• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1390-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  1190-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
1000 porszívóhoz porzsák és tartozék2000 E porszívóhoz porzsák és tartozék2001 porszívóhoz porzsák és tartozék2064 pt porszívóhoz porzsák és tartozék2101 TE porszívóhoz porzsák és tartozék2101, 2105, 2111 porszívóhoz porzsák és tartozék2150 porszívóhoz porzsák és tartozék2201 porszívóhoz porzsák és tartozék2204 porszívóhoz porzsák és tartozék2234 PT porszívóhoz porzsák és tartozék2251 ME porszívóhoz porzsák és tartozék2254 ME porszívóhoz porzsák és tartozék2301 porszívóhoz porzsák és tartozék2501, 2501 TE porszívóhoz porzsák és tartozék2534, 2554 ME porszívóhoz porzsák és tartozék2601, 2601 Plus porszívóhoz porzsák és tartozék263 porszívóhoz porzsák és tartozék2701 porszívóhoz porzsák és tartozék2701 TE porszívóhoz porzsák és tartozék2731 / TE porszívóhoz porzsák és tartozék2801 porszívóhoz porzsák és tartozék2801 PLUS porszívóhoz porzsák és tartozék2901 porszívóhoz porzsák és tartozék2901 F porszívóhoz porzsák és tartozék3000 Plus porszívóhoz porzsák és tartozék3001 porszívóhoz porzsák és tartozék3011 porszívóhoz porzsák és tartozék3100 porszívóhoz porzsák és tartozék3501 porszívóhoz porzsák és tartozék4000 Plus / TE porszívóhoz porzsák és tartozék5300 porszívóhoz porzsák és tartozék6414-824 porszívóhoz porzsák és tartozék6904-051 porszívóhoz porzsák és tartozék6904-097 porszívóhoz porzsák és tartozék6904-143 porszívóhoz porzsák és tartozék6904-167 porszívóhoz porzsák és tartozék6904-210 porszívóhoz porzsák és tartozék6904-263 porszívóhoz porzsák és tartozék6904-290 porszívóhoz porzsák és tartozék6904-294 porszívóhoz porzsák és tartozék6904-322 porszívóhoz porzsák és tartozék6904-329 porszívóhoz porzsák és tartozék6905-225 porszívóhoz porzsák és tartozék6959-130 porzsáknak megfelelő porszívóhoz porzsák és tartozék6969-001 porszívóhoz porzsák és tartozékA 1000, A 1001 porszívóhoz porzsák és tartozékA 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2000 - A 2099 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2001 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2003 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2004 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2014 CV porszívóhoz porzsák és tartozékA 2024 PT porszívóhoz porzsák és tartozékA 2054 Me porszívóhoz porzsák és tartozékA 2064 pt porszívóhoz porzsák és tartozékA 2074 pt porszívóhoz porzsák és tartozékA 2100-2199 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2101 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2111 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2120 ME porszívóhoz porzsák és tartozékA 2131 PT porszívóhoz porzsák és tartozékA 2200-2299 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2201 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2204 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2231 PT porszívóhoz porzsák és tartozékA 2234 PT porszívóhoz porzsák és tartozékA 2236 X PT porszívóhoz porzsák és tartozékA 2251 Me porszívóhoz porzsák és tartozékA 2254 Me porszívóhoz porzsák és tartozékA 2500-2599 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2504 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2534 PT porszívóhoz porzsák és tartozékA 2554 Me porszívóhoz porzsák és tartozékA 2600-2699 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2604 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2654 ME porszívóhoz porzsák és tartozékA 2656 X Plus porszívóhoz porzsák és tartozékA 2674 pt plus porszívóhoz porzsák és tartozékA 2675 Jubilee porszívóhoz porzsák és tartozékA 2700-2799 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékA 2701 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2701, 2701TE, 2731PT porszívóhoz porzsák és tartozékA 2731PT porszívóhoz porzsák és tartozékA 2800-2899 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékA 2801, A 2801 plus porszívóhoz porzsák és tartozékA 2900-2999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékA 2901/F porszívóhoz porzsák és tartozékA 3100 OBI porszívóhoz porzsák és tartozékA 3100-3199 porszívóhoz porzsák és tartozékA 4000 PLUS porszívóhoz porzsák és tartozékAD 2 1.629-711.0 porszívóhoz porzsák és tartozékAD 4 1.629-731.0 porszívóhoz porzsák és tartozékAD 4 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékBDS 43/180 C porszívóhoz porzsák és tartozékBDS 43/180 C Adv porszívóhoz porzsák és tartozékBDS 43/Duo C Adv porszívóhoz porzsák és tartozékBR 45/22 C 1.783-460.0 porszívóhoz porzsák és tartozékBR 45/22 C Bp Pack Fleet 1.783-465.0 porszívóhoz porzsák és tartozékBV 5/1 porszívóhoz porzsák és tartozékBV 5/1 Bp porszívóhoz porzsák és tartozékBVL 5/1 porszívóhoz porzsák és tartozékBY 2201 porszívóhoz porzsák és tartozékCV 30/1 porszívóhoz porzsák és tartozékCV 30/1 CV Professional porszívóhoz porzsák és tartozékCV 36/2 porszívóhoz porzsák és tartozékCV 38/1 porszívóhoz porzsák és tartozékCV 38/2 porszívóhoz porzsák és tartozékCV 38/2 Professional porszívóhoz porzsák és tartozékCV 46/2 porszívóhoz porzsák és tartozékCV 48/2 porszívóhoz porzsák és tartozékCV 48/2 Professional porszívóhoz porzsák és tartozékCW 100 porszívóhoz porzsák és tartozékCW 50 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5.800 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5.800 1.195-210.