívóhoz porzsák és tartozékSFAC0 porszívóhoz porzsák és tartozékSFAC1 porszívóhoz porzsák és tartozékSFAE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSFAF3 COMPLETE C2 POWERLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSFAG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSFAG2 porszívóhoz porzsák és tartozékSFAJ0 Complete C2 porszívóhoz porzsák és tartozékSFAP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSFBC0 porszívóhoz porzsák és tartozékSFBE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSFBF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSFCC1 porszívóhoz porzsák és tartozékSFCE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSFCG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSFCJ0 porszívóhoz porzsák és tartozékSFCP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSFRC1 porszívóhoz porzsák és tartozékSFRF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSFRG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSFRG2 porszívóhoz porzsák és tartozékSFRP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSFRP4 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDA0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDC0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDC1 Complete C3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDE0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDF3 Complete C3 Select porszívóhoz porzsák és tartozékSGDF4 Complete C3 PowerLine porszívóhoz porzsák és tartozékSGDG0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDH0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDN0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGDP3 COMPLETE C3 ECOLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSGEA0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGEA3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGEE0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGEE0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGEE1 COMPLETE C3 HS 15 porszívóhoz porzsák és tartozékSGEEO porszívóhoz porzsák és tartozékSGEF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGEF4 Complete C3 Cat&Dog PowerLine porszívóhoz porzsák és tartozékSGEH0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFA0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFA3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFC0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFF3 COMPLETE C3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFG0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFH0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFH2 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFK0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFK1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFK2 porszívóhoz porzsák és tartozékSGFP3 Complete C3 Electro EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékSGJA0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGJP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGJP3 Complete C3 TotalCare EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékSGMA0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGMA3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGME0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGME1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGMF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGMJ0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGMP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGPA0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGPJ0 porszívóhoz porzsák és tartozékSGPJ1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSA3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSC1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSE1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSE1 COMPLETE C3 HARDFLOOR POWERLI porszívóhoz porzsák és tartozékSGSF3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSF4 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSG1 COMPLETE S3 HS15 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSG2 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSG2 COMPLETE C3 PARQUET ECOLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSGSH1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSH1 Complete C3 Celebration EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékSGSH2 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSH4 porszívóhoz porzsák és tartozékSGSK3 Complete C3 Silence porszívóhoz porzsák és tartozékSGSK3 COMPLETE C3 SILENCE ECOLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSGSP3 COMPLETE C3 PARQUET XL ECOLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSGSP4 porszívóhoz porzsák és tartozékSGTP3 porszívóhoz porzsák és tartozékSGUG1 porszívóhoz porzsák és tartozékSGUG2 porszívóhoz porzsák és tartozékSiena porszívóhoz porzsák és tartozékSiena, Silver porszívóhoz porzsák és tartozékSilence Plus S8 porszívóhoz porzsák és tartozékSilent porszívóhoz porzsák és tartozékSilent & Compact 