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5.800 1.195-215.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5.800 CCC 1.195-212.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5200 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5300 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5300 CCC porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5500 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5500 1.195-101.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5500 1.195-120.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5500 CCC porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5600 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5600 1.195-130.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5600 CCC porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5600 Mediclean porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5600 Mediclean porszívóhoz porzsák és tartozékDS 5600 Plus 1.195-134.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6 1.195-220.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6 1.195-221.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6 Premium (white) 1.195-240.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6 Premium Mediclean (white) 1.195-241.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6 Premium Plus (white) 1.195-242.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6, DS 6 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6.000 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6.000 CCC (white) 1.195-205.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6.000 Mediclean porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6.000 Mediclean porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6.000 Mediclean (white) 1.195-202.0 porszívóhoz porzsák és tartozékDS 6.000, DS 6.000 (white) 1.195-200.0 porszívóhoz porzsák és tartozékFC 5,- Premium porszívóhoz porzsák és tartozékGX 70 Girloon porszívóhoz porzsák és tartozékIVC 60/24-2 Ap porszívóhoz porzsák és tartozékIVC 60/30 Ap porszívóhoz porzsák és tartozékK 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékK 2000 TE porszívóhoz porzsák és tartozékK 2111 porszívóhoz porzsák és tartozékK 2150, K 2251 Inox porszívóhoz porzsák és tartozékK 2201 porszívóhoz porzsák és tartozékK 2201 G porszívóhoz porzsák és tartozékK 2201 G-NW35 porszívóhoz porzsák és tartozékK 2201 G-NW60 porszívóhoz porzsák és tartozékK 2501, K 2501TE, porszívóhoz porzsák és tartozékK 2601 porszívóhoz porzsák és tartozékK 2601 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékK 2701 TE porszívóhoz porzsák és tartozékK 2731 TE porszívóhoz porzsák és tartozékK 2801 porszívóhoz porzsák és tartozékK 2801 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékK 2901, 2901 F porszívóhoz porzsák és tartozékK 3000 plus porszívóhoz porzsák és tartozékK 3001, K 3001hot, porszívóhoz porzsák és tartozékK 35 E porszívóhoz porzsák és tartozékK 4000 Plus/TE porszívóhoz porzsák és tartozékK 5200 porszívóhoz porzsák és tartozékKM 70/30 C Bp porszívóhoz porzsák és tartozékKM 70/30 C Bp Adv porszívóhoz porzsák és tartozékKM 70/30 C Bp Pack porszívóhoz porzsák és tartozékKM 70/30 C Bp Pack Adv porszívóhoz porzsák és tartozékKWD 4 V-20/5/20 1.628-463.0 porszívóhoz porzsák és tartozékKWD 5 S V-25/5/22 1.628-482.0 porszívóhoz porzsák és tartozékKWD 5 V-25/5/22 1.628-483.0 porszívóhoz porzsák és tartozékKWD 6 P S V-25/6/22 1.628-484.0 porszívóhoz porzsák és tartozékKWD 6 P S V-30/8/22/T 1.628-486.0 porszívóhoz porzsák és tartozékKWD 6 P V-25/6/22 1.628-485.0 porszívóhoz porzsák és tartozékMV 2 porszívóhoz porzsák és tartozékMV 3 porszívóhoz porzsák és tartozékMV 3 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékMV 4 porszívóhoz porzsák és tartozékMV 4 Car Kit porszívóhoz porzsák és tartozékMV 4 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékMV 5 porszívóhoz porzsák és tartozékMV 5 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékMV 6 P porszívóhoz porzsák és tartozékNT 14/1 Ap porszívóhoz porzsák és tartozékNT 14/1 Ap Advanced porszívóhoz porzsák és tartozékNT 14/1 Ap Te Adv L porszívóhoz porzsák és tartozékNT 14/1 Ap Te Advanced porszívóhoz porzsák és tartozékNT 14/1 Classic porszívóhoz porzsák és tartozékNT 181 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 20/1 Ap/ ApTe porszívóhoz porzsák és tartozékNT 211 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 22/1 Ap Bp Pack L 1.528-120.0 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 22/1 Ap L 1.378-600.0 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 22/1 Ap L 1.378-980.0 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 22/1 Ap Te L 1.378-610.0 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 22/1 Ap Te L 1.378-981.0 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 25/1 AP porszívóhoz porzsák és tartozékNT 27/1 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 27/1 Advanced porszívóhoz porzsák és tartozékNT 27/1 Advanced Professional porszívóhoz porzsák és tartozékNT 27/1 Me Advanced porszívóhoz porzsák és tartozékNT 27/1 Me Advanced Professional porszívóhoz porzsák és tartozékNT 27/1 ME, porszívóhoz porzsák és tartozékNT 27/1 NT porszívóhoz porzsák és tartozékNT 30/1 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 30/1 Tact L porszívóhoz porzsák és tartozékNT 30/1 Tact Te L CUL porszívóhoz porzsák és tartozékNT 301 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 35/1 AP porszívóhoz porzsák és tartozékNT 35/1 Tact BS porszívóhoz porzsák és tartozékNT 35/1 Tact H porszívóhoz porzsák és tartozékNT 35/1 Tact TE M porszívóhoz porzsák és tartozékNT 35/1 Tact, - ECO porszívóhoz porzsák és tartozékNT 351 ECO porszívóhoz porzsák és tartozékNT 351 ECO-HO porszívóhoz porzsák és tartozékNT 351 ECO-PROFI porszívóhoz porzsák és tartozékNT 360 Eco X-PERT... porszívóhoz porzsák és tartozékNT 361 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 362 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 375 ECO porszívóhoz porzsák és tartozékNT 40/1 Ap porszívóhoz porzsák és tartozékNT 40/1 Tact porszívóhoz porzsák és tartozékNT 40/1 Tact Te porszívóhoz porzsák és tartozékNT 40/1 Tact Te L porszívóhoz porzsák és tartozékNT 45/1 Eco porszívóhoz porzsák és tartozékNT 45/1 Eco Te porszívóhoz porzsák és tartozékNT 45/1 Tact porszívóhoz porzsák és tartozékNT 45/1 Tact Te porszívóhoz porzsák és tartozékNT 45/1 Te Ec porszívóhoz porzsák és tartozékNT 45/1 Te M porszívóhoz porzsák és tartozékNT 48/1 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 50/1 Tact Te L porszívóhoz porzsák és tartozékNT 501 Eco C porszívóhoz porzsák és tartozékNT 501 Eco HO porszívóhoz porzsák és tartozékNT 501BS porszívóhoz porzsák és tartozékNT 501ECO porszívóhoz porzsák és tartozékNT 501HO porszívóhoz porzsák és tartozékNT 501PROFI porszívóhoz porzsák és tartozékNT 55/1 Eco, Eco Te, Eco M porszívóhoz porzsák és tartozékNT 55/1 Tact Bs porszívóhoz porzsák és tartozékNT 55/1 Tact Te porszívóhoz porzsák és tartozékNT 551 Eco porszívóhoz porzsák és tartozékNT 551 Eco M porszívóhoz porzsák és tartozékNT 561 Eco Craft, TE M, porszívóhoz porzsák és tartozékNT 601 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 602 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 611 Eco BS porszívóhoz porzsák és tartozékNT 611 Eco, TE, M, TEA, M A, porszívóhoz porzsák és tartozékNT 611 K/KF porszívóhoz porzsák és tartozékNT 65/2 Ap porszívóhoz porzsák és tartozékNT 65/2 Tact Tc porszívóhoz porzsák és tartozékNT 65/2, NT 65/2 eco, ME, porszívóhoz porzsák és tartozékNT 651 Eco porszívóhoz porzsák és tartozékNT 70/1 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 70/2 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 70/2 Professional porszívóhoz porzsák és tartozékNT 70/3 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 70/3 Me Tc porszívóhoz porzsák és tartozékNT 700 Eco porszívóhoz porzsák és tartozékNT 702 Eco porszívóhoz porzsák és tartozékNT 72/2 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 72/2 ECO Tc porszívóhoz porzsák és tartozékNT 75/1 Tact Me Te H porszívóhoz porzsák és tartozékNT 75/2 Ap Me Tc porszívóhoz porzsák és tartozékNT 75/2 Eco Tc porszívóhoz porzsák és tartozékNT 75/2 Tact Me porszívóhoz porzsák és tartozékNT 75/2 Tact Me Tc porszívóhoz porzsák és tartozékNT 762 Eco porszívóhoz porzsák és tartozékNT 80/1 B1 M porszívóhoz porzsák és tartozékNT 80/1 B1 M IV porszívóhoz porzsák és tartozékNT 802 IV porszívóhoz porzsák és tartozékNT 802 IV porszívóhoz porzsák és tartozékNT 993 I porszívóhoz porzsák és tartozékNT PREMIUM porszívóhoz porzsák és tartozékProNT 200 porszívóhoz porzsák és tartozékProNT 400 porszívóhoz porzsák és tartozékProT 200 porszívóhoz porzsák és tartozékPuzzi 30/4 1.101-120.0 porszívóhoz porzsák és tartozékPuzzi 30/4 1.101-123.0 porszívóhoz porzsák és tartozékPuzzi 30/4 1.101-126.0 porszívóhoz porzsák és tartozékPuzzi 30/4 1.101-127.0 porszívóhoz porzsák és tartozékPuzzi 30/4 E 