6000 porszívóhoz porzsák és tartozékSilver porszívóhoz porzsák és tartozékSilverbird -CH porszívóhoz porzsák és tartozékSilverstar - S280 porszívóhoz porzsák és tartozékSilverstar - S300 porszívóhoz porzsák és tartozékSilverstar - S400 porszívóhoz porzsák és tartozékSinna porszívóhoz porzsák és tartozékSKCP3 Blizzard CX1 HS16 porszívóhoz porzsák és tartozékSKMP3 Blizzard CX1 porszívóhoz porzsák és tartozékSKRF3 Blizzard CX1 Red PowerLine porszívóhoz porzsák és tartozékSmaragd porszívóhoz porzsák és tartozékSmaragd Plus porszívóhoz porzsák és tartozékSMML0 Triflex HX1 Cat&Dog porszívóhoz porzsák és tartozékSMUL0 Triflex HX1 porszívóhoz porzsák és tartozékSMUL5 Triflex HX1 Performance porszívóhoz porzsák és tartozékSoft Blue 700 porszívóhoz porzsák és tartozékSoft Green 700 porszívóhoz porzsák és tartozékSoft Red porszívóhoz porzsák és tartozékSoft Red 2300 porszívóhoz porzsák és tartozékSoft Satin - S846 porszívóhoz porzsák és tartozékSoft Silver porszívóhoz porzsák és tartozékSoft Silver 700 porszívóhoz porzsák és tartozékSolaris, Solution, Sonata porszívóhoz porzsák és tartozékSolution 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékSolution 500 porszívóhoz porzsák és tartozékSolution Hepa - S 388 porszívóhoz porzsák és tartozékSolution Hepa 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékSolution Hepa 5281 porszívóhoz porzsák és tartozékSolution Hepa 700 porszívóhoz porzsák és tartozékSolution Hepa TT 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékSolution Plus porszívóhoz porzsák és tartozékSonata porszívóhoz porzsák és tartozékSpecial porszívóhoz porzsák és tartozékSpecial - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékSpecial - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékSpecial - S8 porszívóhoz porzsák és tartozékSpecial S5781 porszívóhoz porzsák és tartozékSpecial Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékStandard porszívóhoz porzsák és tartozékStarlight - S712 porszívóhoz porzsák és tartozékSummertime porszívóhoz porzsák és tartozékSunflower porszívóhoz porzsák és tartozékSunshine porszívóhoz porzsák és tartozékSuperior porszívóhoz porzsák és tartozékSuperior 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékSwing H1 EcoLine Plus porszívóhoz porzsák és tartozékTango Plus, Titanium, Top Model porszívóhoz porzsák és tartozékTealite Blue porszívóhoz porzsák és tartozékTeam Spirit porszívóhoz porzsák és tartozékThe Alternative porszívóhoz porzsák és tartozékThe Solution 500 porszívóhoz porzsák és tartozékTimber Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékTitanium porszívóhoz porzsák és tartozékTop Model porszívóhoz porzsák és tartozékTopas, Topas Plus porszívóhoz porzsák és tartozékTorino porszívóhoz porzsák és tartozékTotal Care 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékTotal Care 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékTotal Care, Total Care Tropic porszívóhoz porzsák és tartozékTropic,Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo - S4 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo Power 2300, 2500 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbostar 300 porszívóhoz porzsák és tartozékTurboteam 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékTurboteam Plus porszívóhoz porzsák és tartozékTwister porszívóhoz porzsák és tartozékUniQ - S8 porszívóhoz porzsák és tartozékVanilla Power porszívóhoz porzsák és tartozékVenezia porszívóhoz porzsák és tartozékVital Lagoon porszívóhoz porzsák és tartozékVital Silver porszívóhoz porzsák és tartozékVital Sun porszívóhoz porzsák és tartozékVital Tropic porszívóhoz porzsák és tartozékVitality - S5 porszívóhoz porzsák és tartozékWeltstar 1100, 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékWeltstar 1400, -2100 porszívóhoz porzsák és tartozékWeltstar Rubin 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékWhite Pearl 300 porszívóhoz porzsák és tartozékWhite Pearl XXL porszívóhoz porzsák és tartozékWhite Star porszívóhoz porzsák és tartozékWild Rose porszívóhoz porzsák és tartozékWildrose porszívóhoz porzsák és tartozékXS Corial, XS Parquet, XS Topaz porszívóhoz porzsák és tartozékXS Parkett porszívóhoz porzsák és tartozékXtra Care porszívóhoz porzsák és tartozékXtra Power 2100 XL porszívóhoz porzsák és tartozékXtra Power 2100, 2300 porszívóhoz porzsák és tartozékXtra Power 2500 porszívóhoz porzsák és tartozékXtra Power XL porszívóhoz porzsák és tartozékXXL - S812 porszívóhoz porzsák és tartozékXXL 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékXXL Care Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékYellow 500 porszívóhoz porzsák és tartozékYellow Star porszívóhoz porzsák és tartozékYoung Style - S4 / CH porszívóhoz porzsák és tartozékYoung Style - S5 / CH porszívóhoz porzsák és tartozékYoung Vision - S5 EcoLine porszívóhoz porzsák és tartozékYoungstyle S 4211 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24929 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
3.233.221.90