1.101-122.0 porszívóhoz porzsák és tartozékPuzzi 90 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 1 EasyFix Premium 1.516-375.0 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 1 Premium 1.516-360.0 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 2 EasyFix Premium 1.512-090.0 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 3 EasyFix Premium 1.513-160.0 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 2 Car 1.081-202.0 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 2001, 3001 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 4001, SE 4001 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékSE 4002 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 5.100 1.081-200.0 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 6.100 1.081-220.0 porszívóhoz porzsák és tartozékSV 1802 porszívóhoz porzsák és tartozékSV 1902 porszívóhoz porzsák és tartozékT 10/1 porszívóhoz porzsák és tartozékT 10/1 Advanced porszívóhoz porzsák és tartozékT 101 porszívóhoz porzsák és tartozékT 11/1 Classic porszívóhoz porzsák és tartozékT 111 porszívóhoz porzsák és tartozékT 12/1 porszívóhoz porzsák és tartozékT 12/1 eco!efficiency porszívóhoz porzsák és tartozékT 12/1 Professional porszívóhoz porzsák és tartozékT 140 porszívóhoz porzsák és tartozékT 15/1 porszívóhoz porzsák és tartozékT 15/1 + ESB 28 porszívóhoz porzsák és tartozékT 15/1 + ESB 28 Professional porszívóhoz porzsák és tartozékT 15/1 Professional porszívóhoz porzsák és tartozékT 151 porszívóhoz porzsák és tartozékT 17/1 porszívóhoz porzsák és tartozékT 171 porszívóhoz porzsák és tartozékT 191 porszívóhoz porzsák és tartozékT 201 porszívóhoz porzsák és tartozékT 251 porszívóhoz porzsák és tartozékT 30/1 porszívóhoz porzsák és tartozékT 7/1 porszívóhoz porzsák és tartozékT 7/1 Classic porszívóhoz porzsák és tartozékT 8/1 L porszívóhoz porzsák és tartozékT 9/1 Bp porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 25 porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 26 porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 27 porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 28 porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 29 porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 30 porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 31 porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 32 porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 32 e porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 34 porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 35 porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 35 E porszívóhoz porzsák és tartozékTBS 42 E porszívóhoz porzsák és tartozékTK 25...35 porszívóhoz porzsák és tartozékTSC 501...504 porszívóhoz porzsák és tartozékTSC 505, 555 porszívóhoz porzsák és tartozékType: 6.904-143 porszívóhoz porzsák és tartozékVac Up porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2, - VC 2 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékVC 3, VC 3 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékVC 4 Cordless MyHome 1.198-620.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 4 Cordless Premium MyHome 1.198-640.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 5, VC 5 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékVC 5000...5999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVC 5200 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 5300 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6 Cordless ourFamily 1.198-660.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6 Cordless ourFamily Limited Edition 1.198-662.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6 Cordless Premium Ourfamily 1.198-680.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6000...6999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6100 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6150 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6200 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6300 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6350 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 7 Cordless yourMax 1.198-700.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2 *EU-I 1.629-783.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2 HOME porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2 Plus S V-15/4/18 1.628-000 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2 Plus S V-15/4/18/C 1.628-054.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2 Plus V-12/4/18 1.628-000.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2 Plus V-15/4/18/C 1.628-011.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2 Premium 1.629-765.0, 1.629-772.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2-18 Battery Set porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.200 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.200 4c porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.200... 2.999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.210 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.240 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.250 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.250 4c porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.250 CCC porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.400 M porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.500 M 2011 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 2.500 M 2012 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3 2022 év előtti típushoz porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3 Battery porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3 S V-15/6/20 Home porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3 S V-17/4/20 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3 S V-17/6/20 Car porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3 S V-19/4/20 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3 V-17/4/20 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3 V-17/6/20 Car porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.000... 3.999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.150 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.200 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.200 1.629-600.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.200 1.629-601.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.200 1.629-605.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.230 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.250 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.300 M porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.310 M porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.320 M Steel Edition porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.370 M porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.500 P porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.540 P porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.600 MP porszívóhoz porzsák és tartozékWD 3.800 M Eco!ogic porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4 CAR porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4 PREMIUM porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4 S V-20/5/22 1.628-250.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4 S V-20/6/22 Car 1.628-259.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4 V-20/4/35 1.628-204.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4 V-20/5/22 1.628-201.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4 V-20/6/22 Car 1.628-208.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4.000... 4.999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4.200 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4.250 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 4.290 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5 P porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5 P S V-25/5/22 1.628-356.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5 S V-25/5/22 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5 V-25/5/22 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.000... 5.999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.200 M porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.220 M Steel Edition porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.225 MP porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.260 1.347-804.0 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.270 M porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.300, WD 5.300 M porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.400 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.450 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.470 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.500 M porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.600 MP porszívóhoz porzsák és tartozékWD 5.800 eco!ogic porszívóhoz porzsák és tartozékWD 6 P porszívóhoz porzsák és tartozékWD 6.300... 6.399 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékWD 7.000 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 7.000... 7.999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékWD 7.200 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 7.300 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 7.500 porszívóhoz porzsák és tartozékWD 7.700 P porszívóhoz porzsák és tartozékWD 7.800 eco!ogic porszívóhoz porzsák és tartozékWDC 1400 A porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24917 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.13.203